Şimdi Ara

Gelişimim[Güncel]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5.günüm fotoğrafları koyuyorum bir bakın doğrumu gidiyorum yanlışmı gidiyorum

Gelişimim[Güncel]

Gelişimim[Güncel]

3 Şubat 2014

Gelişimim[Güncel]

24 Şubat 2014

Gelişimim[Güncel]

5 Mart 2014

Gelişimim[Güncel]

16 Mart 2014

Gelişimim[Güncel]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draqonn -- 16 Mart 2014; 0:18:24 >

• hızlı gidiyorsun :D
  • 2 duvarı arka arkaya koymayın duvar yıkıcı 2 duvarada aynı hasarı veriyor bi yararı yok yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erhan97

2 duvarı arka arkaya koymayın duvar yıkıcı 2 duvarada aynı hasarı veriyor bi yararı yok yani.

O havanın orası olmamışmı yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: _JaCK_SpaRRoW_

hızlı gidiyorsun :D

İyi bari doğruda gidiyorsam sorun yok
  • arkadaş demiş ya duvar yıkıcı için zaten orda şöyle bir olay var şöyle düşün orda sen havana yaklaştırmalarını önlüyorsun ama tabii ki önemli bir bilgi sen ordaki duvarları
    hava topunu korumak için ekleyebilirsin ama içerdekileri dışardakileri değil anlatabilmişimdir umarım hem de bu fikir o kadar da iyi gibi görünmüyor diyebilirim abilerimizden öneriler bekliyoruz :D
  • quote:

arkadaş demiş ya duvar yıkıcı için zaten orda şöyle bir olay var şöyle düşün orda sen havana yaklaştırmalarını önlüyorsun ama tabii ki önemli bir bilgi sen ordaki duvarları
    hava topunu korumak için ekleyebilirsin ama içerdekileri dışardakileri değil anlatabilmişimdir umarım hem de bu fikir o kadar da iyi gibi görünmüyor diyebilirim abilerimizden öneriler bekliyoruz :D

Pek anlamadım açıkcası
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Draqonn

quote:

arkadaş demiş ya duvar yıkıcı için zaten orda şöyle bir olay var şöyle düşün orda sen havana yaklaştırmalarını önlüyorsun ama tabii ki önemli bir bilgi sen ordaki duvarları

Pek anlamadım açıkcası

hani o duvarları kullanarak hava topunu koruyabilirsin ya da en büyük seviyeli altın veya iksir üreticini surların içine katabilirsin zaten gördüğüm kadarıyla o duvarlar peki bir işine yaramaz

• quote:

quote:

quote:

Pek anlamadım açıkcası

hani o duvarları kullanarak hava topunu koruyabilirsin ya da en büyük seviyeli altın veya iksir üreticini surların içine katabilirsin zaten gördüğüm kadarıyla o duvarlar peki bir işine yaramaz

Tamam şimdi anladım,neyse artık böyle kalsın zaten köy binası 5 oluyor o zaman yeni düzene geçicez az kaldı ama bilgi için sağolun.

• köy 5 seviye sanırım gereğinden fazla hızlı gidiyorsun tüm geliştirmeleri yaptıktan sonra seviye atlamaya bak
  • hizli gitmişsin baya 2 ayda manyak gelişirsin
  • ilerde taş satın almıcaksan taşları harcaman kötü olmus
  • İyi Gidiyorsun Duvarları Yükselt Ve Tek Kat Yapsan Süper Olur
  • Beyler köyüm o andan beri baya değişti gerçi oyuna ara vermek zorunda kaldım bir süre o yüzden umduğum kadar ilerleyemedim fotoğrafı atarım birazdan.
  • sıkıldııım
  • Draqonn kullanıcısına yanıt
    Hocam havanı biraz daha merkezi bir yere koy bence, menzili geniş olduğundan her türlü iş görür. Hem surlara yakın koyarsan o duvar 1 duvar yıkıcıyla patlar, kendini savunamadığından havan da hemen yıkılır.
  • Dedigim gibi ara vermek zorunda kalınca bu kadar gelişebildim.
     Gelişimim[Güncel]

• quote:

Dedigim gibi ara vermek zorunda kalınca bu kadar gelişebildim.
     Gelişimim[Güncel]

Ben beğendim hocam, madenleri karışık koymanız da iyi olmuş. Havanların uzaklığını da iyi ayarlamışsınız. Korunaklı olmuş.
  • quote:

Dedigim gibi ara vermek zorunda kalınca bu kadar gelişebildim.
     Gelişimim[Güncel]

• quote:

Orijinalden alıntı: Erhan97

2 duvarı arka arkaya koymayın duvar yıkıcı 2 duvarada aynı hasarı veriyor bi yararı yok yani.

+1 onun yerine aralara duvar örmelisin, ayrıca hava savunmasına pek önem verme şu aralar iyileştiriciler çıkınca başlarsın geliştirmeye.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.