Şimdi Ara

Gelin Kampanya oluşturalım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi Günler arkadaşlar ben internet sitesinden kitap satışına başladım ve isterimki sizin istediğiniz bir şekilde kampanya yapmak isterim

Fikirler LÜTFEN

• kitapcımız K kullanıcısına yanıt
    Web sitenizi paylasır mısınız? Ayrıca referanslarınızı ve anlasmalı olduğunuz firmaların sitenizde belirtilmis olması gerekir. Ondan sonra yardımcı olalım size.
  • n11.com'un 11 tl'lik kampanyasının üstüne kampanya yapabilecek bir site varsa, o siteyi her yerde övmeye hazırım.
  • aksiyonkitap.com sitenin ismi ve ayrıca kitap üstüne kampanyalarda ucuzkitapal.com var abilerin :D
  • kar amacı olmadan bir kampanya olmasını istiyorum ve tabi tanınmak insanlar tarafından ne istendiği hakkında araştırma bir bakıma
    Örneğin alınmış ve okunmuş kitapları alıp isteyen başka birine vermek fikri ama cok acık var tabi kamoanya yapmak isteyipte zararla işyerinde iflas bayragı cekmek istemem :D
  • Bir süreliğine ücretsiz kargo ya da kupon tarzı bir şeyler yapabilirsiniz mesela.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • günün belli saatleri arasında çekiliş kampanyası oluşturup katılmak isteyenler arasından bir çekiliş yaparsınız ve atıyorum ilk 4 kişiye ücretsiz kitap verebilirsiniz. bu ve bunun gibi şeyler olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrsmrc -- 18 Şubat 2014; 15:28:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çekilişe katılabilirim bu arada siteni pmden yazarmısın ayrıca güvenilirmisin onun içinde inandırıcı belge varsa alıyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyal adam

çekilişe katılabilirim bu arada siteni pmden yazarmısın ayrıca güvenilirmisin onun içinde inandırıcı belge varsa alıyim

aksiyonkitap.com sitenin ismi ve ayrıca kitap üstüne kampanyalarda ucuzkitapal.com var abilerin :D

demiş üsteki mesajının birinde arkadaş.
  • Tamam dostum görmemişim

• asosyal adam kullanıcısına yanıt
    Çekilişin yanı sıra bende sorayım bir soru hangi kargo firması ile anlaşmalı olduğuda önemli. Ayrıca ücretsiz kargo imkanı olması iyi olur. Ve tedarik nereden sağlıyorsunuz?

Bunlarda iyi sorular oldu he :)

• Forumda biri bir ara açıyordu kitap satış sitesi ne oldu o?
  • Hocam çok güzel sordun bu arada forumda bi yazar vardı kimdi çöllü bir kitabı vardı bıraktımı forumu acaba?

• quote:

Hocam çok güzel sordun bu arada forumda bi yazar vardı kimdi çöllü bir kitabı vardı bıraktımı forumu acaba?

Çöl Yılanı - İnan Köse

http://resim.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=282898
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

quote:

Hocam çok güzel sordun bu arada forumda bi yazar vardı kimdi çöllü bir kitabı vardı bıraktımı forumu acaba?

Çöl Yılanı - İnan Köse

http://resim.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=282898

hocam saol hatırlayamamıştım

• asosyal adam kullanıcısına yanıt
    Bir çok yazar arkadaşımız var. Hatta bugün yine konu açıldı kitabım basılacak diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Bir çok yazar arkadaşımız var. Hatta bugün yine konu açıldı kitabım basılacak diye.

hocam ben özellikle inan köseyi merak etmiştim onu sordum yoksa tabi vardır bir çok yazar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.