Şimdi Ara

Geforce 9800 GX2 Simülasyon Testler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kumandan -- 16 Ocak 2008; 12:42:19 >

• Bu kartın sonuda 7800gx2 gibi olucak
  • Yazılımsal bir sorunmu var yoksa bu kart bu kadar mı performans gösterecek,ne dersiniz?
  • Kumandan, kartta gözün var galiba Baya bi ilgileniyorsun sanırım kartla...Gereksiz masraf olduğunu düşünüyorum , sonu belli bir ürün... Unutulmak kadari bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: pEgaTR

Kumandan, kartta gözün var galiba Baya bi ilgileniyorsun sanırım kartla...Gereksiz masraf olduğunu düşünüyorum , sonu belli bir ürün... Unutulmak kadari bence

yok hayır gözüm yok, benim gözüm 9800 Ultrada olabilir
  • Fiyat $600+ olursa pek satmaz.2 tane GT veya GTS alıp sli yapmak daha mantıklı.
  • çok kötü performans göstermiş bence.9800 gtx falan çıkacakmı subatta acaba o da benzerı performans verecekse 9000 serısı fıyasko olarak kalır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8800 gt 8800 gtx
    17 yıl önce açıldı
    Ati Radeon Hd 3850 Hakkında
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kumandan

quote:

Orjinalden alıntı: pEgaTR

Kumandan, kartta gözün var galiba Baya bi ilgileniyorsun sanırım kartla...Gereksiz masraf olduğunu düşünüyorum , sonu belli bir ürün... Unutulmak kadari bence

yok hayır gözüm yok, benim gözüm 9800 Ultrada olabilir

Onda benimde gözüm varda , bakalım gözümüzün gördüğünü alabilecekmiyiz Şu işlemci işi bi belli olsun , çekecem altıma bir 9800...

• SLI'dan daha verimsiz.Sanırım henüz sürücüler tam hazır değil.Ama performans az çok belli,maksimum G92GTS SLI seviyesine çıkabilir...
  • canavara bak
  • Eger testler cidden dogruysa ve bir ilerleme saglanamazsa 7950GX2 macerasindan ders almayip ayni sekilde bir ekran karti daha yaptigi icin NVIDIA'yi super salak bir firma ilan ediyorum.
  • bu testler gerçek olursa kart boş yere çıkmış olur aman neyse ben bu kartla ilgilenmiyorum zate, beni 9800gts veya alınabilir bir fiyatı olursa gtx ilgilendirecek önümüzde ki günlerde
  • 1920x1200 çözünürlüğünü forumda kullanan nerdeyse yok bu çözünürlüğün yerine 1680x1050 yapsalarmış daha iyi olurmuş....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRk_OyUnCu -- 16 Ocak 2008; 5:44:48 >
  • bu testler bana inandirici gelmedi ultradan 1.5 kat hizli olacak deniyor bence fake
  • Kesinlikle katılıyorum. Kullanan yoktur. bende 1680x1050 testlerini merak ediyorum. Bilgilendirme için teşekkürler @Kumandan
    quote:

Orjinalden alıntı: TuRk_OyUnCu

1920x1200 çözünürlüğünü forumda kullanan nerdeyse yok bu çözünürlüğün yerine 1680x1050 yapsalarmış daha iyi olurmuş....
  • Bi de 3870X2 nin oyun testlerini görebilseydik iyi idi...
  • daha driverleri tam oturmamış olabilir... fakat driverler düzelse bile bu testler doğru ise Ultra yı 1,3 - 1,5 fark atması mucize gibi.. Sli 8800 gt daha ii gibi görünüyor. zaman kısaldı yakında anlarız..

600 doları olanlar alabilir..
  • Slilar da süper performans göstermiş açıkçası.Neredeyse iki kat performansa yaklaşmış.Sli ne zamandan beri bu kadar süper bir performans veriyor?
  • Arkadaşlar test GeForce 9800GX2'nin kendisine ait değil, kartın simülasyonunu yapmaya çalışmışlar!
  • yani tamamen olasıklar üzerine kurulmuş bir test sonucu mu
    burdan böyle bir anlam mı çıkıyor?

quote:

Orjinalden alıntı: fx57

Arkadaşlar test GeForce 9800GX2'nin kendisine ait değil, kartın simülasyonunu yapmaya çalışmışlar!
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.