Bildirim
Gelişimim[Güncel]
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
hızlı gidiyorsun :D -
2 duvarı arka arkaya koymayın duvar yıkıcı 2 duvarada aynı hasarı veriyor bi yararı yok yani.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Erhan97
2 duvarı arka arkaya koymayın duvar yıkıcı 2 duvarada aynı hasarı veriyor bi yararı yok yani.
O havanın orası olmamışmı yani -
quote:
Orijinalden alıntı: _JaCK_SpaRRoW_
hızlı gidiyorsun :D
İyi bari doğruda gidiyorsam sorun yok -
arkadaş demiş ya duvar yıkıcı için zaten orda şöyle bir olay var şöyle düşün orda sen havana yaklaştırmalarını önlüyorsun ama tabii ki önemli bir bilgi sen ordaki duvarları
hava topunu korumak için ekleyebilirsin ama içerdekileri dışardakileri değil anlatabilmişimdir umarım hem de bu fikir o kadar da iyi gibi görünmüyor diyebilirim abilerimizden öneriler bekliyoruz :D -
quote:
arkadaş demiş ya duvar yıkıcı için zaten orda şöyle bir olay var şöyle düşün orda sen havana yaklaştırmalarını önlüyorsun ama tabii ki önemli bir bilgi sen ordaki duvarları
hava topunu korumak için ekleyebilirsin ama içerdekileri dışardakileri değil anlatabilmişimdir umarım hem de bu fikir o kadar da iyi gibi görünmüyor diyebilirim abilerimizden öneriler bekliyoruz :D
Pek anlamadım açıkcası -
quote:
Orijinalden alıntı: Draqonn
quote:
hava topunu korumak için ekleyebilirsin ama içerdekileri dışardakileri değil anlatabilmişimdir umarım hem de bu fikir o kadar da iyi gibi görünmüyor diyebilirim abilerimizden öneriler bekliyoruz :D
Pek anlamadım açıkcası
hani o duvarları kullanarak hava topunu koruyabilirsin ya da en büyük seviyeli altın veya iksir üreticini surların içine katabilirsin zaten gördüğüm kadarıyla o duvarlar peki bir işine yaramaz
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Draqonn
quote:
Pek anlamadım açıkcası
hani o duvarları kullanarak hava topunu koruyabilirsin ya da en büyük seviyeli altın veya iksir üreticini surların içine katabilirsin zaten gördüğüm kadarıyla o duvarlar peki bir işine yaramaz
Tamam şimdi anladım,neyse artık böyle kalsın zaten köy binası 5 oluyor o zaman yeni düzene geçicez az kaldı ama bilgi için sağolun.
-
köy 5 seviye sanırım gereğinden fazla hızlı gidiyorsun tüm geliştirmeleri yaptıktan sonra seviye atlamaya bak -
hizli gitmişsin baya 2 ayda manyak gelişirsin -
ilerde taş satın almıcaksan taşları harcaman kötü olmus -
İyi Gidiyorsun Duvarları Yükselt Ve Tek Kat Yapsan Süper Olur -
Beyler köyüm o andan beri baya değişti gerçi oyuna ara vermek zorunda kaldım bir süre o yüzden umduğum kadar ilerleyemedim fotoğrafı atarım birazdan. -
sıkıldııım -
Hocam havanı biraz daha merkezi bir yere koy bence, menzili geniş olduğundan her türlü iş görür. Hem surlara yakın koyarsan o duvar 1 duvar yıkıcıyla patlar, kendini savunamadığından havan da hemen yıkılır. -
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Erhan97
+1 onun yerine aralara duvar örmelisin, ayrıca hava savunmasına pek önem verme şu aralar iyileştiriciler çıkınca başlarsın geliştirmeye.
Benzer içerikler
- 6. seviye inşaatçı üssü köy düzeni link
- inşaatçı binası 9 köy düzeni
- 3. seviye inşaatçı üssü köy düzeni kopyalama
- clash of clans 8. seviye inşaatçı üssü düzeni kopyalama
- inşaatçı binası 4 köy düzeni
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X