Şimdi Ara

GELENEKSEL DH ŞİİR GÜNLÜKLERİ VOL 2 SSLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
69
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet değerli gönül dostlarım geçen sefer açtığımız konuda paylastigim siir bazilarina agir gelmis olacak ki maalesef konu baya bi sabote edildi

Sizler icin bugun ise Aziz İstanbul siirini seçtim

Üstat Yahya Kemal ne de derin bir sevgi saygı hatta hayranlık duymuş İstanbul'a

Bu siir sizlerde hangi duygu ve cagrisimlari yaratiyor dinlemek isterim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ben her zaman şiirlerin somuta degilde soyuta olan hisleri göstermesi gerektiği kanaatindeyim. o yüzden bu şiir bende hiç bir derinlik uyandırmadı maalesef :S

ayrıca sabote? eski konuda cok guzel bi şiir yazdım insanlar like yagmuruna tuttu herkeste beyendi?

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Yahya Kemal, burada İstanbul'da yaşamanın bir aşk olduğunu anlatmıştır. En nezih şiirlerindendir.
    "Sade bir semtini sevmek bile bir ömre bedel." Bu şehre de böyle bir aşkla yaklaşmak lazımgelirdi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Burada Yahya Kemal'de benden bir parça bulurum ya da bir diğer deyişle Yahya Kemal'den bir parçayı bulurum kendimde. İstanbul gerçekten çok başkadır, bambaşkadır...

• XKralAdam. kullanıcısına yanıt
    Ah be hocammmm

İstanbul artik zengine güzel

Dun bir arkadasla konustuk oraya atandigi halde mutsuz çünkü maas 61k

61k maas ile ben antalyada mutlu olurum

Ama istanbulda en kötü 200k lazım o trafik ve kalabalığı çekmek için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mersiye-i Sultân Süleymân Hân Şiiri - Baki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XKralAdam. kullanıcısına yanıt

en sade semtlerden beylikdüzünü çok seviyorum ama insanlar durmadan yok uzak yok tekin degil yok bilmem ne. halbuki istanbulun en güzel ilçelerinden bence. hele altında araba varsa biraz e5ten uzaklas beylikdüzünde kral olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonbalıklı -- 24 Ağustos 2025; 12:33:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Aslında sevdim mi trafiğinide seviyorsun ya. 61 K pekte kötü maaş değil, arkadaşın atandığına sevinsin. Öğretmen adayları maaştan çok atanmayı dert ediniyorda
    Bu arada reis 61 K ile Antalya daha zordur ona bakarsan. Tatil beldeleri, oradaki restoranlar falan paraları baya tuzlu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.