Şimdi Ara

Gelişmiş gürültü engelleme özelliğine sahip Anker Liberty 4 Pro satışa sunuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gelişmiş gürültü engelleme özelliğine sahip Anker Liberty 4 Pro satışa sunuldu
    Anker, yüksek gürültü engelleme performansına sahip üst seviye kablosuz kulaklığı Liberty 4 Pro'yu piyasaya sürdü. Yedi sensörlü bir sistem ve gelişmiş yeniden kalibrasyon teknolojisiyle donatılan kulaklıklar, her ortamda etkili gürültü azaltımı vaddediyor.

Anker Liberty 4 Pro özellikleri

Anker Liberty 4 Pro, altı mikrofon ve bir barometre dahil olmak üzere yedi ayrı sensörü barıdırıyor.  Bu sayede, piyasadaki en iyi gürültü azaltma performansı sunan kulaklıklardan biri haline geliyor. Ayrıca her 0,3 saniyede bir gürültü seviyesi kalibre edilerek değişen ortamlarda en etkili gürültü engelleme performansına ulaşılıyor.

Gelişmiş gürültü engelleme özelliğine sahip Anker Liberty 4 Pro satışa sunuldu
    Ancak Liberty 4 Pro ayrıca, şarj seviyesini gösteren ve çeşitli ayarlara erişmeyi sağlayan dokunmatik ekranlı bir şarj kutusuyla geliyor. Bu kutuyla beraber kulaklık, 40 saate kadar kullanım süresi sunabiliyor.

Ayrıca Bkz.Sony LinkBuds Fit yüksek ses kalitesi ve güçlü gürültü engelleme sunuyor

Ses kalitesi konusunda da iddialı olan Liberty 4 Pro, derin baslar için 10,5 mm sürücü ve tizler için bir tweeter içeren çift sürücülü sistem ile dengeli ve zengin bir ses deneyimi vadediyor. Kulaklık ek olarak, telefon görüşmelerinde gürültüyü etkili bir biçimde azaltmaya yardımcı olan 6 mikrofon, yüksek ses kalitesi için LDAC desteği ve IPX5 su ve toz sıçramasına dayanıklılık özelliklerini barındırıyor.

Anker Liberty 4 Pro, ABD'de 130 dolar fiyattan satışa sunulmuş durumda. Anker, satın alan kullanıcılara ayrıca ücretsiz bir seyahat çantası da hediye ediyor.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/10/05/anker-liberty-4-pro-earbuds-launched/

• Araştırmacı bir Sennheiser Momentum TW3, Samsung Buds2 Pro ve Soundcore Liberty 4 NC sahibi olarak hiçbir Soundcore kulak içi ürününü Türkiye'de önermiyorum. Bir sürü eğlenceli özelliklerle dolular, müzik için fena da sayılmazlar (özellikle HearID çok etkileyici gelebilir) ama başta kulak uçları olmak üzere malzeme çok kalitesiz. Kulak ucu iyi olmazsa ses kalitesi ve gürültü önleme de haliyle çok olumsuz etkileniyor, ve kağıt üzerindeki değerlerin ve fonksiyonların hiçbir anlamı kalmıyor. Standart olmadığı için elinizde olabilecek veya makul rakamlara edinebileceğiniz uçları da kullanamıyorsunuz... Türkiye'de servis ve destek de çok kısıtlı. Global desteği yok. Yani ucuz olmasının temel sebepleri var.

Tecrübelerime göre, ancak büyük indirimde ve aynı fiyata eli yüzü düzgün başka bir uygun bütçeli cihaz olmazsa düşünülmeli derim. Bluetooth kulakların ömrü pil şarj etme ömrüne bağlı olarak en fazla iki yıl ama bunlar 2 yıl için bile değmez... Bu ayarda bir şey bakıyorsanız Türkiye'de de piyasaya verilmek üzere olan 2. nesil Jabra'lara veya fiyatı benzer diğer uzakdoğu ürünlerine öncelik verilmesini öneririm...

