Şimdi Ara

Gelin otobüste kız kesme anımı anlatıyorum. [İfşa Riski İçerir]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bundan nerden baksan bi 6 yıl öncesi 7. sınıfa gidiyorum. Malum o zamnalar sbs vardı bende her hafta sonu dershanelerde sürtüyordum , sürtüyordum diyorum çünkü gram gitme isteğim yoktu. Hal böyle olunca gide gide Anadolu Teknik Lisesine gidebildim ya neyse bu ayrı konu. Ne diyorduk efenim işte bu dershaneye giderken ben belediyenin o içeride insan presledikleri otobüsleri kullanıyorum. Benimle aynı dershaneye giden ama o zaman için aynı grupda olmadığımız bir arkadaşım var ama bu ayrılığımız çok uzun sürmeyecek 8. sınıfa kadar ki birlikteliğimiz buraya kadar sürecek ama sıkı dostluğumuz yıllar boyu devam edicek hiçbir zaman bitmeyecektir.

Dershanenin ilk günü , günlerden cumartesi. Arkadaşımla çıktık gidiyoruz. Eylül ayı malum sıcak hava o leş gibi kokan, tıklım tıklım olan, hayatımın en kötü saatlerini geçirdiğim o belediye otobüsüne bindik. Üflüye püflüye gidiyoruz ama lastiklerin her bir devirinde benim içimdeki sıkıntı bin kat daha atıyor. Mahallenin sonuna gelmeden son durakta bir kız bindi otobüse. Kahverengi saçları , sert ve hayata küskün bakışları beni benden aldı. Hem çok güzeldi. Ergeniz tabi gözümü hatundan alamıyorum. Birden o lanet otobüs dünyanın en güzel yerine dönmüştü. O 5 dakikalık mesafe sende 10 dk ben diyim 100 dk. son durağa geldik ayrılık vakti... Herkes kendi yoluna

Ben öyle düşünüyordum tabi meğer herkes kendi yoluna gidiyormuş ancak tüm gittiğim yollar ona çıkıyormuş farkında değilim. Zorlada olsa gittim oturdum dershanede ki sırama ilk gün ama daha önceden de o dershanede olmam fazla yabancılık çekmemi sağladı. Fazla samimi olmasak da sınıfta birkaç kişiyi tanıyordum. Dersin başlamasına az kalmıştı ve o geldi sınıfa , o beni benden alan kız. İlk girdiğinde bana baktı anlamıştım oda beni tanıdı demek ki otobüste beni görmüştü. Hoşlanmışda olabilirdi. O kapı girişinde ikinci sıra ben ise öğretmenin önünde dördüncü sırada oturuyordum. Dolayısıyla ona bakabilmek için jeopolitik konumum çok iyiydi. Ancak o bana bakamıyordu. Kenidimi frenlemeye çalışyordum. Hayır ona bakmamalıyım ama bir türlü kendimi alıkoyamıyordum. Ben kitaptan birşeyler okurken yanındakine birşeyler söylüyordu muhtemelen benle ilgiliydi ben öyle düşünüyordum. Çok sık olmasada kızı kestim ama o bana hç bakmıyordu ama olsundu belki ben ona bakmıyorken bakıyordu.

Bilen bilir o zaman Eskişehir FDD ilköğretim şubesinin yerini Atatürk Caddesinde. O gün bitti. Dershaneden arkdaşla buluşup çıktım. Odunpazarı durağına çıktık arkadaşımla gene oradaydı doğru ya aynı mahallede oturuyorduk ama birimiz başında birimiz sonunda birbirimizi görmemiştik. Orada da kestim kızı , otobüse binince de kısaca baya bir süre sadece kestim. Ergeniz abi hayvanlığın sınırını koyamıyoruz hayvanlaştıkça hayvanlaşıyoruz.

