Şimdi Ara

Geely kullanıcıları platformu (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.209
Cevap
17
Favori
432.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar.. bende tam aksine aracı aldığım günden buyana aracıma güvendim..neler neler söyleyenler oldu vede olmakta..vay efendim çin malıymış, parçası olmazmış,arızası çok olurmuş,satamazmışım,son sahibi olurmuşum..yahu kullanan arkadaşlar abi güzelmiş yaaa,bendemi alsam,ama gücüm yetmezki,gibi tabirler kullanıyorlar..benim bölüm amirim kullandı aracımı,araba çok iyi sandığım gibi hiç değil dedi..vallaha iyi dedi kafanı bulandırmak isterler dedi, kedi ciğer hikayesi mındar diyen çok olur dedi..ben zaten isteyerek aldım yaşım 51..çok araç kullandım neler neler..ailemde çok hoşnut,eşimle beraber beğendik zaten..2011 model..oğlum lise 3 e gidiyor oda seviyor arbamı..bundan önceki arabamde tempra1.6 ie 1997 modeldi..oda iyiydi aniden müşteri çıktı sattım..hiç pişman değilim.zevkle biniyorum(siyah ec7 preminyum sr)..şimdi bazı aksesuarlar ilave etmek istiyorum yaza yaptıracam onlarıda..karlık,cam kenar nikelajı,köpek balığı sırt yüzgeci,spoyler,tozluk,arka cama kemal atatürk portresi imzası.arka bagaj kenarlarına sağa ve sola kontakla açılan nikelajlı anten gibi şeyler..müzik sistemine dreksiyon kumandası takılıyomu bilmiyorum onuda halletmek lazım..birde ben emekli aşçıyım..çin yemekleri yapıyorum..tatar olduğum için tipimde onlara benzer..nikimde ondan çançin lakabım yani..şuşide yapıyorum..halen aktif turizmde çalışıyorum..ön yargısız tanınmamış marka olsada ucuza kaliteyi seçebilen cesaretli insanlara teşekkürler diyorummm..

• quote:

Orijinalden alıntı: çan çin

merhabalar.. bende tam aksine aracı aldığım günden buyana aracıma güvendim..neler neler söyleyenler oldu vede olmakta..vay efendim çin malıymış, parçası olmazmış,arızası çok olurmuş,satamazmışım,son sahibi olurmuşum..yahu kullanan arkadaşlar abi güzelmiş yaaa,bendemi alsam,ama gücüm yetmezki,gibi tabirler kullanıyorlar..benim bölüm amirim kullandı aracımı,araba çok iyi sandığım gibi hiç değil dedi..vallaha iyi dedi kafanı bulandırmak isterler dedi, kedi ciğer hikayesi mındar diyen çok olur dedi..ben zaten isteyerek aldım yaşım 51..çok araç kullandım neler neler..ailemde çok hoşnut,eşimle beraber beğendik zaten..2011 model..oğlum lise 3 e gidiyor oda seviyor arbamı..bundan önceki arabamde tempra1.6 ie 1997 modeldi..oda iyiydi aniden müşteri çıktı sattım..hiç pişman değilim.zevkle biniyorum(siyah ec7 preminyum sr)..şimdi bazı aksesuarlar ilave etmek istiyorum yaza yaptıracam onlarıda..karlık,cam kenar nikelajı,köpek balığı sırt yüzgeci,spoyler,tozluk,arka cama kemal atatürk portresi imzası.arka bagaj kenarlarına sağa ve sola kontakla açılan nikelajlı anten gibi şeyler..müzik sistemine dreksiyon kumandası takılıyomu bilmiyorum onuda halletmek lazım..birde ben emekli aşçıyım..çin yemekleri yapıyorum..tatar olduğum için tipimde onlara benzer..nikimde ondan çançin lakabım yani..şuşide yapıyorum..halen aktif turizmde çalışıyorum..ön yargısız tanınmamış marka olsada ucuza kaliteyi seçebilen cesaretli insanlara teşekkürler diyorummm..

öncelikle aracınız hayırlı olsun ec7 alarak çok güzel bir seçim yapmışsınız.banada diyenler çok çin malını ne yapacan niye aldın gibisinden.varsın desinler.bu ülkede şahin,doğan 10-12 bin arasında satlığa çıkarılıyorsa bu aracın sıfır fiyatı olan 25 bin tl hiçbirşey değil.iddia ederim ki bu araba accent era olsun clio symbol olsun onlara on çeker onların birtek piyasası var ve o yüzden kazanıyorlar.benim tek sıkıntım konya servisine bir kere gittim ama bakımlar haricinde yolum bir daha düşmez inşaallah.çünki bi önceki mesajıma bakarsanız teknik personel bilgili değil araçtan anlamıyorlar bile...aracı stop ediyorum motor daha sıcak adam radyatör kapağını açıyor ve sular fışkırıyor böyle usta mı olur?araca istemeye istemeye bakıyorlar.neyse size keyifli sürüşler...

