Şimdi Ara

Gelecek ile ilgili planım yok..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Seneye üniversite sınavına gireceğim.Ama hala hangi bölümü seçicem, mesleğim ne olacak kafamda hiçbir şey oluşmadı.Hangi üniversiteyi istiyorum? Bilmiyorum... Bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı?Bu arada eşit ağırlık bölümündeyim.

Orijinalden alıntı: Glomental

Seneye üniversite sınavına gireceğim.Ama hala hangi bölümü seçicem, mesleğim ne olacak kafamda hiçbir şey oluşmadı.Hangi üniversiteyi istiyorum? Bilmiyorum... Bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı?Bu arada eşit ağırlık bölümündeyim.

İlk önce kafanı toparla ve neyi sevdiğine bak ben mesela bilgisayarı çok severim programcı olmayı düşünüyorum sende sevdiğin birşey etrafında dön
    What you give is what you get
  • Elektrik elektronik vs. severim bozulmuş şeyleri tamir etmekten zevk alıyorum bazen yapabiliyorum bazen beni aşıyor yapamıyorum ama uğraşmak hoşuma gidiyor. Akraba / eş dost birşeyleri bozulduğunda beni çağırırlar elimden geldiğince yardım ederim.

Bilgisayar donanımıyla çok uğraşırım eski bilgisayarımı bozmuşluğum bile vardır ama boza boza tecrübe ediniyoruz

Cep telefonunda hack işleriyle falan çok haşır neşirimdir ama bu yeni nesil android e hala ısınamadım vede android de hack için biraz uğraşmam gerekiyor ve eskisi kadarda bol zamanım yok. Symbian işletim sisteminde yapamadığım işlem yoktur her türlü

Bunları söylememe rağmen gel görki ne meslek lisesine gidiyorum nede bir elektrikçide / bilgisayarcıda çalışıyorum. Yabancı dil öğrencisiyim... Keşke sevdiğim alanda okusaydım derim herzaman...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.