Şimdi Ara

Geiger Sayacı / Radyasyon ölçer arıyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
4.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu cihazın sıfırını - ikinci elini nereden bulabileceğim konusunda yardımcı olacak arkadaşlara minnetar kalacağım.

Teşekkürler.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• atomtek diye bir firma var. ama ebay da da satılıyor. ebay.de ye bakarsan Geigerzähler diye arat. fiyatları 100 ile 300 euro arasında. aslında lazım bir alet. burası türkiye ne olur ne olmaz.
  • vay be 1 sene sonra cevap gelmiş :)

bu arada ben ukranyada bu işi yapan bir şirket ile internet üzerinden temas kurdum. fiyatları aldım. fiyatlar türkiye mertebesinde olunca e-bay a yöneldim.

e-sbay daki fiyatlar gayet uygundu ancak bu sefer de eşim "ne gerek var" diyince iş yarım kaldı.

hayırlısı.

akkuyu nükleer santrali halka rağmen yapılırsa o zaman satın alırız.
  • :)) Bir sene sonra konu hortlamış. Neyse mademki hortlamış. Bizde bildiklerimizi yazalım belki birilerinin işine yarar.
    Ukraynada Geiger Sayacı hemen her evde varken bizim halkımız bu aletin ne olduğunu bile bilmiyor :))
    E-bay de satılanlar klasik tipte olanlar sanırım. Birde yeni versiyon var. Dozicard diye aratın bulursunuz. kredi kartı gibi boynunuza asıp geziyorsunuz. Öyle koca koca aletlerle dolaşmıyorsunuz.
    Ayrıca çok çok daha ucuza yapmak isteye ve azıcık elektronikten anlayanınız varsa google amcadan "homemade Geiger Counter" yazarsanız nasıl yapılacağını anlatıyor. Çok düşük maliyete yapabilirsiniz.
  • Alabilen oldu mu? Ya da kullanan var mı? Bir araştırma için alacağım, nerden alayım sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seneler sonra konunun sahibinden cevap.

Yurt dışına taşındım, burada gidip bir dükkandan satın aldım. Türkiye fiyatına göre gayet ucuza geldi. Uzakdoğuda da Rus/ukrayna geiger cihazları satılıyor..
  • archaeopteryx kullanıcısına yanıt
    Seneler sonra gelen cevaba karşı cevap ;)

2 yıl önce neden geigerzahler aradığımı dahi unutmuşum. Bir projem varmış, pek üstünde durmamışım demek ki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • archaeopteryx kullanıcısına yanıt
    Bu konuyu açarken ki ruh halinizi şimdi hayal etsenize ne günler geçti aradan..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu mesajı buraya bırakayım konu 8-9 yıl sonra bir daha hortlarsa beni de haberdar edin. Bakalım neler değişecek :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hortlatma zamanı gelmiş. Ben de arıyorum bundan. Bir sürü marka var bilemedim trden alıp kullanan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.