• Arkadaşlar, Geely FC aracıma garanti dahilinde Landi marka otogaz kiti taktırma konusunda karar alma arefesindeyim. Yaptığım hesaplamalara göre benim kullanım şartlarımda ödeyeceğim 1500 TL + diğer masraflar kendini en fazla 16 ayda amorti ediyor. Ekonomik açıdan bakıldığında LPG kiti taktırmak için beklenilen her saniye zarar. ( Kış aylarında aylık ortamala yakıt tüketimim 310 TL ise tasarruf katsayısı (%36) dikkate alındığında aylık 111 TL tasarruf ederim. 1.750 TL'yi toplam montaj + tescil + muayene maliyeti 111 TL'ye bölersek 16 ay gibi bir rakam ortaya çıkar.)

Yaptığım hesaplamalar LPG kitinin benzine göre %36 tasarruf ettireceği varsayımı üzerine kuruludur. Şimdi değerli Geely kullanıcı forum arkadaşlarım özellikle LPG kiti kullanan arkadaşlar size sorularım şunlardır;

- Landi markalı LPG kiti takılacaktır. Landi ile Landi Renzo aynı değil galiba. Bu iki marka aynı değilse aralarında büyük bir kalite farkı var mıdır?
    - Gerçekten de iddia edildiği gibi %36 tasarruf söz konusu mudur ? ( %36 tasarruf parametresiwww.lpghaber.com sitesinden alınmıştır.)
    - Daha önce LPG'li araç kullandım (Lada Vega) ancak özellikle trafik ışıklarında yavaşlarken araç rölanti devrini tutturamayıp stop ediyordu. Kış aylarında stop etme oranı artıyor, akü kablolarını söküp yeniden bağlamadan sorun düzelmiyordu. Servis ile konuştuğumda Geely ile alaklaı bu gibi hiç bir şikayet almadıklarını belirttiler ancak, bu başlık altında bir arkadaşımız stop etme sorunundan bahsetmişti; acaba o arkadaşın sorunu çözüldü mü? Bu sorunu yaşayan başkaca arkadaşlarımız var mı?
    - Servis bagaja 32 Lt.'lik tank takacağını, simit tarzı tank bulunmadığını söylüyor. Taktıran arkadaşlar varsa, acaba bagaj hacmi ne kadar etkileniyor bu durumdan.
    - Son olarak zaten tork değerinden dolayı bazı sıkıntılar yaşadık; aracın çekişinde hissedilir değişiklik oluyor mu?

Sorularımı sabırla okuma zahmeti gösteren ve cevap verme eziyetine katlanacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Bu konuda fikriniz yoksa bile yinede teşekkür ederim. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UYAKSOY -- 9 Nisan 2012; 17:49:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: UYAKSOY

Geçen haftalarda aracın ( Geely FC ) arka koltuk veya kapılardan yokuş aşağı parken yollarda tıkırtı geldiğini söylemiştim;

Bu hafta sonu aracın arka taraflarını kontrol ettim ve tıkırtının kaynağını buldum; arka koltukların kilit kancalarından geliyor. Bagajı genişletmek için arka koltukları yatırdım, geri kapattığımda aynı sesi duyunca sorunu anladım.

İkincisi, sanırım motor iyice açıldı veya ben arabaya iyice alıştım artık yokuşlarda kaldırma problemi yaşamıyorum. Gayet rahatım yokuşlarda...

Bir başka hususu daha paylaşayım sizinle...

Arkadaştan veya akrabadan ödünç alarak kullandığım araçlar hariç, kullandığım araçlar arasında farklı araçlar bulunmaktadır. Özellikle son model orta düzey araçlar tarafımca kullanılmıştır. Yani az çok araç kıyaslayabilirim. Ancak iş kendi aracım olan FC'ye gelince; kullanırken duyduğum memnuniyetin, klasik "para verdim, iyi olmak zorunda" sendromuna bağlı olma ihtimalinden korkmaya başlamış iken en yakın arkadaşlarımdan bir tanesi imdadıma yetişti..... Bu hafta sonu arabayı kendisine verdim, uzun uzadıya test edemedi ama ben yanında yokken arabayı 5-6 km kadar kullandı. Döndüğündeki ilk cümlesi " bu arabada kaç motor var ?" oldu. Araç bilgisi konusunda çok güvendiğim arkadaşımdan geçer not alamayan arabanın ... diye söylenecekken, arkadaşım "kardeş bu araba çok iyi gidiyor" diyince moralim epeyce bir düzeldi.

Şimdi, olay biraz psikolojiye kaçacak ama halen daha bazen arabayı aldığıma pişmanlık duyacak mıyım diye korkmuyor değilim...

