Şimdi Ara

Geely kullanıcıları platformu (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.210
Cevap
17
Favori
434.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    "HAKLI OLAN GÜÇLÜDÜR"
  • merhaba arkadaşlar 2011 gely fc aracımın buji kablolarını değiştirmek istiyorum orjinalleri çok ince dolayısıyla başka araçların özellikle toyatanın buji kabloları uyarmı bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim.olmazsa eskilerini özel kablo üretimi yapan bir yerlere gönderip 8.5mm lik özel kablo yaptırmayı düşünüyorum. lpg de daha iyi performans ve yakıt tasarrufu olduğunu söylüyorlar. ne dersiniz.
  • Buraya uğramayalı uzun zaman oldu. Bu süre içinde yaklaşık altı aydır Lpg kullanıcı olduk. Atiker sıralı sistem montajı yapıldı. Böyle kullanmak daha iyi oldu. Eskisine göre daha rahat kullanmak arabadan memnun kalmanızı arttıyor. E tabi mekanik herşey gibi yağ, su bakımları yapılmasıyla, arabadan bekleneni herkesin alacağını düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: bm34

Buraya uğramayalı uzun zaman oldu. Bu süre içinde yaklaşık altı aydır Lpg kullanıcı olduk. Atiker sıralı sistem montajı yapıldı. Böyle kullanmak daha iyi oldu. Eskisine göre daha rahat kullanmak arabadan memnun kalmanızı arttıyor. E tabi mekanik herşey gibi yağ, su bakımları yapılmasıyla, arabadan bekleneni herkesin alacağını düşünüyorum.

Hoşgeldin,

Askerde miydin?

LPG de hayırlı olsun. Ne yakıyor ölçtünüz mü?

• Hoşbulduk, askerdeydim, izmir bornova kısa dönem yaptık bitirdik çok şükür, geleli birkaç hafta oldu. Benim ölçme şansım olmadı. Babam ölçmüş, 22 litre gaz ile 230 km yol yapmış, litre fiyatı 2.20 diye söyledi hatırlıyorum, aldığı istasyondan istasyona performans değişimi oluyormuş. Mogazı beğenmemiş özellikle. Bir defa ayar yaptırmış fazla yakma durumu olduğundan. Birde son günlerde hareket halinde benzine geçiyor gazı kesiyor. Beyinini bir kontrol ettircez Lpg nin bunun dışında önemli birşey yok.

1. Araç

2. Araç

• 1. İlandaki araç için, ilandaki resimler sahte bu resimler yabancı bir foruma aittir ben zamanında bu foruma da koymuştum. Araca ait bir resim yok. Birde ne Türkiyede ne de başka yerde fabrika çıkışı lpg geely yoktur hepsi sonradan bayide montajlanmıstır. Bana güven vermedi birinci ilan. Baştan kaybetti. Belkide hasarlı bir araç geçmişi iyi değil. Belkide hor kullanildi bilinmez. 2. İlan daha gerçekçi, inandırıcı tercih hakkım olsa ikinci ilanı tercih ederdim. Resimlerde gerçek. Sormak istediğiniz merak ettiğiniz sorular varsa cevaplarım.

• Bakmayın bile demek haksızlık.

Beklentine göre değişir bu durum. Standart aile otomobili işte . Piyasadaki tüm otomobillerin euro ncap testi var gibi söz etmişsiniz ki böyle birşey yok.

Birçok tanıdık modelinde e ncap testi yok. Bunun çindeki bir testi var. Ama benim o da umurumda değil.

Testler sabit engele çarpma yada duran araca hareketli cismin çarpması şeklide cereyan ediyor.

Karşıdan gelen iki hareketli nesnenin çarpışmasını test eden bir sistem varsa ( kafa kafaya) gören bilen varsa yazsın bilgilenelim aydınlanalım.

Ve hangimiz 65 km ile hızla seyrediyoruz şehir dışı yolda bunuda sormak isterim.

Aha işte kapıda ailemizin her türlü ihtiyacına cevap veriyor.
    Tüpünüde taktık 24 litre ile yeni bir ölçüm 240 km yol yapıyor Allah bereket versin Türkiye şartlarında.

Birde şunu ekleyim hangi araç olursa olsun Türkiyemizde yurtdışından çok daha pahalı satılıyor arabalar. Buna fc de dahil.

• quote:

Orijinalden alıntı: bm34

Bakmayın bile demek haksızlık.

Beklentine göre değişir bu durum. Standart aile otomobili işte . Piyasadaki tüm otomobillerin euro ncap testi var gibi söz etmişsiniz ki böyle birşey yok.

Birçok tanıdık modelinde e ncap testi yok. Bunun çindeki bir testi var. Ama benim o da umurumda değil.

Testler sabit engele çarpma yada duran araca hareketli cismin çarpması şeklide cereyan ediyor.

