Şimdi Ara

GeForce Now Türkiye fiyatı açıklandı (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
522
Cevap
2
Favori
29.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
213 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu bu turkcellin bu olaydaki katkısı ne tam olarak. Sonuçta biz bu hizmeti Avrupa sunucularından almayacak miyiz? Turkcell sadece bir nevi bu işte franchising yapmıyor mu. Yine bu kadar fiyatı arttıran Turkcell'in klasik yöntemleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-05BCBF09E

https://gameplus.com.tr/oyunlar Oyun listesi burada yazıyor. Counter Strike var. Ubisoft'un oyunları var Far Cry serisi, Assasins serisi. Cyberpunk var. Göze çarpanlar bunlar. Battlefield ve Call Of Duty yok. İleride belki gelirler. Anlaşmaya bakar. Parasını basar listeye alabilirler. Hızlı ve alt yapısı sağlam bir internet gerekiyor. HD oyunoynamak için minimum 24 mbs gerekir. Evde anan baban, kardeşin de interneti kullanıyorsa. 24 mbs bile yetmeyebilir. Biri film izler biri youtube da gezer. İnterneti sömürürse kasabilir. Adam akıllı çalışması için yine 50 mbs hız şart gibi.

take2 getirmiyor hiçbir oyununu mesela gelceğini de sanmıyorum ben

• GeForce Now Türkiye fiyatı açıklandı

1 saatlik test elimize geçerse bakalım steamdeki bir oyunumuz nasıl çalışıyormuş burda ? tek avantajı sistemimin kastıgı oyunları burdan fhd oynamak rdr2 ama o da sanırım yok :D

• Gamermn kullanıcısına yanıt

1 saat oynaması dert değil de sonuçta çıkar tekrar girersin, ama girerken o saatte sisteme giren oyuncuya göre seni bir kuyruğa sokuyor bazen 45 dakika falan beklemen gerekebiliyor bu bayağı büyük bir dert. Ha tabii ki sabahın köründe ya da gece girerseniz kuyrukta beklemeniz oldukça azalır. İşten ya da okuldan gelen, akşam vakitlerinde sadece 1-2 saat oyun oynamak isteyenler için kuyruk beklemek ciddi bir problem olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Souls_dd

Adamlarin sucu ne ! Senin ekonomin kötü

Ulan sunucular Türkiye'de! Yerelleştirmenin mantığı da bu zaten. Hadi diyelim kur yüksek ama Avrupa fiyatından daha pahalı yapmanın mantığı yok. Bu hizmeti Avrupa'dan alıp satmıyorlar bize, tamamen Türkiye'de sunucu kurup yapıyorlar. Ben Avrupa sunucusuna bağlanınca daha az para ödüyorum yüksek kura rağmen. Bir de bunlar lansman özel fiyatlar. Bundan 3-4 ay sonra kimse kullanmayınca 30-40 civarına çektiklerinde gayet o fiyata verilebileceğini göreceğiz zaten.

Hadi diyelim maliyetler yüksek, fakat yine de bu sistem parası olmayan insanlar için yapılıyor. Sigara vs içmeyen bir adamım, belli başlı burslar da alıyorum ama hiçbir şekilde buna 75 tl veremem. Hedef kitlesine ulaşabilecek bir fiyat çekilmiyorsa muhasebe yapmanın da anlamı yok. İsterse milyon dolarlara mal olsun, amacına uygun bir fiyat koyamayacaksan hiç yapma. Hele ki Türkiye gibi kötü ekonomilerde bu tarz bir işe girişiyorsan fiyat en önemli şey. Bak amazon'a 8 liraya bal gibi de getirdi. Elbette Amazon'un bunu yapacak gücü var ama demek istediğim şey amazon bunu getirecektiyse bu fiyattan getirmeliydi ki bir anlamı olsun, aynısı Nvidia ve Turkcell için de geçerli.

Tabii herkesin kendi tercihi, genel konuşuyorum ama buna bu fiyatı verecek adamın aklından şüphe ederim. 35+mbps internetle birlikte aylık 200 liraya oyun oynamak deli saçması iş. Anca parası olanlar denemek için girerse girer. Dar gelirli kesimin ve öğrencilerin zaten bu parayı veremeyeceği aşikar.

• No Way Out kullanıcısına yanıt

Al işte aynı kafadan biri daha. Zaten asıl olayı da bu kardeşim, yerelleştirme. Bu adamlar bu hizmeti sadece Türkiye'ye erişime açmıyorlar, burada sunucu kuruyorlar ki hesaplamayı dolar üzerinden yapmamamız gerekiyor bu yüzden. Yani Avrupa'dan almıyoruz hizmeti, kendi içerimizde olay tamamen.

Yine de senin gibi düşünelim: Ulan zaten normal fiyatı 4 dolar bunun. O zaman ne anlamı kaldı bunun? Yeminle Steam, Amazon gibi gavurlar yerelleştirme olayını bizim memleketliden daha iyi yapıyor. Neyse gidip Geforce Now öven yayıncılar izleyeyim de Turkcell'e müteşekkir olayım

• quote:

Orijinalden alıntı: Peace Sells..

