Şimdi Ara

## GeForce GTX 200 Serisi 'Nvidia Tarihinin En Kötü Lansmanı' ## (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
5.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ati alan üsküdarı geçmiş
    Süpersin ya budur işte!!!
  • Şu mimaride daha aşağıya fiyat zorlaması güç cenova. Yeni mimari, F/P kralı olacak bir yapı bulmalılar.
  • işte budur yau helal olsun istediğimiz fiyat seviyelerine gitigde düşülecek bu indirimler sayesinde heralde :D:D
  • bu seneye kadar ati nvidea ya ayak uydurmaya çalışırdı şimdi ise nvidea atiye ayak uydurmaya çalışıyo.ati dayak yiye yiye atmayıda öğrendi sonunda
  • Acaba 260 ve 280 in daha uzun olması da bu satışların düşmesinde etken midir..Zira pek çok kullanıcısının kasasına girmiyor kart..(mesela ben) nvidia istediği kadar kalitelide çıkarsa alamıyorum bu boyda kartları..kimse de oturup kasayı değiştirmek istemez bir kart için..Kaldıki atinin 4000 serisi de performans olarak çok iyi..O yüzden insanlar kasa değiştireceğime gider ATI alırım hep performansdan da fazla kaybetmem hemde kasa parasıda cebimde kalır diyorlar belkide..
  • Ben fx serisinden yana oyumu kullanıyorum.
  • Nvidia kullananlar sanırım ati alma hayalleri peşinde koşuyorlar , birara forumda ati 'yi okadar çok eziyorlardıki şimdi sesleri çıkmıyor nedense
  • quote:

    Orjinalden alıntı: cenova

    gtx200 serisinin teknik özellikleri nvidia nın ATI yi küçümsemediğini gösteriyor. bence nvidia ATI nin satış politikasının bu kadar agresif olabileceğini düşünmedi. ve kartların performansları beklenenind e üzerinde olunca hali ile insanlar ATI ye yakın durmaya başladılar.

    peki zamanında 8800 ve 9800 serisi ile ATI ye göz açtırmamaya çalışan nvidia şimdi ne yapabilir.
    4870x2 karşısına tek kart gtx280 ultra tarzı bir kart ile hem fiyat hem de performans anlamında çıkabilir.
    gtx 260 ve gtx 280 fiyatlarını ATI nin performans muadil kartlarının daha da altında satıp ortalığı toz dumana çevirir.

    nvidia eğer ATı kart sattırmaz derece de bir politika izleyecek ki kendi kartları daha ön plana çıksın.





    aslında gtx te herşey atırılmış 1 gb ddr3 bellek 512 bit veri yolu 200 küsür shader teknik özellikleri gayet iyi




  • Nvidia 55 nm ye geçsin maliyet düşüşü ile fiyaları daha da indirebilir. Nvidia öldü gözüyle bakmak çok yanlış. Ati uzun zamandır gerideydi, nvidia yapacağı hamlelerle yeniden piyasaya hakim olabilir ama rekabet devam etsin böyle ki kullanıcılar sevinsin.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mav1li

    Ben fx serisinden yana oyumu kullanıyorum.


    Öyle deme!
    Nvidia için FX serisi altın yumurtlayan tavuk durumunda ve tarihinin en çok satan serisi.
    Hala piyasada sıfır FX5200 ve FX5500 ler satılıyor birader. Millet hala alıyor.
  • 3 ay sonrada böyle bi ilan açılacak sonra nvıdıacılar ninini nii nii diyecek 5 ay sonra yine aticiler yaw alın kullanın işte ülkemin insanı her yerde taraftar davranışları sergileme zorundamı atı almışsınızda üsküdarı bulamamışsınız

    ben ölümüne aticiyim ama nvıdıa kullanıyorum ben aldığımda en iyisi gx2 idi en iyisini araştırıp aldım yani ati yapsaydı atiden alırdık ama yok hala yeni bi kart alıcak olsam yine nvıdıa olur ama fazla fark yok kullandığımla taraf tutup almayın işinize geleni alın yaw ati ise ati işte ondan alın




  • Gerçektende Nvidia tarihinin en kötü sunumunu GTX 200 ile yaptı.Ati HD 4800 seriside buna çok büyük etken oldu.GTX 200 serisi ile baya zarar edeceği düşünüyor.Ati'de işler yolunda 4800 serisi onları belkide çok büyük bir darboğrazdan kurtardı birazda Nvidia yardımcı oldu ama.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: IhtiyarDelikanli

    Nvidoş anla artık o fiyatlara babayı satarsın



    HeLaLimsin +1905




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiLgiSeaRcheR -- 14 Temmuz 2008; 17:41:49 >




  • Aslında nvidia nın lansmanının kötülüğünden ziyade ATI nin çok başarılı lansman yapmış olduğunu söylememiz daha doğru olur.
    İlk lansman zannediyorum gtx serisi idi, eğer ilk lansman gtx serisi ise, ATI çok başarılı lansman yapmış demek benim daha doğruma gidiyor. eğer ATI 2900 ve 3800 serisi gibi bir lansman yapsa idi o zaman neler yazacaktık acaba, gözümün önüne geliyor. nvidia sadece fiyat politikasında ciddi anlamda performans muadiline göre değerlendirme yapmalı. ATI nin gecikmeli de olsa arenaya dönüşü nvidia için daha az kar demek olacak o kadar. Bence nvidianın daha sıkıntılı durumları var, örneğin mobil gpu larında ki hataların kabul edilmesi akabinde borsada almış oldukları negatif ivmelenme ve mobil gpu lardan ödeyecekleri tazminatlar, İntel ve AMD ortaklığına çanak tutacak çok ilginç çıkışları, göndermeleri ve de bu sektöre Inteli zorla çekip, çetin bir rakip ile daha mücadele etmek zorunda kalacakları gibi.




  • Ben yinede GTX200 serisinin en kötü lansman olduğuna inanmıyorum, bakınız bir FX5800 serileri var, o tam rezaletti bence nvidianın en başarısız serisi onlardı
  • Forumun en beğenilen konulardan. 3 sayfa olur heralde

    İki firmanında ciddi zarar görmemesi çok iyi, hem teknoloji iyi yönde gidiyor hem de ucuz. nvidia ya kalsaydık yeni isimli eski kartları daha uzunca bir süre satardı.
  • Ati vasıtasıyla Amd bu lansman dan epeyi kâr ederse belki bu sayede İntel karşısında topu atmaktan kurtulur da bizde üst düzey işlemcileri almak için onların lansmanının üzerinden şöyle 1 sene geçmesini beklemekten kurtuluruz belkim. Yoksa İntel in orta seviye kartları da bu gidişle 1000 dolar seviyesinde lansman a sunulacak.
  • atiye başarılar
  • Nvidia elindeki 1 milyon 8600 gt yi satamadan bide gtx200 serisi başına bela oldu
  • Nvidia nın GT200 serisi ile Milleti nekadar söğüşlediği, yaptığı indirimden belli oluyor..

    Baştan adam gibi GTX280 için 450$ GTX260 içinde 300$ fiyat belirleyip piyasaya girseydi bu duruma düşmezdi..

    resmen kepaze oldu, yaptığı indirimler ile her nekadar son kullanıcı tarafından olumlu gibi görünsede, bence dahada rezil oluyor, zira mecburiyet karşısında indiriyor yoksa babasının hatrı için değil.

    indir, dahada indir, zaten indirmediğin bir don kaldı..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.