• Araştırmacı bir Sennheiser Momentum TW3, Samsung Buds2 Pro ve Soundcore Liberty 4 NC sahibi olarak hiçbir Soundcore kulak içi ürününü Türkiye'de önermiyorum. Bir sürü eğlenceli özelliklerle dolular, müzik için fena da sayılmazlar (özellikle HearID çok etkileyici gelebilir) ama başta kulak uçları olmak üzere malzeme çok kalitesiz. Kulak ucu iyi olmazsa ses kalitesi ve gürültü önleme de haliyle çok olumsuz etkileniyor, ve kağıt üzerindeki değerlerin ve fonksiyonların hiçbir anlamı kalmıyor. Standart olmadığı için elinizde olabilecek veya makul rakamlara edinebileceğiniz uçları da kullanamıyorsunuz... Türkiye'de servis ve destek de çok kısıtlı. Global desteği yok. Yani ucuz olmasının temel sebepleri var.

Tecrübelerime göre, ancak büyük indirimde ve aynı fiyata eli yüzü düzgün başka bir uygun bütçeli cihaz olmazsa düşünülmeli derim. Bluetooth kulakların ömrü pil şarj etme ömrüne bağlı olarak en fazla iki yıl ama bunlar 2 yıl için bile değmez... Bu ayarda bir şey bakıyorsanız Türkiye'de de piyasaya verilmek üzere olan 2. nesil Jabra'lara veya fiyatı benzer diğer uzakdoğu ürünlerine öncelik verilmesini öneririm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmdat Çekici -- 6 Ekim 2024; 19:28:35 >

• İmdat Çekici İ kullanıcısına yanıt

Jabralarda piyasadan çekiliyor, bu fiyata daha iyi alternatif kalmıyor maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Mandalorian kullanıcısına yanıt

Jabra sadece şimdilerde piyasaya sürdüğü ikinci nesil Elite 8 ve Elite 10 ürünlerinden sonra yeni bir Elite üretmeyeceğini açıkladı... Ömürlerinin 2 yıl beklendiği düşünülürse şu anki ve gelecek yılki seçimleri ilgilendiren bir durum değil. Elite 8 Gen 2'nin fiyatını görmek lazım... Ama yine son tahlilde kişisel tercih meselesi. Liberty 4 NC sahibi de olarak şu anki tecrübelerime daha önce sahip olsaydım daha az özellikli 2-3 JBL modelini bile Soundcore'un herhangi bir modelinin önüne koyardım. Bu fiyatlardaki cihazlar arasında pek ses farkı olması beklenemez. Zaten özellikle müzik üzerine uzmanlaşmış Bose, Sennheiser, Sony gibi markaların dışına çıkınca çok titiz olmanın çok büyük getirisi de olmuyor. Kaldı ki, teknik olarak bilmeyen biri için özellik peşinde koşmak çok yanıltıcı olabilir... mesela çalan müziği hiç manipüle etmeden olduğu gibi yansıtmakta en başarılı ürünlerden biri aynı zamanda en ucuz ürünlerden biri olan Samsung FE...

• Liberty 3 Pro'dan 4 Pro'ya geçerim diye bekliyordum ama yok, biz 3 Pro'dan devam. Ses anlamında bir gelişme yok aksine her yeni modelde geriye gidiyor. Ses yoksa bir anlamı da yok. Umarım sonraki modelde bunun üzerine giderler. Yoksa kutuya ekranı ben de monte ederim sanki çok kullanacakmışım gibi.

• Peki müzik ve kaliteli görüşme için önereceğiniz bir tws kulaklık nedir?apple harici. Ben de çok kulaklık kullandım ancak ses olarak ankerden daha kaliteli belki nothing olabilir. Telefonla konuşurken arka sesi iyice bastırıp kullanıcı sesini net ileten başka hangi kulaklık olabilir? Oppo kulaklıklar veya nothing olabilir diye düşünüyorum. sizin fikriniz nedir

• Bende de liberty 4 nc var pek aman aman bi ürün değil iş görüyor, iki yıl kullanırım sonra bakarız.. Bu pronunda çokta bi artısı yok aynen katılıyorum kağıt üzerinde olmuyor bazı şeyler.. Sony almamanızı tavsiye ederim tr de muhattabı yok, diğerleride keza öyle, samsung apple olur gibi servisi vb mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winuae -- 8 Ekim 2024; 11:35:12 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam liberty 4 nc mi? Liberty 4 mü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.