@ uyaksoy O önyargılar bizdede var zira aracı yorumlayan tanıdık eş dost vs geely adını duyunca nuh der peygamber demez moduna giriyorlar.
    Motorun açılması güzel olmuş açıldktan sonrada bizde de sorun kamamıştı rampada. Ayrıca atikleşmişti.

Otomobillerle haşır neşir olmuş hakiki araçtan anlayanlar az çok bizim duyduğumuz memnuniyeti ispata döküyorlar bu da güzel birşey.
    Arkadaşınızın yorumları benide sevindirdi.

Geçen forumda atıştım biriyle sanırım toyotası vardı teneke parçasına 25 bin vermişsiniz verilirmi falan yaptı. 5 kuruş etmez kabilinden cevaplar yazdı sonra mesajını değiştirdi herkesin kendi tercihi kabilinden laflar etti bende alttan aldım tartışmadım. Daha ge diyince adi demeye başlıyorlar af ettirmiyorlar. Bende
    kimseyle tartışmamaya karar verdim.

• selam geely kullanıcıları..ec 7 yi alalı mayısta tam bir yıl dolacak 14000 km yol yaptım..az önce petrol ofisinde arabamı yıkadım..bir lantrower sürücüsü arabamı yakından inceledi.. bunun markası ne ?? dedi bende geely dedim..o da haaaa şu avrupada çarpışma testinde 4 yıldız alan arabaaaa dedi.. bende ta kendisi dedim..baya iyiymiş demek ki 4 yıldızı boşuna almamış dedi..aracına tüp taktırmış o yüzden keçeleri değiştirtmiş aracı yağ yakıyormuş..tüp takılıpta yağ yakmayan araç yoktur diyor..3.5 litre yağ almış onu dolduruyordu bende çok dedim.olsun diyor.. ben tüp taktırmamak için direniyorum dedim..vallaha az kullanıyorsan hiç gerek yok dedi..bence de, genelde haftada bir gün araç kullanma şansım oluyor..oda en fazla 300 km yol demek... gerek yok diye düşünüyorum... bakalım...büyük konuşmamak gerekiyor..bende tüplü araç kullandım ama 3.5 litre yağ eksiltmedim hiçbir zaman..bir zamanlar mersedes kullandım, oda yağı içiyordu ama yakmadan değil,yağ sekmanı kırıktı..:) oğlanı basketbola götürmek için ayrıldım..adamın yüz ifadesi arabayı beğendiğini belirtiyordu..ne mutluki bizlere kaliteyi ucuza aldık..kazasız sürüşler..saygılar..

• quote:

Arkadaşlar, Geely FC aracıma garanti dahilinde Landi marka otogaz kiti taktırma konusunda karar alma arefesindeyim. Yaptığım hesaplamalara göre benim kullanım şartlarımda ödeyeceğim 1500 TL + diğer masraflar kendini en fazla 16 ayda amorti ediyor. Ekonomik açıdan bakıldığında LPG kiti taktırmak için beklenilen her saniye zarar. ( Kış aylarında aylık ortamala yakıt tüketimim 310 TL ise tasarruf katsayısı (%36) dikkate alındığında aylık 111 TL tasarruf ederim. 1.750 TL'yi toplam montaj + tescil + muayene maliyeti 111 TL'ye bölersek 16 ay gibi bir rakam ortaya çıkar.)

Yaptığım hesaplamalar LPG kitinin benzine göre %36 tasarruf ettireceği varsayımı üzerine kuruludur. Şimdi değerli Geely kullanıcı forum arkadaşlarım özellikle LPG kiti kullanan arkadaşlar size sorularım şunlardır;

- Landi markalı LPG kiti takılacaktır. Landi ile Landi Renzo aynı değil galiba. Bu iki marka aynı değilse aralarında büyük bir kalite farkı var mıdır?
    - Gerçekten de iddia edildiği gibi %36 tasarruf söz konusu mudur ? ( %36 tasarruf parametresiwww.lpghaber.com sitesinden alınmıştır.)
    - Daha önce LPG'li araç kullandım (Lada Vega) ancak özellikle trafik ışıklarında yavaşlarken araç rölanti devrini tutturamayıp stop ediyordu. Kış aylarında stop etme oranı artıyor, akü kablolarını söküp yeniden bağlamadan sorun düzelmiyordu. Servis ile konuştuğumda Geely ile alaklaı bu gibi hiç bir şikayet almadıklarını belirttiler ancak, bu başlık altında bir arkadaşımız stop etme sorunundan bahsetmişti; acaba o arkadaşın sorunu çözüldü mü? Bu sorunu yaşayan başkaca arkadaşlarımız var mı?
    - Servis bagaja 32 Lt.'lik tank takacağını, simit tarzı tank bulunmadığını söylüyor. Taktıran arkadaşlar varsa, acaba bagaj hacmi ne kadar etkileniyor bu durumdan.
    - Son olarak zaten tork değerinden dolayı bazı sıkıntılar yaşadık; aracın çekişinde hissedilir değişiklik oluyor mu?