Karşıdan gelen iki hareketli nesnenin çarpışmasını test eden bir sistem varsa ( kafa kafaya) gören bilen varsa yazsın bilgilenelim aydınlanalım.

Ve hangimiz 65 km ile hızla seyrediyoruz şehir dışı yolda bunuda sormak isterim.

Aha işte kapıda ailemizin her türlü ihtiyacına cevap veriyor.
    Tüpünüde taktık 24 litre ile yeni bir ölçüm 240 km yol yapıyor Allah bereket versin Türkiye şartlarında.

Birde şunu ekleyim hangi araç olursa olsun Türkiyemizde yurtdışından çok daha pahalı satılıyor arabalar. Buna fc de dahil.

kolay gelsin,

araciniz kac bin km'de?
    kronik sorunlar?
    eksiler ve artilar?

• Arkadaşlar bu gün Çorlu serviste EMGRAND EC7 nin 20 bin bakımını yaptırdım.280 Tl tuttu.Bayrampaşa serviste 320 Tl fiyat vermişlerdi.Ayrıca serviste öğrendiğim kadarı ile tüm GELLY araçlarındaki performans düşüklüğü için yeni bir parça getirmişler.Aracın torkunu yükseltiyormuş.800 Tl'ye takıyorlarmış.Bilgiyi paylaşmak istedim.Daha ayrıntılı bilgisi olan varsa lütfen paylassın.

• 20 bini geçti...
    Geçmiş sayfalarda eksisis artısı çok tartışıldı biliyor olsanız gerek.

Kronik bir sorun şu ana kadar gözlemlemedim diğer kullanıcılar aydınlatırsa bende kontrol ederim.

20 bin bakımıda yapıldı

@TruckTörMinator

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ntr34 -- 2 Temmuz 2013; 0:25:15 >
  • Arkadaşlar size güzel bir haber vereyim Ankara dan Burak Oto isimli bir firma Geely araçlarının yan sanayi parçalarını getirmeye başladı. Mesut bey e ismimi verirseniz yardımcı olacağını söyledi. Ben benim MK için bir kaç parça sordum fiyatlar neredeyse servise göre yarı yarıya. En azından arayıp bu girişimcilikleri için bir tebrik etseniz iyi olur sanki. Bu girişimler ne kadar çoğalırsa parça fiyatlarımız o kadar düşer.
    TELEFON NUMARASI BURAK OTO : 0312 3941686 - 0537 4874606
  • Selam beyler, uzun zamandir bu forumun takipçisiyim son zamanlarda paylasimlarda cok asiri bir azalma var sebebi artik cin mallarina olan on yarginin kalkmasimi yoksa arabalari elden cikardinizmi? İnsallah satmamissinizdir cunku ben de bir geely almayi dusunuyorum.

Tabi kafamda bir suru soru isareti var?????

Ornegin; 2008 yilinda çin mali bir scooter alayim dedim çinliler ulkeye yeni yeni giriyor fiyatlar malum sudan ucuz ama malesef simdiye kadar okudugum tum on yargili cin mali efsaneleri gerceklesti ve neredeyse serviste gecen(en azindan 1/4) 4 ayin sonunda pes edip yari fiyatina elden cikardim.
    Tabi bir otomobili adi sani belli olmayan bir motorla kiyaslayamayiz ama insan ister istemez korkuyo iste

Simdi ben bu FC modelini cok begeniyorum ama butcem yetmiyor ithalati sonlandirilan MK sizce alinirmi yani yil 2013 oldu araclar 2011 de piyasadan cekildi ama para anca buna yetiyor.

• @aykutgultekin

Yarı fiyattan veriyorsa iyi haber.

@niyomania

Kullanmaya devam

İnceleyip beğenip kafanıza yattıktan sonra alın, almaya niyet ettiyseniz. Daha sonradan içiniz rahat etsin.
    MK kullanicilari hic bir fikir vermiyor bir ara aykutgultekin in bir yorumunu okumustum MK nin piyasadan cekilmesiyle ilgili cani sıkılmısti bayagi bi arabanin yeni kasasi gelmezse 2 eli cok duser diye.

Bende piyasadan cekilen bir model yarin obur gun yedek parcasida bulunmaz falan diye tereddutteyim tamam arabanin fiyati uygun full+full da 2 sene sonra servis bunlar artik gelmiyo parcasi yok falan derse diye korkuyorum.

• Elden geldiğince bakmaya çalışıyorum buraya. Son günlerde kırmızı ışıkta falan durunca stop ediyor lpg sistemini gösterdik bir arıza bulamadılar. Akşam dönüşte yine stop etti. Hareket ettikten sonra. İlk çalıştırmadan motor soğuk olduğundan midir acaba lpg kullanıcılıları sizde oldumu.
    Yedek parça olayı hakkında ve ne olacağı konusunda detaylı bir bilgi yok. Yalnızca serviste var

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.