Şimdi Ara

GeForce 8800 GTS (512 mb) mi ATI mi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • En iyi kartı alıyım diyorsunda işlemcin ve psu'n nedir ?

eski işlemcilerdenmiş;bana kalırsa 3850,3870,8800GT lerden birini seç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fetih -- 6 Şubat 2008; 1:20:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fetih

En iyi kartı alıyım diyorsunda işlemcin ve psu'n nedir ?

yukarda da yazmıştım ama buraya derli toplu yazıyım.
    Bi tane var intel pentium4 3.00 630 Ht 2Mb L2 önbellek 2 gb 533 Mhz ram 160Gb 8 mb önbellek sata 2 hdd intel915g chipset ... diye gidiyor.

Diğeri de intel core 2 duo 2.2 ghz, 2Mb L2 önbellek ( E4500 ) 2gb 667Mhz ram, 200Gb 8mb önbellek sata 2 hdd intel 945 serisinden bi anakart... diye o da böyle gidiyor.

Zaten 2. ye iyi olur da 1. ye takarsam ne gibi sorunlar çıkabilir ?

Power Supply sorun değil. Ne kadar güç gerekiyorsa (eğer şimdiki yetmesse) değişiriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abrenax -- 6 Şubat 2008; 1:24:15 >
  • İlk sisteme takarsanız (kart 3850 olsa dahi), verimsiz olur. Uygulamalarda işlemcinin can sıkıcı sınırıyla karşılaşırsınız, kasar vs. Aldığınız ekran kartı, can sıkıntısı getirir sadece. Göreceğiniz tek şey, bardağın boş tarafı (hayli çok yer kaplayacak, boş taraf) olur. Kartı kullanamadığınızı düşünür ve aşırı derecede sıkılırsınız (ama, durumu anlayınca hemen E4500'e geçeceğiniz için, sıkılmayabilirsiniz de:)

Tabii, E4500 de kusursuz değil. Yeri geldiğinde o da çok zorlanabilir. Bu sebeple, onu 3 GHz civarında çalıştırırsanız iyi olacaktır; fakat, 945 yongası ile... Bilemiyorum :)
  • güç kaynaği sorun değil diyorsun da hani 8800 gt / gts ile kullanacağin güç kaynağina da iyi para vereceğini hesaba katmalisin, eskisi gibi 20-30 dolar verince kasa ve güç kaynaği alinmiyor günümüzde maalesef.

p4 e takilacak 8800gt çok darboğaza uğrar arkadaşlarin dediği gibi bence bi miktar kafa karisikliği var sende, forumdan yardim istemeden once biraz daha araştir tara interneti istersen, burada daha da fazla kafan karisabilir çünkü.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.