Şimdi Ara

Geleneksel Otomobil Genel İstanbul Buluşması (10 Temmuz 2011) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
0
Favori
7.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Coşkun'la haberleştik. Birlikte gelmeyi düşünüyoruz.
    Core2Duo E6850@3600mhz //Big Water 735//Abit IN9 32XMAX Wifi //Sapphire 4770//2*2GB Crucial Ballistic Tracer//2*500 Gb Seagate RAID0//HP W2207//Ev Yapımı Feel! Tıkla //LG Dvd-rw//Philips cd-rw//Lc POWER 550Watt//HP 1315 All in one//Creative Megaworks THX550 5 1//Creative Audigy2ZS //Logitech Momo Racing Force//
  • Nasıl geleceksiniz Kadir Hocam?

Orijinalden alıntı: Polemik

Nasıl geleceksiniz Kadir Hocam?

Bugün konuşurken senide almaktan bahsetmişti Coşkun. Yarın telefonlaşıcaz şu an kesin değil. Coşkun bende araç olacak dedi. Olmazsa benim arabaylada geliriz.
    Core2Duo E6850@3600mhz //Big Water 735//Abit IN9 32XMAX Wifi //Sapphire 4770//2*2GB Crucial Ballistic Tracer//2*500 Gb Seagate RAID0//HP W2207//Ev Yapımı Feel! Tıkla //LG Dvd-rw//Philips cd-rw//Lc POWER 550Watt//HP 1315 All in one//Creative Megaworks THX550 5 1//Creative Audigy2ZS //Logitech Momo Racing Force//
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Diğer konu başlıklarında ki geleneksel buluşma gibi olacaksa vasatlıktan kurtulamaz.
    5-10 ergen bir araya gelir, ya PS3 Cafede gider oynarlar yada ailesi geniş hoşgörüye sahip bir tanesinin evinde tepişirler...

Birader diğer konu başlıklarını bilemem de; senin bir sıkıntın varsa şayet, gel yüzyüze konuşur hallederiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coşkun -- 10 Temmuz 2011; 1:10:55 >

• maltepeden gelecek varsa ,malum herkes babasının arabasını kaçıramıyor, yoldan/yakın çevreden alabilirim. no problemo
  • Arkadaslar ilk defa gelecem inşALLAH park yeri var dimi problem olmaz..... Birde sultangaziden gelecem eski adıyla gaziosmanpaşanın daha gerisi ikinci köprüden son çıkış yapcam sonrası nasıl olcak?......

smg05, katılacak olmanız sevindirici. Yukarıda 8 Temmuz 20:54 tarih ve saatli mesajımda iki taraftan gelişin de krokisi mevcut. Köprüden önce son çıkıştan çıkıp aşağı doğru ineceksiniz. Yol sizi önce E-6'nın altına doğru yani Karadeniz'e doğru çevirecek ama tekrardan Rumeli Hisarı-Bebek-Ortaköy tarafına dönüş yapabileceksiniz.

Katılımcı Listesi

1) atiyba
    2) joushkun
    3) Polemik
    4) RqJnr
    5) Rockford Fosgate
    6) individual
    7) Jeandan
    8) Valentino Balboni
    9) emtue
    10) smg05
    11) hakn.mac

Gözümden kaçan, eksik yazdığım, unuttuğum kimse varsa özür dilerim. Yarın görüşmek üzere. Parmaklarınıza sahip çıkın, PES çok yoracak..

• Bir gelip huzurla dayağımızı yiyemedik ya ona üzülüyorum.

İyi eğlenceler herkese.
    '02 Corsa 1.8 GSI-Corsa Ç.
    Xmax 250 ABS
  • quote:

Orijinalden alıntı: atiyba

Serhat gelemeyecekmiş, geçerli bir özrü var bucaklı kardeşimizin. Önümüzdeki buluşmalarda görüşürüz inşallah kendisiyle:)
    Yusuf'um dediğim gibi.Aniden gün içinde belirdi konu.Bugün de araba pazarına gideceğiz.İşimiz erken biterse yine de çıkıp gelmek aklımda ama garanti veremiyorum.
    İftarda beraberiz kısmetse.

Az önce de @Jeandan ve @Valentino Balboni ile caddede denk geldik.Oturduk bi çay içtik;yarım saat lafladık..

• sapultra kusura bakmayın listeye yazmayı unutmuşum. Yarın aramak isterseniz numaram 0505 658 1003

Serhatım ayarla kendini gel mutlaka. Bak 1 saat geç buluşuyoruz. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bucakli

Az önce de @Jeandan ve @Valentino Balboni ile caddede denk geldik.Oturduk bi çay içtik;yarım saat lafladık..

Ledli stoplardan tanıdım, çok da hoşuma gittiler valla. C.S Bubble Gum'ı da teslim etmiş oldum bu gidişle bir parti daha getireceğim

Bu arada Atiyba Yusuf dayı, yarın bi alo de araç sıkıntısı varsa...

Orijinalden alıntı: shroud61

Bir gelip huzurla dayağımızı yiyemedik ya ona üzülüyorum.

İyi eğlenceler herkese.

Ekipten birkaç kişiyle tanıştım.

Çok sağlam çocuklardır.

Görev bilinciyle Trabzona kadar gelir görevi ifa ederler arkadaşım hiç meraklanma. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haluk 23 -- 10 Temmuz 2011; 8:14:10 >

If you can't afford a new German car, then you definitely can't afford a used one.
  • Tem otoyolu benim gibi tatilci makascı ve apaçiler ile dolu. Yer yer trafik sıkışmakta.

Temin çeşitli bölgelerinden bildiriyorum, tamam.

:)
    Gaza biraz dokunursam yetişebilirim size belki :)
    Kendime 4 kural koydum! Alkol alma, Hızlı gitme, Hızlı gitme, Hızlı gitme. *Sonra kendime 4 kural daha koydum! Hatalı sollama, Makas atma, Emniyet kemeri tak, Daha yavaş git. * En önemlisi "Arabada sevişme!"

Mazut Pawıı ~~ Kendi Mazotumu Üretmeye Çalışırken Kimyager Olacağım.. ~~
  • Veysel, Melih, Vedat yok piyasada kan kaybediyoruz beyler

Atiyba bu arada candanın düşük hacimli spor aracına binmek istemezsen bana da alo diyebilirsin

Orijinalden alıntı: joushkun

sapultra kusura bakmayın listeye yazmayı unutmuşum. Yarın aramak isterseniz numaram 0505 658 1003

Serhatım ayarla kendini gel mutlaka. Bak 1 saat geç buluşuyoruz. :)

Ustam telefonunu not aldım varmama yakın ararım sizi. İnşALLAH saat 3 de orada görüşürük. Mekanın otoparkı varmı? yoksa isparkmı yapcaz?.....

• opsssss...... bad situation.......... Eve gelince msjını bekliyorum.....
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.