Şimdi Ara

Gelin sorun çıkartıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bu bilgisayar işlerinde araştırmacı ve ucuzcuyum bana gelin mesajlan bütçeniZi ve ne istediğinizi söyleyin size güzel bir listeyle geri döniyim ... Vede bu konuya sistemler paylaşıcam. Ama bana göre oyun bilgisayarı diyosanız amd kullanın çünkü amd 90 dereceye kadar dayanır intel 110 hemen burdan intel daha iyi diyolar ama 60 dereceden sonra hAtlar yanar zaten o derecenin bi önemi yok dersen ben oyun bilgisayarı istiyorum amd fakat performans içerikli ise intel alın amd bi aralar çok kötüydü fakar fx8 serisi efsane... İsterseniz danışın yardımcı olmaya çalışıyım teşekkürler iyi forumlar ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu piyasadan ne kadar ekmek yiyemeyen aç varsa bunları biliyor zaten.
  • 60 dereceden sonra hatlar yanar derken ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: peruwasa

60 dereceden sonra hatlar yanar derken ?

Arkadaşın bilgisizliği o cümlesinden anlaşılıyor.Her işlemci 60 dereceyi geçince yansaydı işlemci kalmazdı.konu başlığı da ayrı bir komedi :)

• 1000 tlye amd oyuncu bilgisayarı (sade kasa)

• Bir bilgisayar en fazla 50 derece ısınır normal bir şekilde eğer geçerse zarar görmeye başlar hatlar yanar derken manyetik özelliğini kaybetmeye başlar

• quote:

Orijinalden alıntı: aliozarslan

Bir bilgisayar en fazla 50 derece ısınır normal bir şekilde eğer geçerse zarar görmeye başlar hatlar yanar derken manyetik özelliğini kaybetmeye başlar

Konuştukça batıyorsun.
    />
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sorun...SS'li Bakın Bir!..
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bir bilgisayar en fazla 50 derece ısınır normal bir şekilde eğer geçerse zarar görmeye başlar hatlar yanar derken manyetik özelliğini kaybetmeye başlar

• Lan aksam aksam iyi guldum.

Gelin sokun cikartayim okudum zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soporte -- 24 Şubat 2015; 17:27:59 >
  • quote:

Demek öyle :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trumpet -- 24 Şubat 2015; 17:44:53 >
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Hey Pix

Lan aksam aksam iyi guldum.

Gelin sokun cikartayim okudum zaten.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.