Şimdi Ara

Gelmiş geçmiş en overrated yabancı dizi? (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
417
Cevap
1
Favori
19.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ike kullanıcısına yanıt
    Jesse pinkman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Battlestar Galactica..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • black sails
    dexter
  • Game of Thrones'un 5.sezonu CNBC'e kanalından yayınlanmıştı zamanında tabi o zamanları burada ovarrated yazan arkadaşlar hatırlamazlar çünkü kendileride itiraf ettikleri gibi popülarizm yüzünden bu diziye başladılar :)) Bu dizi hakkında en çok sinirleneceğim şey dizinin finali değil sağda solda dizi hakkında hiç bir fikri olmadan ovarrated yazan ve utanmadan bu dizinin reklamla buralara geldiğini () söyleyen kişiler olacak.

Sorunun cevabına gelecek olucaksak NF'in bütün dizileri bu Ovarrated muhabbetine dahildir en büyük örneğide La Casa De Papel ve Peaky Blinders ikilisidir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unforgiven Phoenix -- 25 Haziran 2019; 14:40:22 >
  • La Casa de Papel
    Peaky Blinders
  • Breaking Bad diyeceğim, çünkü 1-2 bölüm izledim ve bana çok sıkıcı geldi...

Breaking Bad'i beğenenler, nesini beğeniyor? Ciddi soruyorum, gerekirse izlemeye başlarım, ama izlemeye değecek bir konu, heyecan vs.vs. göremiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet

Efsane başlık olmuş ben bunu nasıl yeni gördüm ya. İki günde 20 sayfa ne ahaha.

Dizi tarihinin en balon dizisi açık arada Breaking Bad denen garabettir. İyi bir dizi olmanın yakınından bile geçemez. Bu boku beğenmek için meth kafası lazım. Aklı selim bir insan şu dışkıyı beğenemez.

Oh be rahatladım.
    O kadar yorum yapamam, 1-2 bölümünü izledim, sadece dizide ne derin bir konu, ne heyecan, ne aksiyon, ne komedi, yani seyretmeye değer hiçbirşey bulamadım...

Bu dizinin nesi efsane acaba? Beğenenler açıklayabilir mi?
  • Peaky blinders overrated diyenlerin kendisine saygısı yoktur

• Bu baslik altında sosyolojik ve psikolojik birsuru araştırma yapılabilir.

• Tartışmasız game of thrones

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • The Oa ve altered carbon tarzı dizi önerir misiniz?

• Bu sene çıkmış olan ve kesinlikle favori tuttuğum 5 bölümlük hbo miniseries dizisi CHERNOBYL
    Bu diziyi izledikten sonra nükleer bir kazanın sadece kazanın olduğu bölgeye değil,yakınındaki ülkelerede ne gibi bir hasar vereceğini insan dehşetle izliyor..

• bu ne la hahahah ben de ciddi ciddi okuyom millet kafayı yemiş buraya bakılırsa geriye sadece arka sokaklar kalıyo
  • Konu ***** turnusolü yeminle. Boşluğu siz doldurun. Adam abartılı, balon dizileri sormuş. Israrla ve inatla bazıları uyardığı halde sayfalarca sevdiği dizileri yazanlar... ne bileyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 25 Haziran 2019; 20:48:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fulton

Konu ***** turnusolü yeminle. Boşluğu siz doldurun. Adam abartılı, balon dizileri sormuş. Israrla ve inatla bazıları uyardığı halde sayfalarca sevdiği dizileri yazanlar... ne bileyim...
    Hocam konu yabancı diziler bölümü ana konusu oldu bildiğin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fulton

Konu ***** turnusolü yeminle. Boşluğu siz doldurun. Adam abartılı, balon dizileri sormuş. Israrla ve inatla bazıları uyardığı halde sayfalarca sevdiği dizileri yazanlar... ne bileyim...
    Dizi önerisi isteyen bile var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bethesta

Breaking Bad diyeceğim, çünkü 1-2 bölüm izledim ve bana çok sıkıcı geldi...

Breaking Bad'i beğenenler, nesini beğeniyor? Ciddi soruyorum, gerekirse izlemeye başlarım, ama izlemeye değecek bir konu, heyecan vs.vs. göremiyorum...
    1. Sezonu bitir öyle karar ver bence.

• Lost diyen var . Yok artık lebron james

• Fulton F kullanıcısına yanıt
    Bu konu efsaneler arasında yerini alır

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.