Şimdi Ara

Gelmiş geçmiş en overrated yabancı dizi? (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
417
Cevap
1
Favori
19.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    How I Met Your Mother
    The Big Bang Theory

Anket açta bari işe yarasın başlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: RustyCohle

Game of thrones milletce sisirilmiş boş bir dizi.Benim listemde ilk 10 bile giremez.
    Gelmiş geçmiş en iyi dizi net OZ dur
    ikisine aynen katiliyorum. ayni mesaji yazacaktim baktim siz yazmissiniz bile.
    oz gibi dizi daha dunyaya gelmedi.
  • Efsane başlık olmuş ben bunu nasıl yeni gördüm ya. İki günde 20 sayfa ne ahaha.

Dizi tarihinin en balon dizisi açık arada Breaking Bad denen garabettir. İyi bir dizi olmanın yakınından bile geçemez. Bu boku beğenmek için meth kafası lazım. Aklı selim bir insan şu dışkıyı beğenemez.

Oh be rahatladım.
  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Sırf kötüleyimde kendimi farklı hissedeyim diye yazmışsın ve sacmalamışsın.Overrated dersin ama en balon dizi demek asıl meth kafası yaşamaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet51 -- 24 Haziran 2019; 23:38:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet51

Sırf kötüleyimde kendimi farklı hissedeyim diye yazmışsın ve sacmalamışsın.Overrated dersin ama en balon dizi demek asıl meth kafası yaşamaktır.
    Ağla zırla kudur.
    İste bir ergenden beklenecek hareketler .Aferin böyle devam et.Verdigin tepkiler bu konuda ciddiye alınmaman gerektiğinin göstergesi

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet51

İste bir ergenden beklenecek hareketler .Aferin böyle devam et.Verdigin tepkiler bu konuda ciddiye alınmaman gerektiğinin göstergesi
    Dıgıdık dıgıdık buurrşşş.

• Person of Interest

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence de Game of Thrones.
  • Gotham baya iyi bi dizi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Giacchino

Lost her ne kadar vasat bir final ile son bulsada dizi sektöründe devrim yapmıştır. Buraya yazmanız bile çok ayıp hocam

Alıntıları Göster
    şahsi fikrim bu yönde hocam. final sezonu hariç olarakta baymıştı beni. sanırım beklentilerim farklıydı. mesela fringe ondan çok daha iyiydi her yönden ama o da saçmaladı sonradan.
  • Sherlock ve la casa bilmem ne denen dizi...BB ilk iki sezon çöp,aynı şekilde lost son iki sezon da...
  • Walking Dead
  • TWD ve GOT
  • banshee
    true detective
    fargo

banshee unutulmazdır benim için lucas hood reiz özlüyoruz
  • Knight Rider
    Mission Impossibe
    A Takımı
    Alf
    Cosby Show

• Bence tartışmasız game of thronesdir o kadar boş bir diziyi millete 8 sezon izlettiler Allahtan 5-6 ayda izleyip bitirdim 8 yıl izleyenler adına üzüldüm valla Ama bu yazdıklarım tyrion lenıstırı bağlamaz o adamda kendimi buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Change1 -- 24 Haziran 2019; 23:58:49 >
  • overrated ne olaki? Abartılmış şişirilmiş vs. yazmak çok mu zordu? Baktın hoşuna gitmiyor bırakırsın zaten izlemeyi, olur biter.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Torbacının telini verirmisin..

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.