Şimdi Ara

GeForce Experience Driver Download Hızı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çektiğim videoda da görüldüğü üzere GeForce Experience yeni sürücüyü indirirken saniyede 60-80 kilobyte ile indiriyor ama aslında 3mbps internetin tamamını kullanıyor program. Son birkaç güncellemede bu durumu farkettim, sizde de bu şekilde olduğu oluyor mu? İnternetin 60-80 kilobyte'lık kısmını sürücüyü indirmeye harcıyorsa kalanını ne için kullanıyor merak ediyorum.

• güncel...

378.78'i indirmemiş olan yok mu bi test etsin :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf1653 -- 10 Mart 2017; 21:18:31 >
  • Bunu anlamanın farklı ve çok basit yolları da var. Misal veriyorum " software.informer.com " sitesinden boyutu küçük bir yazılım indirmeyi deneyin. Eğer 250-300 kb/s hızlarında iniyorsa internetinizde sorun yok demektir. Bunun yanında speedtest.net sitesinden de bir test yapabilirsiniz.
  • yok hocam siz anlamadınız. benim internetimde bir sorun yok zaten, geforce experience ile alakalı bir durum. zaten 3mbps hızın tamamının kullanıldığı görünüyor attığım videoyu izlediyseniz.

NVIDIA Web Helper.exe saniyede 368 kilobyte ile bir download yapıyor ancak nedense sürücü aynı hızda inmiyor, bunu soruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf1653 -- 11 Mart 2017; 3:22:11 >
  • Son güncellemede benim de başıma geldi. Durdurup tekrar başlattığımda normal hızda indirmeye başlıyor bir süre sonra yavaş yavaş hız düşmeye başlıyor. Tekrar durdurup başlatınca yine aynı oluyor
  • K.PAŞALI kullanıcısına yanıt
    videoyu kapattıktan bir süre sonra tekrar tam hızda indirmeye devam etmişti, neye göre değişiyor anlamadım valla.

bir defa durdurmuştum kendi kendine indirmeye başladığı için, daha sonra devam ettirip indirmeyi bitirdiğinde hata vermişti en baştan indirmek zorunda kalmıştım o yüzden indirmeyi durdurmuyorum artık.
  • Nvidia sunucularında bir sorun var son zamanlarda ya da Türkiye ile bağlantılarda bir sıkıntı var sanırım. Artık nasıl yorumlamak gerekirse.

Nvidia'nın kendi web sitesinden indirirken de yavaş iniyor ya da bağlantı iptal oluyor. (50 Mbit kullanıyorum) VPN açarak indirirsem hiçbir sıkıntı olmadan en yüksek hızda iniyor.

Internet Download Manager veya VPN üzerinden web sitesinden indirin, temiz kurulum yapın her zaman.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Radeon 9600 pro driver sorunu
    16 yıl önce açıldı
    ATI OverDrive Download
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bugün versiyon 378.92 yi indirip kurdum böyle bir sorunla karşılaşmadım. düzelttiler sanırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.