Şimdi Ara

Geleneksel Otomobil Genel İstanbul Buluşması (10 Temmuz 2011) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
0
Favori
7.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Karting de buluşmaların olmazsa olmazı. En son Kartalda mı Pendikte mi bir yere götürdüler bizi. Sakarya plaka arabalar sıklaştı filan da, daha gitmedik Allah'tan. Bu sefer yakın olacak inşallah.

• Bende gelmek istiyorum ama bakalım final izin vericek mi :D

shroud, dayağı hemen Lokma'nın önünde atıyoruz. Dövüp denize atıyoruz, çıkartıp bir de ıslak dövüp sonra yine denize atıyoruz. Dayak yememek için çıkmayan varsa bizim çingeneyi denize atıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: joushkun

MINERVAL, bekleriz.

shroud, dayağı hemen Lokma'nın önünde atıyoruz. Dövüp denize atıyoruz, çıkartıp bir de ıslak dövüp sonra yine denize atıyoruz. Dayak yememek için çıkmayan varsa bizim çingeneyi denize atıyoruz.

Beni bi halata bağlayıp atın bari yüzme bilmiyorum yazıktır bana.Size saldırma hakkımız var mı? yoksa kuzu kuzu dayağımızı yiyecekmiyiz.

Bu arada ben Ozan.

Karşılık da veriyorsan ver o sana kalmış. Ama misafir olarak umduğunuzu değil bulduğunuzu yiyorsunuz genelde.

msn kullanıyorsan joushkun@live.com benim adresim. Profilindeki adresinse ekle kabul edeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: joushkun

Tamam Ozancım ayıp ettin maşrapayla ıslatarak döveriz seni.

Karşılık da veriyorsan ver o sana kalmış. Ama misafir olarak umduğunuzu değil bulduğunuzu yiyorsunuz genelde.

msn kullanıyorsan joushkun@live.com benim adresim. Profilindeki adresinse ekle kabul edeyim.

Allah razı olsun

Karşılık veririmde bana uygulanan şiddet artar mı? bunun cevabı lazım bana

Evet o adresi kullanıyorum.Ekledim gitti.

• Mekan seçimi güzel, benim de aklımda orası vardı askerden döndüğümden beri gidememiştim

Ben yine kartingde fotoğraf çeken insan olurum karting kazamdan sonra hala kendime güvenim yok:)
  • Serhatım trafik olursa 2.köprü yolunu alternatif olarak kullanırsın, köprüye girmeden önceki sapaktan aşağıya sallandın mı tamamdır:)

Yusuf bey ujgeldiniz beya. Teşrif edebildiniz nihayet Saat olarak da teklifleri toparlayıp rezervasyonu yapalım çok geçe kalmadan.

Serhatım inşallah gelirsin bir aksilik çıkmaz. Bebek tarafından gelmeye de hiç gerek yok. Yukardan, Büyükdere caddesinden gelip aşağı sallanmak en iyisi. En yakın zamanda harita üzerinde alternatif yol güzergahlarını gösteririz zaten. :)

• hocam buluşma gerçekleşcek mi yapılacaksa bende gelmek isterim.

Önümüzdeki 2 gün içinde kesin listeyi toparlayıp randevu almamız gerekli. O yüzden artık kesin gelecekler bana isimlerini ve telefonlarını özel mesaj atarlarsa sevinirim.

Yanlız rica ediyorum çok özel olmadıkça sorularınızı buraya yazın. Özel mesajda sizin soracağınız bir şeyi başkaları da merak ediyor olabilir. Ayrıca şunu bilin ki konuyu günde belirli aralıklarla telefondan da olsa takip ediyorum. Yani oldukça çabuk geri dönüş yapacağımdan emin olabilirsiniz.

• Ad,soyad,tel no.,ikametgah belgesi,doktordan temiz raporu(dayak yiyebilir) vb. herşeyi yolladım sayın joushkun.

Bir de Lokma'da mı buluşulacak,kesinleşti mi yer?

• hakn.mac mesajınızı aldım. Bu akşam itibarıyla listeyi oluşturacağım. Bana pm atan arkadaşlar da listede isim ve nickleriyle yer alacaklar. İlginize teşekkürler.

• Çok erken haber vermemiz şart mıdır ?
    Kask ve çelik yelek siparişi verdim,onlar olmadan buluşmaya gelemem.
    Cumartesi günü siparişim gelirse giyinip kuşanıp gelmeyi düşünüyorum.
    Sipariş gecikirse gelemeyeceğim.

Orijinalden alıntı: sapultra

Çok erken haber vermemiz şart mıdır ?
    Kask ve çelik yelek siparişi verdim,onlar olmadan buluşmaya gelemem.
    Cumartesi günü siparişim gelirse giyinip kuşanıp gelmeyi düşünüyorum.
    Sipariş gecikirse gelemeyeceğim.

boşa para harcama kask mesk koruyamaz seni.

• Sizden korkum yok.
    Buluşmaya gelirsem akşam hanımdan dayak yiyeceğim o daha fena,onun için alıyorum

Edit:Şaka bir yana da Cumartesi'den bildirsem geç olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çapultra -- 5 Temmuz 2011; 19:38:12 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.