Şimdi Ara

Gelin muhabbet edelilm az

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuşacak adam kalmadı napıyorsunuz anlatın bişeyler

• ne anlatalım ki hayat işte...
  • Konu canlansın o zaman biraz

HYUNA ultra tatlı değil mi

Oha 92'liymiş

Kim Hyun-a (Korece: 김현아, Hanja: 金泫雅) 6 Haziran 1992 doğumlu Güney Koreli Güney Koreli idol, şarkıcı, dansçı, rapçi, tasarımcı ve model. Kız grubu olan 4Minute, ile Cube Entertainment gruplarının üyesidir. Aynı zamanda Wonder Girls isimli kız grubunun eski bir üyesidir. 15 Temmuzda 2012 tarihinde yayınlanan ve Youtube'ta en çok izlenen klip olarak Guinness Rekorlar Kitabı'na giren Gangnam Style klibinde oynamış ve şarkının yapımcısı olan PSY ile Gangnam Style şarkısının düetini de yapmıştır.

Kaynak için tıkla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peçeli Kalem -- 16 Kasım 2012; 5:41:10 >

• Hemen karı kız muhabbeti zaten başka konu kalmadı
  • benim yarın vize var sözde sabaha kadar ders çalışcam diye başladım 1-2 saatır forumdayım bırakamıyom bryandanda yarın cuma var kalkamıyacam yatsam mı diye düşünüyorum biryandanda sınav zor mu olcak kolaymı diye bir yandanda ben nezaman manita yapacam diye düşünüyorum saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pick up that can

Hemen karı kız muhabbeti zaten başka konu kalmadı

Estağfrullah alın hocam bu saatte iyi gider

• quote:

Orijinalden alıntı: Green Street

Konu canlansın o zaman biraz

HYUNA ultra tatlı değil mi

Oha 92'liymiş

Kim Hyun-a (Korece: 김현아, Hanja: 金泫雅) 6 Haziran 1992 doğumlu Güney Koreli Güney Koreli idol, şarkıcı, dansçı, rapçi, tasarımcı ve model. Kız grubu olan 4Minute, ile Cube Entertainment gruplarının üyesidir. Aynı zamanda Wonder Girls isimli kız grubunun eski bir üyesidir. 15 Temmuzda 2012 tarihinde yayınlanan ve Youtube'ta en çok izlenen klip olarak Guinness Rekorlar Kitabı'na giren Gangnam Style klibinde oynamış ve şarkının yapımcısı olan PSY ile Gangnam Style şarkısının düetini de yapmıştır.

Kaynak için tıkla.

92li dediklerin 20 yaşında be hoca, az mı. Tam yaşında, kütür kütür.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Green Street

quote:

Hemen karı kız muhabbeti zaten başka konu kalmadı

Estağfrullah alın hocam bu saatte iyi gider

Çok yanlış yerden girdin be, ses falan iyi ama bi nefret var bu karıya karşı bende dinleyemiyorum şarkılarını

• Yaşanan olumsuzluklardan dolayı son vizeme iyi hazırlanamadım. 2 gündür deli gibi hazırlanıyorum 1 saat önce bitirdim. 2 saat uyumak mı olur dedim. Biraz müzik dinliyorum, şimdi kitap okumaya gideceğim. Vizeyi bitirdikten sonra döner t***ğı yayarım yatağa bir güzel uyku geçerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Megadeth -- 16 Kasım 2012; 6:01:32 >
  • Ben neden umursamıyorum acaba vizeleri önümüzde ki hafta başlayacak ama hiç umrumda değil, of of derslere de gitmedim ne yapacağım acaba çok merak ediyorum.
  • quote:

Ben neden umursamıyorum acaba vizeleri önümüzde ki hafta başlayacak ama hiç umrumda değil, of of derslere de gitmedim ne yapacağım acaba çok merak ediyorum.

Aynen bir sıkıntı hali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Pick up that can Bölüm nedir senin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Megadeth -- 16 Kasım 2012; 6:04:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jurishan

quote:

Ben neden umursamıyorum acaba vizeleri önümüzde ki hafta başlayacak ama hiç umrumda değil, of of derslere de gitmedim ne yapacağım acaba çok merak ediyorum.

Aynen bir sıkıntı hali

Yok sıkıntı olsa az çok çalışmaya çalışırdım ama bi umursamazlık var neden okuyorum diye düşünüyorum bazen, sanki mühendis mi olacağız ya da okulu bitirince 4.000 tl maaş ile gül gibi yaşayıp gideceğimize mi inanıyoruz anlamadım, durum çok kötü benim ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Megadeth

@Pick up that can Bölüm nedir senin ?

Metalurji ve Malzeme Mühendisliği, senin nedir hocam ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Megadeth

@Pick up that can Bölüm nedir senin ?

Metalurji ve Malzeme Mühendisliği, senin nedir hocam ?

Makina Mühendisliği.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.