Şimdi Ara

Geleceğin Dansçıları İçin Dans Kursları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geleceğin Dansçıları İçin Dans Kursları


    Dans etmeyi seviyor olabilirsiniz. Ya da çocuğunuz dans konusunda ilgili ve yetenekli olabilir. Ancak kendi kendinize izlediğiniz dansçılara bakarak ve duyduğunuz her müzikte harekete geçerek gerçek bir dansçı olmanız mümkün değil. Bu işi profesyonel bir şekilde öğrenmek istiyorsanız uzmanlardan ders almanız şart. Bunun için dans kursları yardımcı olabilir. Kurs bünyesindeki eğitmenler sayesinde yeteneğinizi ileri noktalara taşıma fırsatı elde edebilirsiniz. Ayrıca profesyonel olarak siz de eğitim vermeyi düşünüyorsanız sertifikalı bir programa dahil olmanız ve başarılı bir şekilde programı tamamlamanız gerekiyor.

    Dans Kursları ve Eğitmen Kadrosu

    Dans kursları arasında seçim yapılırken göz önünde tutulması gereken en önemli konulardan biri eğitmen kadrosu… Zira kursun diğer olanakları ne kadar gelişmiş olursa olsun kaliteli bir eğitmenle çalışmadığınız takdirde yeteneğinizi tama anlamıyla ortaya çıkarmanız ve belirlediğiniz dansta başarılı olmanız mümkün olmuyor. Eğitmen kadrosunun yetenek sahibi kişilerden olmasının yanı sıra konservatuar kökenli olması dansa farklı bir bakış açısıyla yaklaşmanızı sağlıyor. Üstelik bu kişiler sayesinde bir okul disiplini edinmeniz mümkün olabiliyor. Dansta başarılı olabilmek için de profesyonel bir bakış açısı edinmek ve disiplinli düzenli bir çalışma yapmak oldukça önemli.

    Dans Kursları ve Sertifika

    Dans kursları eğitmen kadrosu yönüyle değerlendirilebileceği gibi, kurs bitiminde alınacak sertifikanın geçerliliği yönüyle de değerlendirilebilir. mavidans.com’de konservatuar kökenli eğitmenlerden alacağınız kursun ardından klasik bale, Street jazz dans ve modern dans alanında eğitmenlik diploması alabilirsiniz. MEB onaylı bu diploma sayesinde dans eğitmenliği yapabilir ya da özel kurs açabilirsiniz. Kursta, hem yetişkinler hem de çocuklar için bale ve dans eğitimi veriliyor. Burada formasyon sahibi eğitmenlerden pedagojik bir yaklaşımla ve üstün hizmet anlayışı ile eğitim alınması mümkün olabiliyor.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.