Şimdi Ara

Gelin sigarayı birlikte bırakalım. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burda sigarayı bırakmayı başarabilen herkese benden Marlboro Black..hadi yine iyisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç merak edipte ağzıma sürmedim, sürenide anlamıyorum zaten sağlıksız olduğunu bile bile insan nasıl kullanır anlayamadım 20 yıldır.
  • ciddi olarak takipteyim ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassin2016

Hiç merak edipte ağzıma sürmedim, sürenide anlamıyorum zaten sağlıksız olduğunu bile bile insan nasıl kullanır anlayamadım 20 yıldır.

anlayamazsın zaten koç, boşver.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jääri..

quote:

Hiç merak edipte ağzıma sürmedim, sürenide anlamıyorum zaten sağlıksız olduğunu bile bile insan nasıl kullanır anlayamadım 20 yıldır.

İşte herkes bunu söylüyor. Kafanın uyuşması falan mıdır yani olay ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jääri..

quote:

İşte herkes bunu söylüyor. Kafanın uyuşması falan mıdır yani olay ?

el alışkanlığı hocam. ona öyle bi alışıyosunki hep bişey eksik kalıyor içmediğin zaman. bi cafeye geçer oturursun, çayını içersin, muhabbet edersin arkadaşlarınla işte o zaman elin sigaraya gider. yada yemek yedin, karnın doydu keyfin yerinde, şöyle bi dışarı çıkarsın, hava güzel, atarsın elini cebe çıkarırsın paketten bi dal, ohh miss..
    denize karşı oturup içmekten bahsetmiyorum bile.

yani aslında bi şey yaptığı yok, sadece alışkanlık işte. 1 haftadır içmiyorum, akşamları kendimi zor tutuyorum, dayanamayacak gibi olunca nargile içiyorum arkadaşlarla, kesiyor az buçuk o da

• 2 3 gün aralıklarla bırakıyorum ama aşırı sinirli oluyorum en ufak bişeyde sesim yükseliyor farkında olmadan ama sigaraya başlayncada 1 paketi yarım günde içiyorum yine uzun süredir başlamıştım içmeye son 1 haftadır günde 10 adete indirmiştim...

Son 2 günde uzun bir aradan sonra bir anda sigara içmeyi kestim...

Neden derseniz azaltarak bırakılacağına inanmıyorum komple bırakmak hiç içmemek lazım bırakmak isteniyorsa eğer...

Not:15 yıldır sigara içiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unixslax -- 1 Haziran 2013; 0:39:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alien.007

Burda sigarayı bırakmayı başarabilen herkese benden Marlboro Black..hadi yine iyisiniz

Başarırsak eğer Marlboro Black yerine bir yemeğini yeriz artık

• quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

2 3 gün aralıklarla bırakıyorum ama aşırı sinirli oluyorum en ufak bişeyde sesim yükseliyor farkında olmadan ama sigaraya başlayncada 1 paketi yarım günde içiyorum yine uzun süredir başlamıştım içmeye son 1 haftadır günde 10 adete indirmiştim...

Son 2 günde uzun bir aradan sonra bir anda sigara içmeyi kestim...

Neden derseniz azaltarak bırakılacağına inanmıyorum komple bırakmak hiç içmemek lazım bırakmak isteniyorsa eğer...

Not:15 yıldır sigara içiyorum

Hocam ben gruba seni de dahil etmek istiyorum. Böylelikle bizden önde gittiğin için senden feyz alırız ve sende bizden bol bol gaz alırsın

• Arkadaşlar tekrardan merhabalar..

Listeyi hazırladım, unuttuğum kimse kaldıysa yazsın lütfen

Millet sizlere de telefon numaramı pm olarak ilettim. Bir mesaj atın da kaydedip whatsapp'dan bir grup kurayım. Kurtulalım bir an önce şu zıkkımdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi punkerland -- 3 Haziran 2013; 10:00:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: punkerland

Arkadaşlar tekrardan merhabalar..

