Şimdi Ara

Gelin dertleşelim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hiç bi heyecanım kalmadı, yaz geliyor hoplayıp zıplamam gerekir ama evden bile çıkmak istemiyorum. Olaylar karşısında tepki veremiyorum. Çok hissizleştim. Sadece 2 çok yakın arkadaşımın yanında kendimi rahat ve "hisli" hissediyorum. Çevrem geniş ama kimseyle konuşasım yok. Ailemde olan olaylar, kahkaha atılan olaylar var ve ben sadece izliyorum. İçimde sürekli bi huzursuzluk ve uyku isteği var. Ne yapacağım ben bi derdim de yok Allah'a şükür. Sağlığım sıhhatim yerinde

• kendine bi kız arkadaş yap
  • o değil de bu Gliese 581d'de hayat var mı be acaba, belki orada erkek nesli kontrolü eline almıştır he ne dersiniz. Belki de tasmalı dinazorlar şeklinde devasa hayvanları adam etmişizdir. vay anasını ya dertlendim yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 25 Nisan 2015; 2:05:18 >

• iyi geceler arkadaşlar kolay gelsin
  • |SkY..| | kullanıcısına yanıt
    lustral al. ilk 1 hafta yarım sonra 1 tam hayattan müthis zevk alan insan olcaksın
  • ben derimi kac kere anlattim bidaha anlattirmayin simdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Charlie Chaplin kullanıcısına yanıt
    Sessiz sessiz dolanma şu forumda. Eskiden ne güzel konuşurduk şimdilerde konulara karamizah örneği mesajlar atıp çıkıyorsun, yapma böyle kardeşim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    nargile sevenler buraya gelin
    6 yıl önce açıldı
    GELİN OLMUŞSUN
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Sessiz sessiz dolanma şu forumda. Eskiden ne güzel konuşurduk şimdilerde konulara karamizah örneği mesajlar atıp çıkıyorsun, yapma böyle kardeşim.

ben dahil büyük bir kesim için forum devri bitti sanırım.

yer imlerinden ilk sıraya koyup saatlerimi geçirdiğim Konu Dışı'nı, artık hatırı sayılır güzel anılara sahip olduğu için ve ayıp olmasın diye açıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.