Şimdi Ara

Gelin ve duygulanın (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
4.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ah hocam ah mahvettin bizi be hala içim sızlıyor şu anı yaşayamadığımız için kış aylarında en büyük zevkim Knight dı of ulan bizi bu hale getirenler utansın
  • iimiş :)
  • oyunun en güzel zamanlarıydı :/ şimdi ise habire yenilik yapma derdindeler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne bilim ben ya adamı

bu zamanları hatırlayanlar vardır heralde yılbaşı eventi internet cafeye kaçmıştım okula gitmek yerine bi girmiştim moradon bembeyaz sürekli ağaç kesmiştim

Gelin ve duygulanın

Oyunu bırakalı 6 yıl oldu hiç girmedim o zamandan bu zamana şimdi forumda işim vardı bu bölümede gireyim dedim duygulandırdın beni yeni yeni server isimleri hiç görmediğim item isimleri duyuyorum hapis filan diyor millet bu resmide hayal meyal hatırlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaoBaLi -- 27 Eylül 2013; 0:06:45 >

• Ohoo ne kadar ağaç kesersen kraldın hatta sana fırsat gelmezdi bazen :D
  • Mahvettiler şimdi canım oyunu.
  • shard, raptor düşürüp 200m den satmıştım. +7 Complate robe almıştım. Yanıp sönüyordu :D Ne günlerdi, Güzel günlerdi. :)
  • O zamandan bu zamana hala oynayan var mi?

• Kucuklugumdekı fotolara bakar gıbı hıssetdım ıcımde garıp bır üzüntü olustu harbi ne gunlerdı be hafta ıcı okul harclıgımdan bırıktırdıgım 5 lira ıle hafta sonu cumartesı pazar gunlerı o parayı cafede yerdık oyun ıcın...
  • Benim başladığımda dönemde Malezya serverinde oynuyorlardı, Usko Ares'le açıldı ben orda başladım. İnternet kafede oynayarak bi kaç ayda 40 45 level olmak falan vay be Bi kez de CZ ye gitmiştim, bowlda humanlar geliyor gördüğüm bi nova olmuştu sonra direk town
  • Olm yapmayın ya
  • sabaha kadar kasmıştım çok duygulandım
  • Bu oyunu hiç oynamadım oynayasım var fakat içimde bir his var oynamak istemiyorum nasıl bir oyun amacı ne biraz anlatırmısın?
  • Hey gidi gençlik...
  • Ulan nerden upladiniz mi vicdansizlar..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok manyak para kasmıştık bu eventte. Ağaçtan düşen hediyeler anormal şekilde para ediyordu. Hey gidi günler.
  • efsane
  • Şu oyunu o zamanalr oynayıpta suan 25 yaş üzeri olan var mı ?

Forumları dolaşıyordum bir bakayım dedim , zamanında çok oynuyordum bu oyunu
  • 24 var aynen zamanında çok oynuyorduk, hatta oynadığım yıllar yaşadığım yerde sadece bir kafede vardı daha sonra eve uzak diye yakın yerlere de kurmaya başladım. öyle öyle bütün kafelere yayıldı herkes başladı oyuna, millet benim yüzünden bağımlı oldu
  • Ben Bu oyuna Başladığımda Ares ve Diez Vardı sadece. Uzun yıllar oynadım. Parada kazandık,Hilede Yaptık,Rollbackte yedik. Hatta Eşimle bile Knightonline'de Tanıştık. 2008 yılında bıraktım.Şimdi ise aramıyorum bile. Tek kazandıtdığı şey bana eşim o kadar Vaktimi Öldürdükten sonra.
    Hatırlayanlara "Burnw1thme" mage.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.