Şimdi Ara

Geleceğin mesleği diye Bilgisayar Müh yazıp durmayın yeter artık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
5
Favori
1.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sene hazırlığı atlayıp ceng 1. sınıf okumaya başladım sınıfın %90 ı sırf trend bölüm diye yazmış ne linux u bilirler ne gençliklerinde en ufak bi site kurmuşlukları vardır vs vs HİÇBİR bilgisi olmayan kızlarla dolu bölüm görünce sinir oluyorum format atmayı bilmiyor ömründe bilgisayara dokunmamış ama bilg müh yazmış Çoğu bi halt olamayacak zaten ama piyasayı şişiriyorlar .

Yazmayın arkadaş YAZILIM sektörü sizin gibi ezberleyeyim geçeyim felsefesiyle yetişmiş tipler için değil üretkenlik ve hayal gücü isteyen bir bölüm GİDİN TIP YAZIN hem garanti para alırsınız kitaptan ezberlediğiniz bilgilerle hem de garanti işiniz olur

• Bahsettiğin mesleklerde bir yarış gerektirmiyor diploma alıp mesleğe başlarsın ancak bilgisayar ve yazılım sektöründe çocukluktan başlamış kişiler var ve gidip senin başvurduğun yere senden önce bilgi birikimine sahip kişiler yerleşecek. Kendini zamanında yetiştirmemiş kişilerin sırf popüler diye bu bölümü yazması hatadan başka bir şey değildir.
  • tıp okuyanlar hic dikis atmadi,ameliyat yapmadi,steteskop kullanmadi

mimarlik okuyanlar hic teknik cizim yapmadi

isletme okuyanlar hic bir urunun finansal surecini yonetmedi veya pazarlamadi

hukuk okuyanlar hic bir davada birisini savunmadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fabricioramirez

tıp okuyanlar hic dikis atmadi,ameliyat yapmadi,steteskop kullanmadi

mimarlik okuyanlar hic teknik cizim yapmadi

isletme okuyanlar hic bir urunun finansal surecini yonetmedi veya pazarlamadi

hukuk okuyanlar hic bir davada birisini savunmadi
    Doktorların %90 ı sağlık ocağında oturup gelen gidene antibiyotik ve rapor yazıyor zaten onu geç diğerleri için de ben eğitim sürecinde dersleri ezberleyerek geçiyorlar demek istedim.
  • fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğin mesleklerde bir yarış gerektirmiyor diploma alıp mesleğe başlarsın ancak bilgisayar ve yazılım sektöründe çocukluktan başlamış kişiler var ve gidip senin başvurduğun yere senden önce bilgi birikimine sahip kişiler yerleşecek. Kendini zamanında yetiştirmemiş kişilerin sırf popüler diye bu bölümü yazması hatadan başka bir şey değildir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SirDanielDD kullanıcısına yanıt
    universite neden var?

• bu bölüm öyle avukatlık gibi değil. zor bir bölümdür ve çoğu kişi kalıp bölüm değiştiriyor.
  • Haklı çocuk ne diyim hhghvhhh

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Kendini geliştirmek için, diploma için. Sadece üniversiteden öğrendiğinle kalmayı ve okul dışındaki zamanlarını kafelerde geçirmeyi planlıyorsan hiç seçme bile.

• Hakli degil bence , normalde tip yazacaktim ama vazgectjm , bilgisayar ve yazilim yazacagim , ağla

• kızlar var mı gerçekten
    Üniversite akademik eğitim vermek, kişileri belirli bir derinliğine indirmek, akademik ve bilimsel araştırmayı öğretmek için var, meslek öğretmek için yok. Bizim ülkemizde yanlış olarak üniversiteye gitmeyenden bir halt olmaz algısı var. Tabii ki mevcut yaşam düzeni, ekonomik düzen insanları üniversite üniversite diye zorluyor o ayrı bir tartışma. İlk mesajındaki ana noktan doğru olmakla beraber örneklerinin yanlış olduğunu düşünüyorum. Tıp okuyan ilk kez üniversitede ameliyata girip muayene yapabilir çünkü yeterlilik ister, avukat ancak yeterli bulunduktan sonra davaya girer, müdahil olur diğer ikisi için de benzer şeyler geçerli. Ama bilgisayar mühendisliği (sadece o da değil ama referans noktası olsun) gibi alanlarda üniversitede alacağın en azından temel eğitimi rahatlıkla dışarıdan tamamlayabilirsin üstüne üniversitede uzmanlaşmak amacıyla eğitimini derinleştirebilirsin ama diğer saydığın örneklerde böyle bir durum ancak işletme için söz konusu olabilir. Ancak onun da koşulları müphem olacağı için kesin konuşamayız. Bu dediklerim konuyu yazanı haklı çıkartır mı çıkarmaz, insanların hangi amaçla üniversiteye girip girmedikleri ancak kendilerini ilgilendirir. Sadece ek yapmak istedim.

Yalnız CENG'deki durum apayrı. Eğer bilgisayara belli bir yere kadar hakim değilsen(lol cs falan kurmak değil tabi ki kastım) gümlersin.

• Var bizim sınıfta da böyleleri. Adam CENG yazacağım diyor ama eline fare değmemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TROHNET -- 6 Nisan 2020; 14:2:45 >
  • Fare eli derken?

• üni de öğrenir çok mu zor 2 gecesini alır format atmayı öğrenmekte fare tutmakta , sizin gibi udemy den Bill Gates olma dersi alıp gitmemiş uf uf ne kaybedecek ama

hocam süper yazmışsın, ellerine sağlık.

• Bu kadar kasmaya gerek yok. Derslere hiç bilmeyen birine anlatır gibi başlamıyorlar mı zaten ? Önemli olan sevmek yani. Bak o zaman elektrik-elektronik mühendisliği neden var ? Mesela daha elektrik düzeniğinin ne olduğunu bilmeyen adamlar EE okuyor. Tabi bu örnek biraz istisnai oldu. Elektriği lisede ders olarak veriyorlar.

• Kaennn kullanıcısına yanıt
    rez cevaplasın biri
  • Bizim sınıftan 4 kız pc muh yazdı sırf sıralama tam oluyor diye 36 k mı ne ama hepsi tıp istiyordu anlayacaginiz cogu kisi puana gorede tercih yapabiliyor

• fasdsasdas kullanıcısına yanıt
    Ağlaması gereken, ağlayacak olan sensin lol

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.