Şimdi Ara

Gelin dertleşelim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu aralar hiç değilim her şey üst üste geliyor. Halının altına süpürdüğüm ne varsa şimdi karşıma çıkıyor.

Derslerim berbat, birkaç dersi bıraktım. Yaz okuluna kaldım ama hiç gidesim yok. Okuma listesi hazırladım bir tane bile okumadım. En son ne zaman film izledim emin olun bilmiyorum. Haberleri bile takip edemiyorum. Eskiden her sabah gazete alırdım okurdum şimdi gazetelerin tiplerini bile unuttum.

Güya akademisyenlik için çabalayacaktım çöktün kaldım. Bütün paramı çarçur ettim. Eve girdiğim çıktığım saatler belli değil. Kötü şeyler yapmıyorum ama o kadar kontrolsüz bir şekilde yaşıyorum ki hem zamanımı hem de paramı çarçur ediyorum. Üstüne bir de borçlandım ailemin haberi yok.

Bu yaz inşallah bütün sıkıntılarımı giderip yepyeni bir döneme başlamak istiyorum. İçime ata ata deliricem yazıp paylaşayım dedim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Az ara ver kafanı toparla

Öğrencisin sonuçta işin ders çalışmak, sağda solda yemek yemek yerine evde/okulda ye daha çok biraz sakinleş, kendi kendine uğraş bul çok maddi zorluk oluşturmayacak bir tane mesela

Akademisyenlik istiyorsan çalışmayı sevmen gerek yani onu bir sıkıcı şey degil de günlük iş gibi görmeye çalış, düzgün çalışınca kendini ödüllendir mesela. Yaptıkların karşılıksız kalmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Achambo -- 13 Mayıs 2017; 0:58:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Achambo A kullanıcısına yanıt
    Çalışırım hocam onda sorun yok zaten 2 yıllık ve 4 yıllık bütün planlarım hazır. Sadece ne motivasyonum var ne enerjim. Tükenmiş gibiyim. Okul tatil olsa da biraz kafamı dinlesem diye düşünüyorum. Ama motivasyon işi sorun benim için 2-3 saat boş boş yürüyorum sahilde dolaşıyorum deniz kenarında oturuyorum falan. Kafam o kadar dağınık ki bir türlü kendimi hedeflerime veremiyorum.

Arkadaşlarım kulüp kuralım dediler önümüzdeki sene için. Duyunca çok heyecanlandım ama yapıcak uğraşacak enerjim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A D M I R A L -- 13 Mayıs 2017; 1:11:31 >

Denize bir dakika durup bakmaya vakitleri olmadığını söyleyen bu insanlar, ne zevksiz mahluklar...
  • A D M I R A L kullanıcısına yanıt
    ya şuan öyle hissediyorsun biraz da neyi yanlış yaptığını düşün ona göre hareket et, bir musibet bin nasihatten iyidir hatanı görünce duzeltip çok daha rahat olursun

Yaptığın güzel aslında ben de ya oyun oynarım ya da bisikletle dolaşırım kafama göre sınavların ne zaman bilmiyorum ama önce ruhsal ve bedensel sağlık onları sakın es gecme, finale 3 hafta max varsa sık dişini sonrası rahat zaten benim 40 gün var :/ elindekilerin değerini bil bi degerlendir kafanda kim sana nasıl davranıyor kimle rahat olursun fln hiç olmadı kendi kendine yetecek uğraş bulursun :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu haftasonu kafamı dinliycem, düşünücem. Zaten yaptığım hataların hepisinin farkındayım. Ettafımda çok insan yoktur ama hata yine bende. En yakın arkadaşlarımı bazı şeylerde frenleyeceğime hadi arkadaşındır mani olma destek ol deyip yanlışa sürüklenmesine göz yumuyorum. Normalde böyle biri değildim. Artık toparliycam kendimi şu halimden nefret etmeye başladım 😊😊

Denize bir dakika durup bakmaya vakitleri olmadığını söyleyen bu insanlar, ne zevksiz mahluklar...
  • Taparcasına T kullanıcısına yanıt
    Kredi kartı hocam 400 liraya yakın borcum var. Dediğiniz şeyi dinliycem inşallah rahatlatır beni. Kafamın içinde milyon tane düşünce var kurtulamıyorum hiçbirinden

• Bir çok şeyi söylemek kolaydır ama senin durumunda olan biri için yapması çok zordur.Ancaaaak zorlanarak ta olsa yapacaksın,zorlanıyorum ama yapmam lazım diyeceksin.İçindeki o ataletle düşmanınla savaşır gibi savaşacaksın.Öbür türlü kısır döngüden kurtulamazsın.
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.