Şimdi Ara

Gelir Geçici Vergi taksitle ödenebilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ocak-Mart dönemine ait Gelir Geçici Vergi taksitle ödenebilir mi? Ödenebilirse hangi kartlarla kaç taksitte ödenebilir? Teşekkürler.

• Gelir Geçici Vergi taksitle ödenebilir mi?
  • konu yanlis yerde. ama enpara sirketim 25bine kadar 4, normal kredi karti 15bine kadar olanlari 6 taksit seklinde vade farksiz odenebiliyor. tabi sizinki yuksek oldugu icin ikisi icin de uygun degil.

yalniz her gun faiz bindiriyorlar odemedikce.

2023ten devletten alacagim 25bin lira fazla vergi odemesi var ( yonetmelik degismisti geri odeme yapilmasi gerekiyor) 2 senedir alamadim ve muhtemelen alamayacgaim. muhasebecim mi cok beceriksiz yoksa bunlar tam seref yoksunu mu bilemedim. o 25binin su an bana 70bin olarak odenmesi gerekiyor aslinda ama tabi 25bin liranin bile tek kurusu odenmeyecek eminim. hayir bu cikan gelir vergisinden dussun diyorum ona bile izin vermiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voodoo child -- 16 Mayıs 2025; 15:16:15 >
  • voodoo child kullanıcısına yanıt

hocam rapor çıkmıştır ,eksikler vs vardır.Bunları tamamlarsa iadenizi yaparlar.2023 iadeleri için vergi dairesi arayıp tamamlayın ya da terkin edin diye söylüyorlar.Bu kadar bekletmezler. (deprem bölgesi vs değilseniz)

• hocam banka kampanyalarına katıl ,eğer kampanya varsa taksitlendirme sonradan yapılıyor. Ödeme anında kredi kartına taksit imkanı yok.Ödeme imkanın yoksa vergi dairesine gidip görüşürsen yardımcı oluyorlar(faiz ekleniyor)

• YUVARLAĞIMTIRAK Y kullanıcısına yanıt

hocam 3 ay once vergi dairesinde bekledigine dair muhasebeci bir sye gonderdi kanit icin. 1 ay once de bu sefer bagkur odemelerini istediler ( 2 sene once hangi kredi kartindan nereden odedim ugrastim buldum en son ) gonderdim ama 1 aydir yine ses yok. o yuzden umudu kestim. muhasebeci bu gibi geri odemeler icin adamlar var %10 geri aliyor gerisini iade alabiliriz dedi tamam hadi onu yap dedim ondan da ses cikmadi. hayir yaptigim sey de ayda tek bir fatura kesiyorum, gider bile bir iki tane en fazla, karmasik bir sey de yok. neyse. tesekkurler cevap icin.

Hocam%10 kendisi alacak. Tek firmaya fatura makbuz vs kesiyorsanız bazen onu ücret geliri gibi değerlendirip iade de sorun çıkarıyorlar. İnternet vergi dairesinden madem nerede bölümünden takip edebilirsiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

sag olun hocam bilgiler icin. yurt disina fatura kesiyorum ayda bir. iade kisminda gorunmyor ama bildirim kisminda  İadesi Gereken Gelir Geçici Vergi vs seklinde 2 tane bildirim var. muhasebecinin kendisinin alabilcegi aklima dahi gelmemisti, muhtemelen bu konuda haklisiniz. geri beceriksizlikten onu da alamiyor anlasilan. neyse pazartesi bir mesaj atayim kendisine ne oldu diye. tesekkur;er.

teşekkürler hocam kampanya yoktu el mahkum tek çekim yaptım :))

teşkkürler hocam

• muhasebecine söyle bana taksit yapmanın bir yolunu bul de bulur. şimdi yanlış bişey söyleriz sıkıntı çıkar olmaz sen ona söyle o halleder taksit işini

• crashris kullanıcısına yanıt

yok hocam benim basliktan alakasiz. 2 senedir devletin bana 25bin borcu var odemiyor ve odemeyece gibi ( beni ilgilendiren yonetmelik degisti ve onceki seneyi de kapsadigi icin iade etmeleri gerekiyro hatta bildirim yaptilar ama yapmiyorlar ama defalarca bir saat bile gec kalip faiz oduyorum cunku bildirim gelmiyor )

• Vakıfbank troy 3 e bölüyor bir gün sonra uygulamadan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enpara 6 taksit yapıyor.

• Vergiye taksit kampanyalarına dahil olur. Ziraat 4 taksit vakıf ve paraf 3 taksit.

Bilmeyenler olabilir tutarı parcalayıp da ödeyebiliyorsunuz. Örneğin 15.000-TL 4 farklı kart gibi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.