Şimdi Ara

Geliyoruz!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Müthiş olmuş,

• Bu tur videolari motivasyon yukseltmesi acisindan izlettiriyorlar mi acaba takima?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelleme yapmamak lazım. Kendi konularına bakın, herkes takımını-transferlerini tartışırken bunlar hep başka takımları konuşuyor. Gerçek Fenerbahçeliler de bunları istemiyor.

Bunların derdi hangi konuda kimi sinir etsek. Günlük hayatlarında bunları kimse takmıyor, forumda alıntı yapılıp cevap verince mutlu oluyorlar.

Alıntı yapmayıp görmezden gelin. Böylece uzaklaşıp giderler.
  • Yazık şu konuyu bile trolleme çabaları. Acıyorum şöylelerine

• quote:

Orijinalden alıntı: Siyahımsın Beyazımsın

Olcay Şahan sen misin? Bak şimdi daha da iğrendim

O kim

• quote:

https://www.youtube.com/watch?v=W-W2ick2aqQ

Adam ne güzel atmış niye iğreniyon

• quote:

Orijinalden alıntı: selates

Genelleme yapmamak lazım. Kendi konularına bakın, herkes takımını-transferlerini tartışırken bunlar hep başka takımları konuşuyor. Gerçek Fenerbahçeliler de bunları istemiyor.

Bunların derdi hangi konuda kimi sinir etsek. Günlük hayatlarında bunları kimse takmıyor, forumda alıntı yapılıp cevap verince mutlu oluyorlar.

Alıntı yapmayıp görmezden gelin. Böylece uzaklaşıp giderler.

noldu zoruna mı gitti şampiyonlukta ciddi bir rakip olarak görülmemeniz ne kuyruk acısı varmış ki hepsi bir videoyla dökülmüş

hadi git bak bakalım profilime senin ki gibi kapalıda değil. Fenerbahçe'yi ilgilendirmeyen 3 tane mesajımı bul aferin dicem sana. sonra git birde cevap verdiğin kişinin mesajlarına bak

• Sizin bölümünüze gelip baktığımda kendine Fenerbahçeli diyen belli başlı birkaç ergen bot dikkatimi çekiyor
    Aynı şekilde bizim bölümde de dolaşan Beşiktaş'lı ve Galatasaray'lı ortalığı geren botları görüyorum bunları dikkate almamak gerek
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pathenon

Sizin bölümünüze gelip baktığımda kendine Fenerbahçeli diyen belli başlı birkaç ergen bot dikkatimi çekiyor
    Aynı şekilde bizim bölümde de dolaşan Beşiktaş'lı ve Galatasaray'lı ortalığı geren botları görüyorum bunları dikkate almamak gerek

Hocam senin bizim konulardaki tüm mesajların düzgün, bir trollüğünü görmedim hani diyorlar ya 10 mesajın var kesin trollsün diye. Şimdi bunlar seni de kötüler boşver sen.
    Bu arada emin ol sizin konulardaki Beşiktaş armalı trollerin hepsi fake ya da sizin trollere kızıp mesaj atanlar. Mesela şu shinku ve rudy yüzünden gittim ben de bişeyler yazdım sizin konulara. Etki-tepki ama başlatan hep sizinkiler emin ol.

Sitede yeni sayılırım sadece 3 büyüklerin konularına yazıyorum mesaj sayım artmıyor
    Ben direkt engeli basıyorum böyle kişileri gereksiz yorumları görmek zorunda kalmıyorum sana da bunu tavsiye ederim

• Harika video olmuş ama bi şey dikkatimi çekti,Olcay şahan hiç yok videoda 😃Forzadan kaynaklı sanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: RevivaL

/>

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevivaL

/>

Adam tank gibi moruk şuna bak ya
  • 30cm ofsayt kabul edilebilir bir ofsayttır, kaldı ki forma sırt renkleri çok benzer, hakem aldanabilir. Gomez'in sırtından çekmesi de pozisyonun içinde olan bir durum değil. Orada herkes topa bakıyor, top pozisyonun 50 metre uzağında. O faulü ancak Bayern Münih görmüş bir oyuncu yapabilir, çok profesyonel bir fauldür. Onun dışında Beşiktaş–Fb maçında bir sıkıntı yok.

• high speed dirt kullanıcısına yanıt
    he he size karşı 2 cm'lik ofsayt hatası olsa "beşiktaşımızın üstüne oyunlar oynanıyor. daha da bu ligi takip etmem." dersiniz. Sizin lehinize olunca 30cm kabul edilebilir oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.