Çavuş
14 Ekim 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 13 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Bu paneli 4200 liraya almak uzereyim sizce nasildir oncesinde sharp 60le857 dusunuyordum sony i ucuza bulunca dikkatimi cekti dusuncelerinizi merak ediyorum.
Arkadaslar az once bagdat caddesi teknosa ile gorustum satis elemani 60plf9670 in ellerinde oldugunu soyledi. Fiyat olarak biraz tuzlu 7000 bin lira dediler. Sizce bu panel nasildir agirlikla ps3 ve internetten indirdigim mkvleri izlemek icin kullanacagim ozellikle Sharp 60le840e ile bu model arasinda kaldim sizce verilen parayi hakeder mi beni tatmin edermi?
beyler acil yardıma ihtiyacım var sharp 60le840e ile 60le740e arasında kaldım genellikle film indirip izleyeceğim ve ps3 oynayacagım tabi 3d de çok önemli ürünlerin fiyatları:

60le840e ---> 6000 tl
60le740e ---> 4000 tl

bu fiyat farkına değecek kadar büyük bir teknoloji uçurumu var mı bu iki model arasında ?
Selam arkadaşlar şuan yeni bir tv alma arifesindeyim fakat bir türlü karar veremiyorum. Şuan kullandığım televizyon LG 47LW570S 47 inch lik ekran boyutu yetersiz kalıyor çünkü 4 metre mesafeden ps3'te oyun oynamak tam bir eziyet oluyor. İlgilendiğim 4 model var her nekadar panel boyutu önemli olsada teknik özellikler ve görüntü kaliteside benim için çok önemli, özellikle eski televizyonumdan çok daha iyi bir kalitede olmasını istiyorum. Almakta kararsız olduğum 4 model :

1. LG 65LM620S (bence tek cazip tarafı 65 inch lik paneli) 6000 tl darty de türkiye garantili.
2. SAMSUNG 55ES8000 3900 tl bizdeuygun.com da distributor garantili.
3. SAMSUNG 55F8000 4700 tl bedavacım.com.tr de distributor garantili.
4. LG 55LA660S 3600 tl ereyon.com da türkiye garantili.

Arkadaşlar bu tvleri fiyat performans açısından yorumlarsanız çok makbule geçer. Tavsiyeleriniz acil bekliyorum. Teşekkürler...
Selam arkadaşlar;

Ben ps3 te kullanmak için led tv alacağım. Aradım taradım araştırdım 2 tv arasında kaldım.Biri LG diğeri Tosh .Benim arada kalmamın sebebide LG nin bana 2.4 ms tepki süresi , 500 cd/m2 parlaklık ve 178 derece izleme açısı bulunması buna karşın Tosh. 5 ms (pek sağlam olmayan kaynaklardan edindiğim bilgi) tepki süresi , 450cd/m2 parlaklık ve 170 derece izleme açısı sunuyor. İki televizyonun geri kalan özellikleri kağıt üzerinde aynı gözüküyor. Benim fiyat araştırdığım sitenin linkleri:

http://www.istanbulbilisim.com.tr/LG_32LE5300-LED-TV,14595.html

http://www.istanbulbilisim.com.tr/toshiba-32sl736f-led-tv-fiyati-en-ucuz-uygun-televizyon-modelleri-indirimli-taksitli-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari-servis,17587.html

Led tv lerden anlayan arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim.Özellikle toshibayı tanıyan arkadaşlar sizce iyi bir seçim midir lg yerine tosh almak.
Selam arkadaşlar;

Ben ps3 te kullanmak için led tv alacağım. Aradım taradım araştırdım 2 tv arasında kaldım.Biri LG diğeri Tosh .Benim arada kalmamın sebebide LG nin bana 2.4 ms tepki süresi , 500 cd/m2 parlaklık ve 178 derece izleme açısı bulunması buna karşın Tosh. 5 ms (pek sağlam olmayan kaynaklardan edindiğim bilgi) tepki süresi , 450cd/m2 parlaklık ve 170 derece izleme açısı sunuyor. İki televizyonun geri kalan özellikleri kağıt üzerinde aynı gözüküyor. Benim fiyat araştırdığım sitenin linkleri:

http://www.istanbulbilisim.com.tr/LG_32LE5300-LED-TV,14595.html

http://www.istanbulbilisim.com.tr/toshiba-32sl736f-led-tv-fiyati-en-ucuz-uygun-televizyon-modelleri-indirimli-taksitli-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari-servis,17587.html

Led tv lerden anlayan arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim.
Merhaba elimde logitech x-210 2+1 speaker seti var. Ben bunu 120 ekram philips lcd tvye bağlamak istiyorum.Ses sisteminin çıkışı aynı kulaklık gibi zaten pc ye de kulaklık girişinden bağlıyorum ben bu sistemi tv nin yanına kurdum ardından taktım speaker ın çıkışını tv nin kulaklık girişine sonra açtım digitürk ü ses alamadım hala tv den ses geliyordu sonra açtım ps3 ü yine tv den ses geliyordu sonra başaramadım söktüm geri pc ye bağladım speakerları.Bu olayın çözümü nedir speakerları nasıl bağlayabilirim tv ye kulaklık çıkışı neden işe yaramıyor
Hakkında
Meslek: elektrik elektronik mühendisi
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
MacBook
Bilgisayar
Notebook
Otomobil
BMW
Mobil cihaz
Apple
Operatör
Türk Telekom
ISS
TTNET
Oyun Platformu
PS3
Oyun Platformu
Wii
Oyun Platformu
Xbox
Oyun Platformu
PSP
TV
LG
Klima
Toshiba
Ses Sistemi
SONY
Tablet
IPAD 1 VE IPAD 2
Notebook
Apple
Notebook
Lenovo
GPS, Navigasyon
BMW
PSN ID
CEMSUZEN
PSN ID
CEMSZN
PSN ID
CMSZN
PSN ID
CEM
Xbox Live GamerTag
CEMSUZEN
Game Center
CEMSUZEN
Game Center
CMSZN
Fotoğraf Ekipmanları
Nikon
Dünyadan Futbol
Galatasaray
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 21 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 87
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 28.183 (Bu ay: 290)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 55 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.