Şimdi Ara

Gelecek Sezon Avrupa'da Başarının Formülü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Gelecek Sezon Avrupa'da Başarının Formülü

• bu kadro her maç 3 yer
  • quote:

Orijinalden alıntı: sçsö

bu kadro her maç 3 yer

Neden öyle düşünüyorsunuz? Biraz açar mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonyeja

quote:

bu kadro her maç 3 yer

7 yabancı var.
  • Tabi 10 tane yabancı alacaksın 4 tanesi sadece Avrupa maçlarında oynamaya kabul edecek, bu adamları transfer edecek parayı bulacaksın, sadece Avrupa maçı için milyon euroluk sözleşmeleri ödeyeceksin. Ve bunları bir Türk takımı yapacak. Hah?
  • quote:

quote:

quote:

bu kadro her maç 3 yer

7 yabancı var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: golf_R

quote:

quote:

quote:

bu kadro her maç 3 yer

7 yabancı var.

gülmeyin len sonradan gördüm avrupa dediğini

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4-3-1-2 bizim taktiğimiz sulanmayın... Siz aykut kocaman ve 8-1-1 ile yola devam
  • quote:

quote:

quote:

bu kadro her maç 3 yer

7 yabancı var.

7 Yabancı olunca ne oluyor? Saçma düşünüyorsunuz. Ayrıca laf ediyorsunuz da, sizin takımınız Avrupa maçlarına kaç yabancıyla çıkıyor?
  • quote:

quote:

quote:

bu kadro her maç 3 yer

7 yabancı var.

Adam avrupada basarinin formulu demis yabanci kisitlamasi yok dalgaya giderken, gelmeyin az dikkat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: quink

Tabi 10 tane yabancı alacaksın 4 tanesi sadece Avrupa maçlarında oynamaya kabul edecek, bu adamları transfer edecek parayı bulacaksın, sadece Avrupa maçı için milyon euroluk sözleşmeleri ödeyeceksin. Ve bunları bir Türk takımı yapacak. Hah?

Dostum 8 yabancı var kadroda, sadece Avrupa maçları için değil. İdeal kadro olarak oluşturdum, bu kadro Avrupa'da başarılı olur demek istedim. Gidecek oyuncudan bir miktar gelirde elde edilir. Krasic, Stoch, Cristian ve Bienvenu gibi oyuncular var satılacak. 15 M civarı bir transfer geliri elde eder Fenerbahçe. Aslında Stoch biraz daha oynasaydı sadece o o kadar ederdi ama geçen sezon örneğin 17M teklif gelmişti. Her neyse alacağımız futbolcularda 30-40M arası bir fiyat tutar muhtemelen, Fenerbahçe bu parayı veremeyecek bir kulüp değil. Ferit Şahenk, Abdullah Kığılı gibi birçok rahatlıkla kulübe yardımcı olacak zengin mevcut kulüpte. Ayrıca bu futbolcular ligde de çok başarılı olur. Gelecek kadro için de altyapı ayarında olur, öyle 1-2 sezon kullanacağımız futbolcular değil, uzun yıllar yaralanabileceğimiz futbolcular. Birde taktik oturursa tamamdır.

• Bu arada çoğu kişi tanıyordur ama ben yinede Honda hakkında birkaç şey söylemek istiyorum. Teknik olarak çok iyi bir oyuncu. Hani tarif etmek gerekirse Alex'in biraz daha orta sahaya dönük oynayanı. Oyun görüşü çok geniş bir oyuncu, zaten onu bu noktaya taşıyan da attığı ince paslar. Bu yönüyle aslında ben tam Barcelona'ya göre bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Pas konusunda dünyanın en iyi 2-3 oyuncusundan biri olduğunu düşünüyorum.
    Elimizde CSKA'nın göz bebeği, transfer etmek istediği Krasic, Rusların bu ara sıkça ilgilendiği Stoch gibi oyuncular varken, bence bu transferde elimiz biraz daha kuvvetleniyor. Takas yoluyla Honda'ya ulaşmamızda çok zor olmaz. Fakat kendisinin İtalya'da oynamak istediği biliniyor. Daha önce sıkça dile getirdi bunu. İyi bir konuşmayla, takımın hedefleri vs anlatımıyla ikna edilebilirse, gelirse Türkiye'ye farkını kısa sürede ortaya koyar. Bir nebze de olsa 'Yeni Alex' olabilir bizim için. Bu arada Honda'nın bonservisi 31.12.2013'de bitiyor. Rusya'da lig tarihleri farklı olduğundan, bizim için gelecek sezonun ortasına geliyor. Yazın yarım sezon sözleşmesi kalmış olması fiyatı bir hayli aşağı çekebilir. Yaşının da daha 26 olması büyük avantaj, uzun süre faydalanabilinir. Japon olması da ayrı bir sempati katıyor. Türkler, Japon sever bilirsiniz
    Honda hakkında fikir sahibi olmak isteyenler, aşağıdaki videodan bu sezon ki performansını kısa bir şekilde izleyebilirler. Belki tam olarak anlatmaz ama en azından fikir sahibi olmanıza yardımcı olur.

