Şimdi Ara

Geleneksel Otomobil Genel İstanbul Buluşması (10 Temmuz 2011) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
0
Favori
7.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazdıklarınızı okudum ve size yol tarifi hazırladım.

Anadolu'dan geliş

Geleneksel Otomobil Genel İstanbul Buluşması (10 Temmuz 2011)

Avrupa'dan geliş

Geleneksel Otomobil Genel İstanbul Buluşması (10 Temmuz 2011)

shroud61, pm alınmıştır.

• Emre kesin geliyor konuştuk onunla, Candan arabayla geliyorsan beni de al :)
  • O zaman bir liste hazırlamanın vakti geldi.

1) atiyba
    2) joushkun
    3) Polemik
    4) RqJnr
    5) Rockford Fosgate
    6) individual
    7) Jeandan
    8) Valentino Balboni
    9) emtue
    10) bucaklı
    11) hakn.mac

Bu listeye ek olarak net bir şekilde teyid alamadığım kişiler

supremum
    Burhan
    V.K.
    Duratorq
    EIRP
    chncnyhn
    cihanair
    sapultra
  • Kısmetse pazar günü oradayız.

@atiyba
    Yusuf;Bostancı'dayım ben.Olmazsa beraber gideriz dayı.
  • Pecö'lerin alayı sorunlu ama Suzuki'ler cok iyi. Çoşkun geçerken yanciya ihtiyacın olursa haber yolla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

Pecö'lerin alayı sorunlu ama Suzuki'ler cok iyi. Çoşkun geçerken yanciya ihtiyacın olursa haber yolla.

Ayıpsın DOSTUM lakin kamyoncu da dayağını sizin orada yiyecek. Bir ihtimal daha, istersen Mecidiyekoy metrosundan da alabilirim seni mösyö.
  • chncnyhn malesef gelemeyecek.
    biz beraber gelecektik ama beklemediği bir sınav yüzünden katılamayacağını söyledi.
  • Sağol Serhat eksik olma, Ataşehir tarafına doğru taşındık da Candan'a yaklaştık diye öyle dedim:)

quote:

Orijinalden alıntı: bucakli

Kısmetse pazar günü oradayız.

@atiyba

• quote:

Orijinalden alıntı: atiyba

Sağol Serhat eksik olma, Ataşehir tarafına doğru taşındık da Candan'a yaklaştık diye öyle dedim:)

quote:

@atiyba

tüh seni götürmeye ben taliptim

Maltepe'den geleceğim yol üstü veya yakınlardaki arkadaşları alabilirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: joushkun

quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

Pecö'lerin alayı sorunlu ama Suzuki'ler cok iyi. Çoşkun geçerken yanciya ihtiyacın olursa haber yolla.

Ayıpsın DOSTUM lakin kamyoncu da dayağını sizin orada yiyecek. Bir ihtimal daha, istersen Mecidiyekoy metrosundan da alabilirim seni mösyö.

Sağolasın DOOOSTUM eksik olma. Kamyoncuyu biz dövsek, dayak yemek için verdiği paranın yarısını bize verse, hepimiz kazansak, herkes kendi kapısının önünü süpürse, dünya tertemiz olsa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: atiyba

Sağol Serhat eksik olma, Ataşehir tarafına doğru taşındık da Candan'a yaklaştık diye öyle dedim:)

quote:

@atiyba

Farketmez dayı.Ordan da alırız.Her yol Paris.
  • Şimdi biz kimi nerde dövcez DOOSTLARIM? Maltepe, Bostancı, Hisar, Nişantaşı?
  • quote:

Şimdi biz kimi nerde dövcez DOOSTLARIM? Maltepe, Bostancı, Hisar, Nişantaşı?

valla bostancı (şu yusuf'un avanta yediği yer) bence çok rahattı, ayrı bir kattaydık ve kimse karışmadı çıkışta da sahil yolunda kapıştık ayrıca bana çok yakın ama takdir sizin ben her türlü dayağı her yerde atarım kapı gibi TSK var arkamda
  • quote:

Orijinalden alıntı: emtue

quote:

Şimdi biz kimi nerde dövcez DOOSTLARIM? Maltepe, Bostancı, Hisar, Nişantaşı?

valla bostancı (şu yusuf'un avanta yediği yer) bence çok rahattı, ayrı bir kattaydık ve kimse karışmadı çıkışta da sahil yolunda kapıştık ayrıca bana çok yakın ama takdir sizin ben her türlü dayağı her yerde atarım kapı gibi TSK var arkamda

Gevşeme asker! Yıllardır bir buluşma için 250km yol tepiyoruz Avrupa Ahalisi olarak. Biraz da siz gelin kardeşim burda da tank tüfek var.

• Arkadaşlar buluşma saati 15:00 olarak yenilenmiştir. Rezervasyondaki ufak bir karışıklıktan dolayı masamız saat 3'ten sonra müsait olacakmış.
  • Tam adres yazarmısınız navigasyon kuracağımda...... yeri bilmiyorum....
  • Yahya Kemal Cad. No:18 Rumelihisarı, İstanbul

Serhat gelemeyecekmiş, geçerli bir özrü var bucaklı kardeşimizin. Önümüzdeki buluşmalarda görüşürüz inşallah kendisiyle:)
  • Bi aksilik olmazsa bende katılmaya çalışacağım.
  • Diğer konu başlıklarında ki geleneksel buluşma gibi olacaksa vasatlıktan kurtulamaz.
    5-10 ergen bir araya gelir, ya PS3 Cafede gider oynarlar yada ailesi geniş hoşgörüye sahip bir tanesinin evinde tepişirler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Diğer konu başlıklarında ki geleneksel buluşma gibi olacaksa vasatlıktan kurtulamaz.
    5-10 ergen bir araya gelir, ya PS3 Cafede gider oynarlar yada ailesi geniş hoşgörüye sahip bir tanesinin evinde tepişirler...

Hemen hemen 4 senedir buluşuyoruz ki ilk seneden sonra sık sık çekirdek kadro olarak toplanıp güzel vakit geçiriyoruz. Çoğumuz birbirimizi çok yakın birer arkadaş, kardeş olarak görüyoruz. Irkçıları, zencileri ve en çok da önyargılı insanları sevmiyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.