Şimdi Ara

## GeForce GTX 280 F@H'da ATi HD 3870'den 3 Kat Daha Hızlı ## (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
9.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: demircibu

quote:

Orjinalden alıntı: annihilator

Entrydeki buyuk bilgisizlik dedigim sey, CPU'nun GPU'ya "yardim etmesi" gibi bir seyden soz etmendi.

GPU, CPU'dan yuzlerce defa hizli bir ciptir. Oyunlari hizlandiracak olan GPU'ya CPU'nun yardim etmesi degil CPU'ya GPU'nun yardim etmesidir. Zaten PhysX vb. gibi olaylarda dikkat edersen normalde CPU'nun uzerinde olan fizik hesaplama yuku GPU'larin uzerine atilarak FPS'nin artirilmasi sozkonusudur. CPU GPU'ya filan yardim edemez en ufak bir sekilde.

eder işde sony ps3ü bilmiyorsun az araşdır ps3 işlemcisi cell vga gpusu olan rsxe yardım eder ve 2si müthiş bir işe başarır o yüzden sont rsxe bakmaz cell işlemciye güvenir ona bakar ve intelde şunu başarır emin ol
    cell işlemciyi kimler yaptı?cevap vereyim
    toshiba ıbm sony yaptı bu 3firma bir işlemci yaptı ve o işlemci gpuya yardım ediyor ve cell zaten 3çekidekli, 3200mhzde çalışan bir işlemci en güçlü core2 cpunun 8katı hızında
    sen neden bilgisayardki vga cpu ve ram işleyişine bakıyorsun tamamen yeniş bir pc düzeninden bahsediyorum ben
    resimdeki işde rsx ps3ün gpusu +sağdaki ise cell işlemcisi 3firmanın ortak yaptığı işlemci
     ## GeForce GTX 280 F@H'da ATi HD 3870'den 3 Kat Daha Hızlı ##

töbe de ya harbiden c2d lardan o kadar hızlıysa fena aldatılıp kazıklanıoruz demektir

• _____________________________
    Hırs seni kul etmesin, Allah seni hür yarattı

• quote:

Orjinalden alıntı: ama=neden

NV47 ise nasıl DX10 desteği oluyor ps3 te?
    yoksa DX konsollarda geçerli değilmi? opengL ile falanmı modelleniyor shaderlar

G71 olsa yine Dx10 yok
    yokmu cevap vercek birileri???

quote:

G71 olsa yine Dx10 yok

dx9 dx10 dx10,1 bunlar microsoftun oyunu ps3de şunlara ihtiyaç yok son sürüm olan şuan 10,1den daha iyi grafikleri zaten verebiliyor hatta daha iyisini veriyor ninja gaiden sigma, hewanly sword, gt5, uncarter şu oyunlardan birinin grafiklerini görün yeter

• işlemciiler nasıl yetişicek bilmiom bu kartların hızına yakında (tek çekirdek çift çekirdek 4 çekirdek 6 çekirdek nehalem derken yakında 10 çekirdek falan filan sanki nasada araştırma yapcaz pc ile sadece oyun oynucaz yawsss comoder amiga atarileri özledim valla hehehehe
  • Herşey rakamlardan ibaret değil. ps3ten 5 kat güçlü demek 5 kat daha hızlı 5 kat daha akıcı anlamına gelmez. ps3 ve xbox360ın kartlarına özel oyunlar üretiliyor o yüzden pc ler ne kadar yırtınca yapacak pek fazla birşey olmayacak.
  • nezaman çıkıyor bu ati nin ve nvidianın yeni balonları?

Orjinalden alıntı: Spirit_of_sLy

nezaman çıkıyor bu ati nin ve nvidianın yeni balonları?

Ertelemez olmazsa 16 Haziran ve haftasında.

Orjinalden alıntı: dIsAstEr

quote:

Orjinalden alıntı: Spirit_of_sLy

nezaman çıkıyor bu ati nin ve nvidianın yeni balonları?

Ertelemez olmazsa 16 Haziran ve haftasında.

yani Türkiyeye girişleri raflarda yerlerini almaları haziran sonunu bulur..teşekkürler bilgi için.

Orjinalden alıntı: demircibu

quote:

quote:

G71 olsa yine Dx10 yok

dx9 dx10 dx10,1 bunlar microsoftun oyunu ps3de şunlara ihtiyaç yok son sürüm olan şuan 10,1den daha iyi grafikleri zaten verebiliyor hatta daha iyisini veriyor ninja gaiden sigma, hewanly sword, gt5, uncarter şu oyunlardan birinin grafiklerini görün yeter

peki shaderları nasıl bir grafik kütüphanesiyle işliyor PS3?

XBOX 360 da DX çalışıyor sanırım

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.