• Volkan
    Gökhan Kjaer Yobo Hasan
    Emre Meireles
    Kuyt Van der Vaart Sessegnon
    Sow

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mutluluğu çok uzaklarda aramanın gereği yok zaten bütcemizi bence baya aşmış durumdayız.
    Krais ve Stoch seneye hazır hale getirilirse sağ ve sol kanatlar güvende olur.
    2 mevkiye takviye şart.
    baroninin mümkünse yedek bile tutulmaması ve yerine üst düzey birinin alınması son olarakta sol stoper.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro.

Volkan
    Gökhan Kjaer Yobo Hasan
    Emre Meireles
    Kuyt Van der Vaart Sessegnon
    Sow

Sessegnon'u PGS'deyken bende çok beğeniyordum. Ama EPL gidince cidden büyük çöküşe girdi. Dün maçını da izledim, eski Sessegnon'dan eser yoktu. Şuan için öyle ekstra bir etki yaratmaz. Van Der Vaart iyi oyuncu, ama Honda'da ısrar ediyorum Bu arada Hamburg'un onu bırakacağını düşünmüyorum. Zira efsane oyuncularından biri, 2. kez transfer olduğunda Hamburg'a açıklamasını da okumuştum. Jubilesini orada yapmak istediğini söylemişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR

Mutluluğu çok uzaklarda aramanın gereği yok zaten bütcemizi bence baya aşmış durumdayız.
    2 mevkiye takviye şart.
    baroninin mümkünse yedek bile tutulmaması ve yerine üst düzey birinin alınması son olarakta sol stoper.

Hocam bugünkü futbol anlayışında kanatlı oyundan çok, merkezde oynanan futbol daha başarılı oluyor. Tabi ki kanatlı oyunda çok önemli sistem. Fakat hem güçlü, hem yaratıcı, hem kesici üstüne birde iyi şut atabilen kalabalık orta saha çok başarılı olur. Birde üstüne adam geçebilen, yoktan pozisyon yaratabilen ve sürekli pres halinde olan Sow. Yanında ise dünyanın en iyi 2-3 santraforundan biri, bitiriciliğiyle ön plana çıkan, oyun içinde çok soğuk kanlı, kafa toplarında hakimiyeti tartışılamaz bir Dzeko.

Olsa fena mı olurdu hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR

Mutluluğu çok uzaklarda aramanın gereği yok zaten bütcemizi bence baya aşmış durumdayız.
    2 mevkiye takviye şart.

hangi bütçeden bahsediyorsun ya ?

aziz yıldırımın saçmaladığı o divan kurulundaki konuşmadan mı çıkarttın bunu ?

kendi beceriksizliğini kapatmak için saçmaladı o konuşma...

bugün bu takıma belhanda alınmadıysa külüpte para olmadığından değil yönetim beceriksizliği
  • quote:

quote:

quote:

bu kadro her maç 3 yer

7 yabancı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: skenderbeu

quote:

quote:

quote:

bu kadro her maç 3 yer

7 yabancı var.

olmayan tipini

• quote:

Gelecek Sezon Avrupa'da Başarının Formülü

hocam yanlış anlama ama şu 4 transferin sadece bonservis bedeli 59 milyon euro yapıyor. (transfermarkt değerlerini aldım)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.