Şimdi Ara

Gelir testi için eve geliyorlar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru başlıkta. 2 temmuzda başvurdum ve daha gelmediler. Gelirler mi? Gelirken cep telefonundan ararlar mı?

İnternette okuduğum kadarıyla gelen giden olmuyormuş. Ne derece doğrudur?

Evde tek olduğum için tıkılıp kalıyorum.

Birde her şeyi gider olarak gösteriyorlarmış. Evden bir kaç keyfi harcama ürününü komşuya bıraksam ne olur?

• İkametgahlara bakıyorlar , aynı evde ikamet eden başkası varsa sistemden onun geliriyle senin gelirini bölüştürüyorlar. Yani Sen açım 3310 telefon kullanıyorum desende sana en az ayda 45 lira herşekilde kitlerler.Ama kimsenin oturmadığı sadece senin ikametgahının olduğu bir eve taşınıp gelir testi yaptırırsan Yeşil kartlı olursun. Gelir testinini 2 kez yaptıranların geçmiş borçlarınıda silmiyorlar.

Birde borçumuz var demeyin , borçları gelir sayıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BE73ABCD2 -- 7 Temmuz 2015; 11:01:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcoyundelisi

İkametgahlara bakıyorlar , aynı evde ikamet eden başkası varsa sistemden onun geliriyle senin gelirini bölüştürüyorlar. Yani Sen açım 3310 telefon kullanıyorum desende sana en az ayda 45 lira herşekilde kitlerler.Ama kimsenin oturmadığı sadece senin ikametgahının olduğu bir eve taşınıp gelir testi yaptırırsan Yeşil kartlı olursun. Gelir testinini 2 kez yaptıranların geçmiş borçlarınıda silmiyorlar.

Birde borçumuz var demeyin , borçları gelir sayıyorlar

Peki eve gelirler mi? Bugün dışarı çıkmam gerek.

Birde gelip evde bulamazlarsa ne olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.