Al işte aynı kafadan biri daha. Zaten asıl olayı da bu kardeşim, yerelleştirme. Bu adamlar bu hizmeti sadece Türkiye'ye erişime açmıyorlar, burada sunucu kuruyorlar ki hesaplamayı dolar üzerinden yapmamamız gerekiyor bu yüzden. Yani Avrupa'dan almıyoruz hizmeti, kendi içerimizde olay tamamen.

Yine de senin gibi düşünelim: Ulan zaten normal fiyatı 4 dolar bunun. O zaman ne anlamı kaldı bunun? Yeminle Steam, Amazon gibi gavurlar yerelleştirme olayını bizim memleketliden daha iyi yapıyor. Neyse gidip Geforce Now öven yayıncılar izleyeyim de Turkcell'e müteşekkir olayım

gamepass de uygun tr de bunu da eklemek lazım özelikle gamepass eklemeliyiz ki bu tayfa bilmeyenlerin algısını değiştirmesin series s alıp 2 yıllık 365 e gamepass ultimate al ea play oyunları da var gül gibi oyna normal fiyatı 45 tl ultimate ama bunlar alışmış özel firmalardan kazıklanmaya herkesin kendileri gibi olmasını bekliyor

• harce74 kullanıcısına yanıt

Evet hocam ama bunların genel özelliği büyük firmalar olması. Daha rahat yapabiliyorlar bu uygun fiyatları ama özellikle de gaming pc alacak parası olmayanlar için yapılan bir sistemi ucuz yapmayacaksan yerelleştirmenin mantığı yok. Avrupa sunucusunda oynamak daha ucuz oluyorsa ne anlamı kaldı...

Gamepass'in fiyatını düşününce şu an en mantıklı seçenek Series S. Evet çok güçlü bir alet değil ama işini yapıyor.

• ReiseReise kullanıcısına yanıt

neden gelmesin ki? firmalara giren çıkan bişey yok burda. geforce now üzerinde oynamak için de oyunu yine steam veya epic games üzerinden satın alması gerekiyor kullanıcının. yani ben 2015 yılında aldığım witcher 3'ü kendi steam hesabımı kullanarak geforce now üzerinden oynucam. burda take two'ya giren çıkan yok. getirmemeleri kendi kayıpları olur

• quote:

Orijinalden alıntı: nty35

neden gelmesin ki? firmalara giren çıkan bişey yok burda. geforce now üzerinde oynamak için de oyunu yine steam veya epic games üzerinden satın alması gerekiyor kullanıcının. yani ben 2015 yılında aldığım witcher 3'ü kendi steam hesabımı kullanarak geforce now üzerinden oynucam. burda take two'ya giren çıkan yok. getirmemeleri kendi kayıpları olur

Bilmiyorum yani take2nun avukatı değilim ben hocam adamların bir sürü oyunu var hiçbirini getirmedi demek ki anlaşamıyorlar take2 nun istediği parayı vermiyor nvidia

• Adamlar için 10 dolar Mcdonalds’ta bir menü parası. Bize pahalı tabi dolar 7,8 olduktan sonra hersey pahalı. Ne yapsın adamlar 5 dolara mı versin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemsuzen

Adamlar için 10 dolar Mcdonalds’ta bir menü parası. Bize pahalı tabi dolar 7,8 olduktan sonra hersey pahalı. Ne yapsın adamlar 5 dolara mı versin.
    Nvidia açiklama yapti. Fiyat politikasinin turkcell kontrolünde olduğunu söyledi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam fiyat yüksek onu tartışıyoruz da, bu ülkede bu kadar orjinal oyun alan var mı ya? oyunların satış rakamları ortada. Millet oyunu aldı da Geforce now'a girip oynacak :))

Twitter 'da biri geforce now için korsan oyun çalıştırıyorsa hemen üye olurum yazmış. Altı inşallah yazan yazana. İşte bizdeki mantık bu kadar çok da geforce now olayını abartmamak lazım. Tr koşulları belli. Olmayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi adamlar aptal değil diyeceksiniz ama bi şekilde abd ya da avrupa üzerinden gfn premium almamızın bi yolu yok mu?

• Ne oyun varki bunda? Batlefiel, warzone, pubg, rainbow olmaduktan sonra isterse bedava versin. İnsanlar oyunları bir şekilde oynuyor kaçak veya yasal. Şu an önemli olan düşük gecikme ile rekabetci oyun oynana biliyormu bu sistemde. Daha oyun bile yokken bu kadar tartışmak bence sadece gürültü.. Güncel rekabetci oyunlar ne zaman dahil olursa fiyat o zaman belirlenmeli
  • sözde 800mbit hız 1080p i7 işlemci kullanıyorum

GeForce Now Türkiye fiyatı açıklandı
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    Usta 75TL: 75 TL. 10 Dolar : 10TL. Adamlar 10 dolar birime yani 10 TL'ye hizmet alıyor. 75 TL'ye ucuz diyorsun küfür ederler aman ..:)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pubg ve warzone yok çöp bir servis olarak hayatına başladı.

• ne 75 dolar mı? kim 75 dolara satıyor yanlış görmüşsün galiba.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.