Listeyi hazırladım, unuttuğum kimse kaldıysa yazsın lütfen

Millet sizlere de telefon numaramı pm olarak ilettim. Bir mesaj atın da kaydedip whatsapp'dan bir grup kurayım. Kurtulalım bir an önce şu zıkkımdan

ben kaydettim hocam, ciddi olarak ilgilenen varsa bende numaramı pm atabılırım saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: TickTok

Abi bir insan Zehir oldugu halde , kendine zarar verecek birşey oldugunu bildigi halde niye birşeyi içerki anlam veremiyorum

Tabiki içenlere saygım sonsuz , alışmışım , bırakımıyorum vb. bahane uyduracaklardır.Ben buna kesinlikle katılmıyorum.Sigaraya bugün başlasam 1 yıl boyunca düzenli olarak her gün içsem bırakırım abi

istersen bir dene hayatta bırakamzsın ben kucuk yasta basladim 15 yasinda suan 16 oldum hala iciyorum sonum cok kotu

• evet 34 saattir yeni paket almadım...

genelde aldığım paket misal öğlen alsam gece biter...

son aldığım pakatte gece yarısı bitmişti...

tüm gün sigara içmedim cafede falan oturdum şansıma hep gittiğim cafede ben sigara içerdim yanımdaki masalarda içmezlerdi bugun sigarayı içmememden dolayımıdır nedir yanımda ki masalarda ki kızlı erkekli kadınlı fosur fosur birini bitirip diğer sigarayı yakan keşlerle doluydu ben sayamadım kaç sigara içtiklerini...

• abi gencim ciğerlerime yazık ettim ya bırakıcam inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: punkerland

Arkadaşlar..

Uzun yıllardır içipte bir türlü kurtulamadığımız şu illeti bırakmayı hemen hemen hepimiz defalarca kez denemişizdir.

Bu zorlu sınavdan kimileri geçmiş ve sigarayı bırakmış, kimileri ise benim gibi maalesef sınıfta kalmıştır.

Bugüne kadar hiç ilaç gibi şeyler kullanmadım. Denemelerimde max. 3 gün bırakabildim ve sonrasına eften püften bir sebepten yine kendimi kandırarak sigaraya kaldığım yerden devam ettim.

Şuan anlıyorum ki bu iş böyle tek başına yapılası zor bir iş.. O yüzden sizlere tavsiyem bunu bu illetten kurtulmak isteyen kişiler olarak hep birlikte yapmamız.

Öyle ki; her akşam girip burada sigaraya karşı kazandığımız o günün mücadelesini anlatalım, yakın olanlar ile buluşalım(şu asosyalliğe bir son verelim artık), whatsapp grubu falan oluşturalım vs vs..

Velhasıl sigaraya karşı birbirimize destek olduğumuzu hissedelim.

Birlikte bir karar alalım, birlikte bir tarih belirleyelim, birlikte hareket edelim ve şu illetten birlikte kurtulalım.

Saygılarımla.

Yillarca içtim daha sonra 4 Haziran 2010 tarihinde Sigarayi biraktim.. Bana neeeeeeler neler dediler yok birakamazsin yok edemezsin yok yine başlayacaksin falan filan fistan..

Başariya giden yolda önüne taş koyanlar hep olur ya o olay.. Sigarayi bi biraktim hepsi g.t oldu.. En basitinden Ayda toplam 400 TL sigara masrafindan kurtuldum.. En önemlisi Nefesim açildi reflekslerim tepkilerim tat alma duyum koku alma duyum güçlendi.. Aslinda ne kadar enerjik biri oldugumu farkettim..

• bugün 3 paket aldım bitsin yine alıcam bırakmak isterim tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 45Orhan -- 4 Temmuz 2013; 3:16:53 >
  • Benide ekle kardesim.Gunde 4/5'i gecmiyorum ama olsun.

• içmiyorum; içen ama bırakmak isteyen arkadaşlara destek veriyorum, yanınızdayım.
  • sen sigarayı bırakamazsın,sigara seni bırakır,bu ne zaman olur,o zamanı sen anlarsın ve zorlanmazsın,zorlanıyorsan zamanı gelmemiş demektir...
  • Arkadaşlar saçmalamayın sigara bırakılır mı ? Bu keyiften mahrum kalmayın. Aha yaktım bi tane şimdi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.