Şimdi Ara

gelmiş geçmiş en overrated(abartılmış) oyunlar (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
0
Favori
7.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Halo nun sadece multiplayer'i degil singleplayer'ide efsanedir o hikayeyi anlayamayanların oyuna kötü demesi normal alan wake'e kötü diyenlerde ingilizce ögrensin sonra oynasınlar hikayesini adam gibi anlamadan oyuna kötü diyenlere
  • Cogu oyunu sadece single kısmını oynayarak degerlendirmek de yanlıs herseyiyle degerlendirmek gerekir. Onlineda da saatler harcayıp oyle yorum yapmamız gerek. Ayrıca oyun elestirmeni degiliz ki ilk goruste fark etmedigimiz ama ayrıntıları sadece bu isin ustalarının oyun sektorunde calısmıs veya gozlemlemis harcanan emegi fark edebilen bastan savma yapılmadıgını anlayabilen kisilerin yorumları lazım. Seneryo karakter tasarımı grafik oynanabilirlik eylendirebilirlik yapısı bunların hepsi degerlendirilmeli. Nasıl mesela bir sanat eseri tabloya bakarsın picassonun veya salvador dalinin dersin bunlar da ne boyle ama isin erbabı sanattan anlayan birisi onun ne kadar degerli bir yapıt oldugunu ufacık ayrıntılardan anlar bu oyun elestirmenligi de boyle ve oyun sektoru de bir sanat dalı bence o yuzden cok acımasızca konusmayalım emeklere saygı gosterelim
  • Killzone 2, GOW 3, Crysis
  • Killzone 2 God Of War bence Ubi daha .iyi oyunlar yapıyor yukarıda bi arkadaş belitmişti AC ve POP ve bence Red dead redemption beni pek kendine sevdirmedi cok sıkılıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirnvyshrzz -- 23 Temmuz 2010; 15:06:47 >
  • Call of Duty:Modern Warfare 2 ve Crysis diyorum, benim fikrim bu yönde, Mw den aldığım tadı MW 2 den alamadım, multisini oynamaya başladığım gibi bırakmıştım.
  • super street fighter 4 ve tekken 6 . güzel oyunlarda , bence birazcık abartıldılar gibi geldi bana bu 2 oyun
  • Halo 1 ve 2 yi pcde bitirmiş biri olarak kötü oyunlardı diyemem ama çok daha iyi fps ler varken Halo nun gelmiş geçmiş en iyi fps ilan edilmesine anlam veremiyorum.
    Not:Halo 3 ü oynamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GwynBlade -- 23 Temmuz 2010; 15:18:13 >
  • street fighter 4 ve gta4 dür abarttılar hatta gta 4 10 üzerinden 10 vediler oyuna anca 2 gün daya na bildim git gel aöldür para git gel öldür para bu 4 lüden oluşuyo ve hiç hoşuma gitmemişti nerede o gta vice city ki oynana bilirlik
  • quote:

Orijinalden alıntı: SyLaR25

Halo nun sadece multiplayer'i degil singleplayer'ide efsanedir o hikayeyi anlayamayanların oyuna kötü demesi normal alan wake'e kötü diyenlerde ingilizce ögrensin sonra oynasınlar hikayesini adam gibi anlamadan oyuna kötü diyenlere

Halo'nun single player hikayesi Larry Niven'ın Ringworld'ünden "esinlenme". GOW3'e Clash of Titans'tan arak diyenler önce bu benzerliği bir araştırmalı bence. Mitoloji kimsenin tekelinde değil ve Homeros'tan beri milyonlarca kişi Mitolojik karakterlerle hikayeler yazıyor ama kendi etrafında dönen devasa bir diske inerek oradaki farklı uzaylı formlarıyla etkileşimleri anlatan bir hikaye sanki biraz daha "telif hakkı" statüsüne giriyor gibi.

http://en.wikipedia.org/wiki/Ringworld

• Modern Warfare 2

Single'a lafım yok fakat multiplayerı berbat . Call of duty 4 yada 5 ' in multiplayeri gibisi varmı ?
    Yeni özellikler bilmem neler koyucaz diye berbat etmişler oyunu . Mesela commando perki nedir arkadaş 6 metreden ışınlanıyor bıçaklıyor çok sinirim bozuluyor . One man army nedir ya sınırsız mermi .
  • halo ve dmc serisine ben de katılıyorum ama god of war serisine overrated demeyi de anlamakta güçlük çekiyorum. Zevk meselesi tabi
  • Fifa10.
  • quote:

Orijinalden alıntı: searcherx

halo ve dmc serisine ben de katılıyorum ama god of war serisine overrated demeyi de anlamakta güçlük çekiyorum. Zevk meselesi tabi

Bende dmc serisine demeyi anlamıyorum bu kadar müthiş bir oyunun neyi kötü geldi çok merak ediyorum hikaye,grafik,oynanış adamlar hepsini yapmış 40 kere söyledim bir oyun tarzınız degil diye illlaki kötülemeniz gerekmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:SyLaR:. -- 23 Temmuz 2010; 15:39:03 >
  • metal gear solid,gears of war serisi ve 08 hariç tüm fifa serisi
  • KİLLZONE 2.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YasoDéSouza -- 23 Temmuz 2010; 16:08:28 >
  • HALO HALO HALO

360ı çok seven biri olarak 360ın en çok satan oyununu sevmemek biraz garip geliyor ama sevemedim işte,eziyet çekerek achivementımı almak için bitirdim 3. oyunu.

4 kişilik multisini sevip oynayanlara saygı duyarım,zaten en çok sevilmesinin nedenide bu sanırım,herkes takım halinde savaşıyor,eğlenceli oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalım

metal gear solid,gears of war serisi ve 08 hariç tüm fifa serisi

Adam mgs demiş oha.

İngilizce bilmiyor musun?
  • Halo serisi ve Dmc serisi diyorum ikiside kesinlikle çok kötüler.
  • Bu arada,Halo'yu bile anlarım ama MGS diyen arkadaşları anlayamıyorum.Birşey dediğim yok,tabii ki zevk meselesi ama,türünde gelmiş geçmiş en iyi oyunlardan.Belki de en iyisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

Blueabel o mgs 4 yanlış girmiş oraya mgs 4 zaten 6.5 milyon sattı diğerleri kaç oyun 4 milyon olamıyacakmı

Seni mi kıracağım,şöyle yapalım o zaman;

God Of War 3
    Heavy Rain
    Killzone 2
    UC 2

Bu 4 oyundan 1-2 milyon fazla satmış Halo 3

"Oyunun kalitesi satışla alakalı değildir" diyecek PS3 severler olacaktır.İyi de çocuk oyunu dediğiniz Halo 3'ün bu 4 oyundan fazla satması garip değil mi?Üstelik bu 4 oyun PS3'ün en iyi oyunları.Cevap yine aynı;çoğu insan Blu-Ray Player olarak alıyor bu aleti.Yoksa bu oyunların bu kadar az satmasına imkan yok.Oyun oynamak isteyenler de,FIFA,PES,Call Of Duty,GTA gibi bilindik serileri oynuyorlar.Satışlardan anlayabilirsiniz bunu.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.