Şimdi Ara

Gelid'den oyunculara yönelik yeni işlemci soğutucusu; GX-7

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  

Gelid ilk  tanıtımını Mart ayındaki CeBIT 2011 Fuarı'nda gerçekleştirdiği GX-7 isimli yeni işlemci soğutucusunu kullanıma sundu. 130  x 65  x 159  mm boyutlarında ve 720 gram ağırlığında olan soğutucu da 7 adet bakır ısı borusuna ve V formunda dizili çok sayıda Alüminyum yaprağa yer veriliyor. Çift fan ile kullanılacak şekilde tasarlanan soğutucuya, 600-1800 devir/dakika hızlarında çalışan ve 26.8 dbA gürültü yaratan 120mm çapında Wing 12 PL fan (Mavi LED'li) eşlik ediyor.

Intel'in LGA 775/1155/1156 ve AMD'nin ise Soket AMD AM2(+)/AM3/FM1 formundaki işlemcileriyle uyumlu olan Gelid GX-7, yurt dışında 65$ / 45€ olarak belirlenen satış fiyatıyla kullanıcıların beğenisine sunulmuş durumda. 

• "Oyunculara Yönelik" kısmına takıldım.

Ne gibi bir katkısı var acaba oyunculara ilginç. Şu pazarlama taktiğinden vazgeçsinler artık.
    Oyunculara özel Bellek. Gaming Serisi yazıyorlar birde üstüne. Acaba oyunlarda katkısı olacağına inanıp alan var mıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Furious*

"Oyunculara Yönelik" kısmına takıldım.

Ne gibi bir katkısı var acaba oyunculara ilginç. Şu pazarlama taktiğinden vazgeçsinler artık.
    Oyunculara özel Bellek. Gaming Serisi yazıyorlar birde üstüne. Acaba oyunlarda katkısı olacağına inanıp alan var mıdır ?

Aynen katılıyorum

Sanki cpu'yu EKSİ 50 'de çalıştırcak

Oyuncu için ram diyorlar takoz gibi o.c olmayan yüksek zamanlı ram çıkarıyorlar...

• Ekran kartlarını gigabyte ına göre satın alanlara yapılıyor böyle reklamlar
  • "GX-7 isimli yeni işlemcisini" değil de işlemci soğutucusunu yazacaktınız sanırım...
  • sunbeam ccf den farkı yok ust tarafa kapatıklar al sana yenı gamer urun
  • Soğutucu yeni olmasına yeni ama teknoloji eski.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Furious*

"Oyunculara Yönelik" kısmına takıldım.

Katılıyorum. Performans tutkunları diye belirtseler daha iyi.
  • bu adamların reynold sayısınmdan taşınımla ısı transferinden hiç haberleri yok sanırım. sen ne kadar büyük soğutucu yaparsan yap veya ne kadar büyük bir an koyarsan koy oda sıcaklığı 30c işlemcii sıcaklığı 50c iken yapabildiğin ısı transferinin sınırları var özeliklede bu tarz ilkel soğutma ile. bu konuda firmaların daha yaratıcı çalışması şart artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

bu adamların reynold sayısınmdan taşınımla ısı transferinden hiç haberleri yok sanırım. sen ne kadar büyük soğutucu yaparsan yap veya ne kadar büyük bir an koyarsan koy oda sıcaklığı 30c işlemcii sıcaklığı 50c iken yapabildiğin ısı transferinin sınırları var özeliklede bu tarz ilkel soğutma ile. bu konuda firmaların daha yaratıcı çalışması şart artık.

o zaman oda sıcaklığını düşürürsek otomatikman cpu sıcaklığıda düşer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drowen

Ekran kartlarını gigabyte ına göre satın alanlara yapılıyor böyle reklamlar

ağzınızı öpiyim,saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şahi_13

quote:

Orijinalden alıntı: drowen

Ekran kartlarını gigabyte ına göre satın alanlara yapılıyor böyle reklamlar

ağzınızı öpiyim,saygılar.

• oyunculara yönelik derken küçük çocuklar için herhalde üfleyerek fanı çevirerek oyun oynuyorlar ya bundan bahsediyolar sanırım
  • yorumlarınızda galiba haklısınız arkadaşlar... yorumlarınızdan önce bende inanıyordum maalesef bu oyuncuya özel donanım etiketlerine yani ne bileyim yaptıkları testlerde çok yüksek rakamlara ulaşmaları, özellikle tasarımları... hele hele de büyük oldumu xD zaten yeterince dikkat cezbeden bir hal alıyor. söylediklerinizi destekleyecek bazı kanıtlar sunsanız bence daha çok kişi inanıp rotasını ona göre çizebilir mesela oyuncu donanımı etiketine sahip olan ve olmayan donanımları testten geçirip o testi de grafiksel olarak yayınlasanız daha iyi olur :D
  • iyi forumlar arkadaşlar belki yeri değil ama Phenom 955 işlemci kullanıyorum ( stok fan ) mutfağa girdiğim zaman bile fanın sesini duyabiliyorum orta sınıf bi soğutucu almak istiyorum ne önerirsiniz bütçe olarak 50 ile 80 tl arası ayırabilirim. yardımlarınız bekliyorum şimdiden tşk.
  • 7x6 mm heatpipe a sahip.
    Mükemmel soğutacak gibi görünüyor.

Gelid'den oyunculara yönelik yeni işlemci soğutucusu; GX-7
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huzur_02

iyi forumlar arkadaşlar belki yeri değil ama Phenom 955 işlemci kullanıyorum ( stok fan ) mutfağa girdiğim zaman bile fanın sesini duyabiliyorum orta sınıf bi soğutucu almak istiyorum ne önerirsiniz bütçe olarak 50 ile 80 tl arası ayırabilirim. yardımlarınız bekliyorum şimdiden tşk.

P.M. gönderdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanbekmez

yorumlarınızda galiba haklısınız arkadaşlar... yorumlarınızdan önce bende inanıyordum maalesef bu oyuncuya özel donanım etiketlerine yani ne bileyim yaptıkları testlerde çok yüksek rakamlara ulaşmaları, özellikle tasarımları... hele hele de büyük oldumu xD zaten yeterince dikkat cezbeden bir hal alıyor. söylediklerinizi destekleyecek bazı kanıtlar sunsanız bence daha çok kişi inanıp rotasını ona göre çizebilir mesela oyuncu donanımı etiketine sahip olan ve olmayan donanımları testten geçirip o testi de grafiksel olarak yayınlasanız daha iyi olur :D

Bellek' lerden örnek vereyim.

"A-DATA Gaming Series, 4 GB Dual KIT, (2x2GB) DDR3-1600MHz, CL9"

Bir de şu var.

"GSKILL F3-12800CL9S-4GBRL 4GB 1600MHZ CL9 RIPJAWS"

Özelliklere bakalım, A-DATA Gaming Series: 1600 Mhz / CL9 / 1.65V ---- GSKILL 1600 Mhz / CL9 / 1.5V

ADATA' nın hani Gaming' liği nerede şimdi ? GSKILL ile aynı özelliklere sahiip hatta Voltajı biraz daha yüksek 1.65V.

GSKILL daha ucuz hem 70 Lira. A-DATA ise 95 Lira
    Bu arada, GSKILL bellekler de baya ucuzmuş ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 19 Ağustos 2011; 17:52:01 >

• haber için teşekkürler
  • kücük farklılıklar dışında hepsi aynı bide milleti gaza getirmeleri yokmu oyunculara yönelikmiş :P
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.