Şimdi Ara

Geleneksel Otomobil Genel İstanbul Buluşması (10 Temmuz 2011) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
0
Favori
7.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yusuf, Kadir abiyi unutmayasın. Korvetçi Serhat bey ile Borbetçi Bertuğ ve Kokoreççi Gökay da gelecektir inşallah maşallah.

quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

Size Çeşme'den ya da Ören'den selamlarımı gönderiyor olacağım inşallah.

Şimdiden iyi eğlenceler.

Abi biz kalkıp geliriz olma mı

• Hazır toplanmışken şu benzin fiyatlarını protesto edin forum olarak

Orijinalden alıntı: D_G_N

Hazır toplanmışken şu benzin fiyatlarını protesto edin forum olarak

İnanın biz artık bu durumdan çok memnunuz. Ülkenin yarısı enayi mi kardeşim, biz niye protesto edelim? Hatta Benzin cafelerden birine gidelim, ne protestosu?

• 1034 kmde çok uzak ya gelememki. madd imkanımda el vermiyor malesef.orda olmayı isterdim otomobil aşığı olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

Benim için 3 ya da 10 fark etmez ama katılım az olacaksa 10 Temmuz diyelim.

Ne zamandır yeni kimse gelmiyor, yeni geleni sopalama şenlikleri çok sönük geçmeye başladı. Acil çözüm üretmek lazım bu konuya.

Yeni gelen olarak aranıza katılmayı istiyorum ancak İstanbul bilmez bir kişi olarak yardım beklerim. O tarihlerde Tekirdağ'da olacağım, inşallah bir ayarlama yaparız.
    F30 M sport + HK
    When the lamp is turned off, all women get beauty.
  • 3 mü? 10 mu? 10 temmuz olsun
  • Herkese selamlar. Tarihi 10 Temmuz olarak belirledik. Saat de kesin olmamakla birlikte öğle saatlerini biraz geçe olacaktır. Şu konuyu görünebilir yapabilirsek, bilgileri buradan aktarmaya devam edeceğiz.

• 10 temmuz güzel nerede buluscaz.......... avrupa yakası olur inşALLAH.....

Orijinalden alıntı: joushkun

Herkese selamlar. Tarihi 10 Temmuz olarak belirledik. Saat de kesin olmamakla birlikte öğle saatlerini biraz geçe olacaktır. Şu konuyu görünebilir yapabilirsek, bilgileri buradan aktarmaya devam edeceğiz.

Konu görünüyor ama katılım az gibi.
    Şöyle kalabalık bi buluşma olmayacak galiba.
    10 Temmuz İstanbul'dayım ama sabahtan başka bi yerde olmam gerekiyor. Duruma göre ortama iştirak etmeyi istiyorum.
    Core2Duo E6850@3600mhz //Big Water 735//Abit IN9 32XMAX Wifi //Sapphire 4770//2*2GB Crucial Ballistic Tracer//2*500 Gb Seagate RAID0//HP W2207//Ev Yapımı Feel! Tıkla //LG Dvd-rw//Philips cd-rw//Lc POWER 550Watt//HP 1315 All in one//Creative Megaworks THX550 5 1//Creative Audigy2ZS //Logitech Momo Racing Force//
  • 8 Temmuzda finalim var :( yaz sonunda yine yapılırsa artık ona katılırım

Edit : 10 temmuz olmuş , büte kalmazsam ordayım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MINERVAL -- 1 Temmuz 2011; 23:32:09 >

Orijinalden alıntı: Emre BİÇER

quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

Benim için 3 ya da 10 fark etmez ama katılım az olacaksa 10 Temmuz diyelim.

Ne zamandır yeni kimse gelmiyor, yeni geleni sopalama şenlikleri çok sönük geçmeye başladı. Acil çözüm üretmek lazım bu konuya.

Yeni gelen olarak aranıza katılmayı istiyorum ancak İstanbul bilmez bir kişi olarak yardım beklerim. O tarihlerde Tekirdağ'da olacağım, inşallah bir ayarlama yaparız.

Tarih netleşsin, gelecek olursanız birimiz mutlaka yardımcı oluruz. İstanbul'u bilmiyor olmanız emin olun ki hiç sorun değil.

Bence hangi yaka olursa olsun denize sıfır veya güzel manzaralı bir yer tercih edelim:)
  • Boğaz sathı ya da Anadolu Yakası sahili en güzeli. Yaz günü ise güneşin arkalarda kalması nedeniyle en çok keyfi Avrupa Yakası Boğaz kıyısında alırız gibime geliyor. He tabi kalabalık olur ona birşey diyemeyeceğim. Marmara kıyısında nerede olursak olalım pişeriz. Bu tecrübeyle çok kez sabit. Anadolu Yakası Boğaz kıyısı da yine çok güneş alan bir bölge. Daha önce de gittiğimiz, iftar yaptığımız Lokma var mesela. Yahut ona benzer birçok yer. Lokma ve onun gibi ikinci köprüye yakın yerlerde kuru boğaz trafiği daha az oluyor. Yol yönlendirmesini de ona göre yaparız elbet. Tabi tüm bunlar benim görüşlerim. Herkesin tavsiyelerine açığız.

• Benim de aklıma Lokma gelmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pessimistxstyle8

arabası olmayan ve de kimseyi tanımayan şahıslar katılabiliyor mu?

ilk kez gelecekseniz , sopalarla hoşgeldin kutlaması yapılıyor.

şaka bir yana , zaten amaç tanışmak. aracın ise önemi yok.
    nereden katılacağını söylersen , arkadaşların da güzergahına uyarsa yardımcı olabilirler sana.

bu arada ben katılacağım büyük ihtimal.
    evim rahmanlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C8FEE75E -- 2 Temmuz 2011; 1:34:53 >

Orijinalden alıntı: Valentino Balboni

Konuya pek yazamadım ama kemik kadroya mensup biri olarak tabi ki iştirak edeceğim. Telefonla haber edin yeter. ;)

Seni çıkartamadım arkadaşım. Sopadan yırtmak için kemik tayfadanım ayağına mı yatıyorsun yoksa?
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.