Şimdi Ara

[GELMEZ OĞULLARINDAN OLDUN] GreenPois0n ile iOS 4.1 JB'i BEKLİYORUZ CÜMLE ALEM!!! (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
681
Cevap
0
Favori
24.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pazarciklim

ya duyduguma göre ARALIK 15 ine atmislar bu isi sitelerde oyle konusuluyor 4.1 jb isi yokus ami sürüyolar ya ne yapmaliyiz bisiler yapin

telefonu kirasim geliyor sermaya düstü valahi

Bu tip seyler yazarken kaynak verirseniz daha iyi olacaktir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: buckethead®

9. sayfamiz hayirli olsun gencler.

mobile safaride 20. sayfa
  • ipod'umdan pardon iphone'umdan yazıyorum 21'i gördüm
  • Gerçekten çok beklettiler sinir olmamak elde değil diyeceğim ama adamların bu işte populerlik karşılığı bir beklentisi yok bence,bunun için para da vermedik ki karşılığını almadık diye kızalım.Asıl önemli olan bu chronic dev takımı veya iphone dev takımı gibi iphone ile uğraşan insanların sayısının artması,5-6 takım olsa böyle şimdiye kadar çıkardı sanırım.Elimiz kolumuz bağlı adamları bekliyoruz.Geohot vardı bi ara artık iphone ile uğraşmıyor maalesef :(
  • Hersey tamam da unlock bekleyecegiz daha ya off off..
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbreakx
    Hersey tamam da unlock bekleyecegiz daha ya off off..

Basebandi yukleyenler bekleyecek malesef..
  • sn0wbreeze mi ne çıkacaktı 23ünde yokmu bir gelişme yahu
  • Benim teorim şu;

JailBreak'den kaynaklanan AppStore zararını bir düşünün... Milyonlarca dolar ediyordur kesinlikle.. Appstore resmen para basıyor, gelgelelim bu kendilerine dev-team, chronic vs..vs.. isim takan 8-10 kolpa milyonlarca dolarlık sektorü baltalıyor...

Ben Steve Jobs'un yerinde olsam çalışan donanım-yazılımcılara derim ki; "Ulan size para vereceğime onlara veririm.. Bulun şu çocukları kaç para istiyorlarsa verin.. Uğraşmasınlar bir daha da böyle işlerle.." Evet ciddi olarak yaparım bunu..

Bulmak çok mu zor bu herifleri.. Mail hesaplarına at resmi Apple sunucularından bir mail... Siz olsanız bu maili teşhir edip Apple'ı madara edeyim diye mi düşünürsünüz yoksa "Ulan bu parayı rüyamda bile göremem, başlarım Jb'sine de Unlock'una da.. Bekliyolarmış bir sürü insan jb'yi.... Ben mi alın dedim AT&T kilitli cihazları... Sürünün lan......"

Bu arada jelatini açılmamış (%99 4.02 olduğundan) bir tane de bende var...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• bu sayafaya son kez yazıyorum umudumu yitirmedim ancak artık fazla bir beklentimde yok hevesim kactı işin acıkcası 4.0.2 sürüm evet resmen bir lanetmiş bu

bence susalım zamana bırakalım hoşcakalın
  • Lan bari 3G ye ciksada ben rahatlasam :D
  • Neye guvenip aldim su simlocklu cihazi be
  • quote:

Orijinalden alıntı: EdinDžeko

Lan bari 3G ye ciksada ben rahatlasam :D

:) kur Mac OS yap jailbreakini valla 3 haftaya fln ipod touch 3g(2g) 8gb em gelicek o gelene kadar çıkmassa kurcam artık mac os x öyle yapcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: XnetaS

sn0wbreeze mi ne çıkacaktı 23ünde yokmu bir gelişme yahu

Bizim saatimizle gece 4'de çıkacak snowbreeze 2.0. (bir aksilik çıkmazsa)
    Ama sadece iphone 3g ve 3gs'ler için geçerli olacak.

Güncelleme 1: Sn0wbreeze 22 eylül çarşamba, 6:00 PM'de çıkacak. Ülkeniz için saat kaça denk geldiğini öğrenmek için linke tıklayın.
    Link

Kaynak:http://www.spiritjb.org/2010/09/jailbreak-ios-41-on-iphone-3gs-3g-by.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kngbld -- 22 Eylül 2010; 23:16:18 >

• Sagolasın dostum bilgi için
  • sabah 4'de gelecekse artik yarin aksama dogru yuklerim. gece 4'e kadar bekleyemem walla. zaten 1 aydir bekliyorum, 1 gun daha beklerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yabanci_ch

Sanirim birkac saat kaldi gelmesine

Redsn0w 0.9.6 dev-team'den ve Bir digeri de sn0wbreeze 2.0, GERİ KALAN JB'LER ŞİMDİLİK YALANDIR. DİKKAT EDİN.
    GÜVENMEYİN. ŞİFRELERİNİZİ KAPTIRMAYIN. BU KONUDA UYARI GELDİ.

KAYNAK:http://www.spiritjb.org/2010/09/jailbreak-tools-steal-your-passwords.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kngbld -- 22 Eylül 2010; 23:29:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kngbld

quote:

Arkadaşlar GreenPois0n'a Güvenmeyin. Kimse resmi olduğunu bilmiyor.
    Redsn0w 0.9.6 dev-team'den ve Bir digeri de sn0wbreeze 2.0, GERİ KALAN JB'LER ŞİMDİLİK YALANDIR. DİKKAT EDİN.

KAYNAK:http://www.spiritjb.org/2010/09/jailbreak-tools-steal-your-passwords.html

Yanlış okumuşsun.
    Greenpoison un çıkış tarihi belli değil ama etrafta Greenpoison adıyla dolaşan JB lar var diyor. Bunlar şifrelerinizi çalabilir diyor. Çıktığına dair resmi açıklama olmadan Greenpoison adındaki JB ları indirmeyin diyor. Ayrıca bu hepsi için geçerli sadece Greenpoison için değil.

• quote:

Yanlış okumuşsun.
    Greenpoison un çıkış tarihi belli değil ama etrafta Greenpoison adıyla dolaşan JB lar var diyor. Bunlar şifrelerinizi çalabilir diyor. Çıktığına dair resmi açıklama olmadan Greenpoison adındaki JB ları indirmeyin diyor. Ayrıca bu hepsi için geçerli sadece Greenpoison için değil.

Bence greenpois0n'a guvenmek de mantıksız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kngbld -- 22 Eylül 2010; 23:31:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeneX

quote:

Orijinalden alıntı: kngbld

quote:

Arkadaşlar GreenPois0n'a Güvenmeyin. Kimse resmi olduğunu bilmiyor.

Yanlış okumuşsun.

Milleti kalpten oldurcekti yanlis anonsla :D

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.