Bildirim
Geforce 9800 GX2 Simülasyon Testler
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bu kartın sonuda 7800gx2 gibi olucak -
Yazılımsal bir sorunmu var yoksa bu kart bu kadar mı performans gösterecek,ne dersiniz? -
Kumandan, kartta gözün var galiba Baya bi ilgileniyorsun sanırım kartla...Gereksiz masraf olduğunu düşünüyorum , sonu belli bir ürün... Unutulmak kadari bence
-
quote:
Orjinalden alıntı: pEgaTR
Kumandan, kartta gözün var galibaBaya bi ilgileniyorsun sanırım kartla...Gereksiz masraf olduğunu düşünüyorum , sonu belli bir ürün... Unutulmak kadari bence
yok hayır gözüm yok, benim gözüm 9800 Ultrada olabilir -
Fiyat $600+ olursa pek satmaz.2 tane GT veya GTS alıp sli yapmak daha mantıklı. -
çok kötü performans göstermiş bence.9800 gtx falan çıkacakmı subatta acaba o da benzerı performans verecekse 9000 serısı fıyasko olarak kalır -
quote:
Orjinalden alıntı: Kumandan
quote:
Orjinalden alıntı: pEgaTR
Kumandan, kartta gözün var galibaBaya bi ilgileniyorsun sanırım kartla...Gereksiz masraf olduğunu düşünüyorum , sonu belli bir ürün... Unutulmak kadari bence
yok hayır gözüm yok, benim gözüm 9800 Ultrada olabilir
Onda benimde gözüm varda , bakalım gözümüzün gördüğünü alabilecekmiyizŞu işlemci işi bi belli olsun , çekecem altıma bir 9800...
-
SLI'dan daha verimsiz.Sanırım henüz sürücüler tam hazır değil.Ama performans az çok belli,maksimum G92GTS SLI seviyesine çıkabilir... -
canavara bak -
Eger testler cidden dogruysa ve bir ilerleme saglanamazsa 7950GX2 macerasindan ders almayip ayni sekilde bir ekran karti daha yaptigi icin NVIDIA'yi super salak bir firma ilan ediyorum. -
bu testler gerçek olursa kart boş yere çıkmış olur aman neyse ben bu kartla ilgilenmiyorum zate, beni 9800gts veya alınabilir bir fiyatı olursa gtx ilgilendirecek önümüzde ki günlerde
-
1920x1200 çözünürlüğünü forumda kullanan nerdeyse yok bu çözünürlüğün yerine 1680x1050 yapsalarmış daha iyi olurmuş....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRk_OyUnCu -- 16 Ocak 2008; 5:44:48 > -
bu testler bana inandirici gelmedi ultradan 1.5 kat hizli olacak deniyor bence fake -
Kesinlikle katılıyorum. Kullanan yoktur. bende 1680x1050 testlerini merak ediyorum. Bilgilendirme için teşekkürler @Kumandan
quote:
Orjinalden alıntı: TuRk_OyUnCu
1920x1200 çözünürlüğünü forumda kullanan nerdeyse yok bu çözünürlüğün yerine 1680x1050 yapsalarmış daha iyi olurmuş....
-
Bi de 3870X2 nin oyun testlerini görebilseydik iyi idi... -
daha driverleri tam oturmamış olabilir... fakat driverler düzelse bile bu testler doğru ise Ultra yı 1,3 - 1,5 fark atması mucize gibi.. Sli 8800 gt daha ii gibi görünüyor. zaman kısaldı yakında anlarız..
600 doları olanlar alabilir.. -
Slilar da süper performans göstermiş açıkçası.Neredeyse iki kat performansa yaklaşmış.Sli ne zamandan beri bu kadar süper bir performans veriyor? -
Arkadaşlar test GeForce 9800GX2'nin kendisine ait değil, kartın simülasyonunu yapmaya çalışmışlar! -
yani tamamen olasıklar üzerine kurulmuş bir test sonucu mu
burdan böyle bir anlam mı çıkıyor?
quote:
Orjinalden alıntı: fx57
Arkadaşlar test GeForce 9800GX2'nin kendisine ait değil, kartın simülasyonunu yapmaya çalışmışlar!
Benzer içerikler
- amd radeon r7 200
- galax ekran kartı alınır mı
- gigabyte garanti sorgulama
- yüksek duyarlıklı olay süreölçeri nedir
- fiyat performans ekran kartı
- işlemci sıcaklığı ölçme
- nvidia otomatik ayarlama nedir
- rtx 5060
- vram nedir
- rtx 5090
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X