Kaçıncısı olduğunu unuttuğum maçı 24.03.2012 Cumartesi yapıyoruz. Yer büyük ihtimalle Şişli Endüstri Meslek Lisesi ya da Kadıköy Kenan Evren Lisesi sahasında olacak. Daha önce katılım sağlamış arkadaşların tabi ki önceliği vardır Maçı saat 19:00-20 ya da 20:00-21:00 olarak planlıyorum(z)
1) Bakkal Gazi
7 de fener-bursa maçı var
Maç cumartesi mi???
Organizasyonu liselire birakmayin ya
Aha geldi ortaokullu. Maçı Şişli'de yaparız. Ne de olsa FB maçını izlesek kanser edecek bizi.
Gelip Bakkal'ı bir daha şişlesem mi diye düşündüm şimdi
Yarın gelip gelemeyeceğimi söylerim kontenjan müsait olursa
DH Tarihinin gelmiş geçmiş en iyi stoperi olarak gelmek isterdim ancak.. Cumartesi günü arkadaşlara söz vermiş olmamın yanı sıra, maçın Şişli' gibi ebesinin nikahı bir yerde oynanacak olmasından ötürü bu sefer gelemiyorum.
Genelde hep Barbar'ların takımda oynardım, defansta yaptığım ''ufak tefek hatalardan'' ötürü yenilen taraf hep biz olurduk. Şadan'ı, Barbar'ların takıma verin de gelenek bozulmasın bari
Şadan'la çok benzer bir oyun yapımız var. İkimizin aynı takımda çift stoper oynadığı bir maç hatırlıyorum, Dinarsu'daki maçtı sanırım, bizim kaleye pota koyaydık daha iyiydi
quote:
Orijinalden alıntı: VGroove
DH Tarihinin gelmiş geçmiş en iyi stoperi olarak gelmek isterdim ancak.. Cumartesi günü arkadaşlara söz vermiş olmamın yanı sıra, maçın Şişli' gibi ebesinin nikahı bir yerde oynanacak olmasından ötürü bu sefer gelemiyorum.
Genelde hep Barbar'ların takımda oynardım, defansta yaptığım ''ufak tefek hatalardan'' ötürü yenilen taraf hep biz olurduk. Şadan'ı, Barbar'ların takıma verin de gelenek bozulmasın bari
Şadan'la çok benzer bir oyun yapımız var. İkimizin aynı takımda çift stoper oynadığı bir maç hatırlıyorum, Dinarsu'daki maçtı sanırım, bizim kaleye pota koyaydık daha iyiydi
+ olarak eklemek istediğim,
Barbar'a uzaktan şut çektirmeyin. Bana 58 metreden atmışlığı var. O günden sonra kaleye geçmemeye tövbe ettim