|
Bildirim
|
tıp okuyanlar hic dikis atmadi,ameliyat yapmadi,steteskop kullanmadi
mimarlik okuyanlar hic teknik cizim yapmadi isletme okuyanlar hic bir urunun finansal surecini yonetmedi veya pazarlamadi hukuk okuyanlar hic bir davada birisini savunmadi |
üni de öğrenir çok mu zor 2 gecesini alır format atmayı öğrenmekte fare tutmakta , sizin gibi udemy den Bill Gates olma dersi alıp gitmemiş uf uf ne kaybedecek ama
|
Bahsettiğin mesleklerde bir yarış gerektirmiyor diploma alıp mesleğe başlarsın ancak bilgisayar ve yazılım sektöründe çocukluktan başlamış kişiler var ve gidip senin başvurduğun yere senden önce bilgi birikimine sahip kişiler yerleşecek. Kendini zamanında yetiştirmemiş kişilerin sırf popüler diye bu bölümü yazması hatadan başka bir şey değildir.
|
Doktorların %90 ı sağlık ocağında oturup gelen gidene antibiyotik ve rapor yazıyor zaten onu geç diğerleri için de ben eğitim sürecinde dersleri ezberleyerek geçiyorlar demek istedim.
|
bu bölüm öyle avukatlık gibi değil. zor bir bölümdür ve çoğu kişi kalıp bölüm değiştiriyor.
|
Fare eli derken?
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TROHNET -- 6 Nisan 2020; 14:2:45 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|