Şimdi Ara

Gelin Bir De Bu Açıdan Bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle yurt dışındaki kızlar ile Türkiye'deki kızlar hakkında biraz tecrübe ettiğim bazı şeyleri size aktaracağım. Yazının sonunda dilediğiniz gibi eleştirebilirsiniz ama yazdıklarımı dikkatle okuyun.

Hiç şöyle bir şeyle karşılaştınız mı hani bir kıza çok değer verirsiniz ama kız sizin yüzünüze bile bakmaz

Diğer bir duruma göre de kıza hiç ilgi göstermezseniz de kız sizin peşinizden koşar (istisnalar hariç)

Türkiye'de bunlar öyle işler; ama bunun da asıl sebebi Türkiye de kızlara çok değer vermemiz ve bunun sonucunda kızların kendini bulunmaz hint kumaşı sanması (yine söylüyorum istisnalar hariç)

Bide bunun sebep-sonuç ilişkisi var; hani yine hiç farkettiniz mi bilmiyorum ama Türkiye'deki kızların İnstagram üzerinde bile en kötüsü 500/600 takipçisi olabiliyor

Şimdi yurt dışındaki kızlardan bahsedeceğim, şimdi de şöyle düşünün onlarda da durum tam tersi (istisnalar hariç yazmama gerek yok heralde)

Kendi hayatımdan bir örnek vereyim, mesela bu yazın başında çok güzel bir Ukraynalı kız ile tanıştım (hani güzellik görecelidir diyeceksiniz, kızın fotolarını falan farklı kişilere de gösterdim ağızları sulandı xD)

Tabi Ukraynaca ya da Rusça bilmediğim için kızla İngilizce konuştum, direk yazdı ve baya da konuştuk, şimdi de Türk kızlarını düşünün tanımadığınız biri olunca ya yazmazlar ya da engellerler (İstisna da var bıktım yazmaktan)

Tabi şimdi sen yalnızca bir kızla konuştun ne bileceksin diyebilirsiniz ama birçok yabancı ile konuştum arada tanıdığım biri de vardı.

Gel gelelim şimdi de bu kızların İnstagram hesaplarında çok takipçi olmaz yani şöyle diyim tanıdığım harikulade bir kızın bile 203 takipçisi vardı ve diğerinin ise 130, yakınlarda bir canlı yayın açmıştı yalnızca 2 kişi vardı, neyse konudan sapmayalım.

Uzun lafın kısası yurt dışında Türkiye'deki gibi hiçbir kıza bu kadar ilgi gösterilmiyor, diğer sonuçları da siz çıkarın

Görüşürüz...

• İstisna istisna

İstisna istisna

İstisna istisna

İstisna istisna

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Yazmayı_Severim

İstisna istisna

İstisna istisna

İstisna istisna

İstisna istisna

Hocam çok yok gibi
  • Şu kızları eleştirmekten kıyaslamaktan falan vazgeçmek lazım artık. Akışına bırakın olm oluyosa olur olmuyosa zorlamayın. Konudışı kızlarsoruyor'a döndü resmen. Hep kız konusu hep kız konusu ayol yeter.

Orijinalden alıntı: Heyea

Şu kızları eleştirmekten kıyaslamaktan falan vazgeçmek lazım artık. Akışına bırakın olm oluyosa olur olmuyosa zorlamayın. Konudışı kızlarsoruyor'a döndü resmen. Hep kız konusu hep kız konusu ayol yeter.

Hocam ben sadece görüşümü belirttim, ben de konu dışının her türlü içerikten oluşmasını isterim ama sizin yazdıklarınız her 2 postundan biri kızlar hakkında olanlar için olmalı.
    366. gün ve yine bir karınca misali.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Hayat Bana Göre Değil
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 500 takipci neyki? 20 yasina gelmis birisi icin az bile.

4 yil lise en az 100-150 kisiyyle tanisirsin unv orta okulda oyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    yüz verme astarını isterler deyimi kızlar için bulunmuş bir deyimdir bunu asla unutmayın ki ne kadar patates o kadar köfte hiçbiri güzel(bulunmaz hint kuması anlamında) değil sadece bizimkiler çok abazan :D:D

Orijinalden alıntı: yharf

Türk kızlarının böyle olmasının en büyük nedeni erkekler. Kendinizi kızların yerine koyun; size de günde en az 20 25 kişi yazsa, siz nasıl olurdunuz?

Evet aslında hepsi bundan ibaret...
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.