Aradan uzun zaman keçti belki 2 ay tam bilmiyorum ama kış ve kar yağıyordu. Günlerden cumartesi akşam olmuştu kar yağıyordu. Dershaneden çıktık arkdaşımla tekrar odunpazarının o dik yokuşunu tırmadık. Eskart'ımda para bitmişti para yükletmek için durakdaki büfeye gittim. Kızda büfeden alışveriş yaptıki ordan dönüydu. Bilen bilir orada bir telefon kulubesi varıdı hala varmı bilmiyorum. İşte tam orda bana ilk cümlelerini doküldü kız. Rüzgar ve hızımızın etkisiyle anlayamamıştım ne dediğini kız hemen gitmişti. Seni seviyorum demiş olabilirdi. Ama bunu demediğinin kısa sürede farkına varıcaktım. Arkdaşım duymuştu. "Ne bakıyon be!" demiş.

Aradan kısa bir süre geçti ben grup düştüm ve ayrıldık güzel sevdiğimle. Vaay şimdi aklıma geliyor acaba bumu şikayet etmişti benide grup düşürmüşlerdi. Neyse geçmiş zaman. Genede otobüste filan karşılaştık ama artık küsmüştüm ona bakmıyordum. hıh .

Sene sonuna doğru otobüste eskiden bizim sınıfta olan ama sonraları okulunu değiştiren bir arkadaşla karşılaştım. Yeni okuluna birgün eski fotoğraflarını götürmüş o fotoğraflar içinde sınıfçada çekilmiş fotoğraf var. Bizim hatun beni görüyo ve aaa ben bunu tanıyorum otobüsle beni takip ediyo sürekli bana bakıyo demiş. Velhasıl kelam ne ilk gün beni fark etmiş otobüste nede o ilk sınıfa girişinde bana bakmış nede derste arkadaşına benle ilgili bişi söylemiş. Hatun benim onu takip ettiğimi düşünüyormui suna bak yaaa. Ulan aynı mahalledeyiz senden iki durak sonra iniyorum diye senimi takip etmiş oluyorum :/ :/

Neyse efendim aradan 2 yıl kadar geçti lisedeyim mahallede gezerken birden gene ona rastladım o bana baktı sert sert ben ona baktım sert sert geçtik gittik. Gerçi normalde bakmış olabilir onun normal duruşu sertti zaten.

Aradan 2 yıl kadar daha geçti. Kız arkadaşımla kapı önünde oturuyoruz. ( kız arkadaşım komşumuzdu çocuklukdan beridir beraber oynarız filan o yüzden aileler pek sevgili olduğumuzu düşünmüyorlar ) Akşam karanlığunda bana bakan bir karartı gördüm tahmin ettiğiniz gibi o kızdı gene o kız. Gene bana sert sert bakıyordu ama bu sefer yanımda kız arakdaşım vardı ben ona bakmadım ama bana uzun süre baktığını fark ettim. Geçti gitti kız arkadaşımda bunu fark etmedi. Uzun bi zaman sonra kız arkadaşımdan da ayrıldık.

Neyse biraz fazla uzatıık . Acaba diyorum ki bu kız aradan yaklaşık 4 5 yıl geçmesine rağmen beni hala unutmaduysa benden hoşlanmış olabilir mi ? En büyük aşklar nefretlede başlar diye bir söz var hani.

Not : Kıızn adını unuttum onun için adını kullanamadım.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Özet lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan kızı 2 dk kesmiş 100 satır yazı yazmış pkumaz kimse bunu

BEN OKUMADIM

• Kendim uzun yazarım cümleleri ama arkadaşlar bu tarz konular ağır işsizlik içerir.
  • Kizinadini unutmus

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yorozuya Gin-chan -- 13 Ekim 2014; 23:26:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özet :http://m.youtube.com/watch?v=VRryWuQWu-o

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 7. sınıfa giderken kestiğin kızı şimdi mi anlatıyosun csb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rahat adam -- 13 Ekim 2014; 23:27:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rahat adam

7. sınıfa giderken kestiğin kızı şimdi mi anlatıyosun csb

Aklıma geldi anlatayım dedim.
  • Bilen bilir özeti

• bunu okuyacagımızı mı sanıyorsun ?
  • Usenmedim,okudum
    Pismanim.

• OKUMAYIN. PİŞMAN OLMAZSINIZ.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşa okudum yaa

• isid militani

• Kardeşim hepsini okudum sana

Yalan söyledim okumadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt117

Ulan kızı 2 dk kesmiş 100 satır yazı yazmış pkumaz kimse bunu

BEN OKUMADIM

ne 2 dk sı bildiğin birkaç hafta
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.