Sorularımı sabırla okuma zahmeti gösteren ve cevap verme eziyetine katlanacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Bu konuda fikriniz yoksa bile yinede teşekkür ederim. :)

sayın uyaksoy bir hafta öncesine kadar aracımın lpg'de şehir içi trafiğinde vitesi boşa attığımda(motor ısınma aşamasında iken)zaman zaman stop etme halleri oluyordu.lpg'nin takıldığı servise gittim ve sorunumu söyledim.yaklaşık 1 saat kadar uğraştılar.o günden beri stop etme olayı olmadı ve araç lpg'de hissedilir derecede az yakmaya başladı.ben aracı lpg ile teslim aldım ama lpg ruhsata işli değil.işlettirme durumunda ne kadar maliyeti olur bütün masraflar dahil.cevabınız için şimdiden teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: pymmemo

quote:

Arkadaşlar, Geely FC aracıma garanti dahilinde Landi marka otogaz kiti taktırma konusunda karar alma arefesindeyim. Yaptığım hesaplamalara göre benim kullanım şartlarımda ödeyeceğim 1500 TL + diğer masraflar kendini en fazla 16 ayda amorti ediyor. Ekonomik açıdan bakıldığında LPG kiti taktırmak için beklenilen her saniye zarar. ( Kış aylarında aylık ortamala yakıt tüketimim 310 TL ise tasarruf katsayısı (%36) dikkate alındığında aylık 111 TL tasarruf ederim. 1.750 TL'yi toplam montaj + tescil + muayene maliyeti 111 TL'ye bölersek 16 ay gibi bir rakam ortaya çıkar.)

sayın uyaksoy bir hafta öncesine kadar aracımın lpg'de şehir içi trafiğinde vitesi boşa attığımda(motor ısınma aşamasında iken)zaman zaman stop etme halleri oluyordu.lpg'nin takıldığı servise gittim ve sorunumu söyledim.yaklaşık 1 saat kadar uğraştılar.o günden beri stop etme olayı olmadı ve araç lpg'de hissedilir derecede az yakmaya başladı.ben aracı lpg ile teslim aldım ama lpg ruhsata işli değil.işlettirme durumunda ne kadar maliyeti olur bütün masraflar dahil.cevabınız için şimdiden teşekkürler...

Bugün servis ile konuştum, 1.500 TL LPG + İşçilik yaklaşık 250 TL diğer masraflar toplam 1.750 Dediklerine göre muayene + sızdırmazlık + ruhsat toplam 250 TL gibi bir şey tutuyor. Ancak siz aracı LPG'li olarak teslim aldığınız için muayeneden istisna tutulur musunuz bilmiyorum. Ama yinede büyük ihtimalle sizde muayeneden geçmek durumunda kalırsınız diye düşünüyorum. Çünkü araç benzinli olarak tescil edilmiş, araçta tadilat yaptırdığınız için muayeneden geçmek durumunda kalma ihtimaliniz çok yüksek diye düşünüyorum.

• @pymmemo

Dün biraz yoğundum bugün daha net bilgilere ulaştım LPG ruhsata işletme giderleri ile ilgili;

- Sızdırmazlık Testi 25 TL
    - Muayene 148 TL
    - Ek-1 Formu 20 TL
    - Ruhsat Değişimi 80 TL

Toplam 273 TL...
  • sayın uyaksoy bu önemli bilgilendirme için teşekkürler...artık işlettirmenin zamanı geldi diye düşünüyorum zira araca korka korka binmek istemiyorum.ya bu nasıl bir hukuk devleti ki ehliyetsiz araca binenleri,vizesiz ve sigortasız araca binenleri ve altlarında faça şahin olup ara gaz verenleri umursayıp cezai işlem yürütmüyorlar,adam bir hafta önce 0 araç almış,tüp bağlatmış henüz lpg yi işlettirmemiş ve çevirmeye giriyor,aracını bağlıyorlar.ben böyle adaletin...
  • sayın uyaksoy bu önemli bilgilendirme için teşekkürler...artık işlettirmenin zamanı geldi diye düşünüyorum zira araca korka korka binmek istemiyorum.ya bu nasıl bir hukuk devleti ki ehliyetsiz araca binenleri,vizesiz ve sigortasız araca binenleri ve altlarında faça şahin olup ara gaz verenleri umursayıp cezai işlem yürütmüyorlar,adam bir hafta önce 0 araç almış,tüp bağlatmış henüz lpg yi işlettirmemiş ve çevirmeye giriyor,aracını bağlıyorlar.ben böyle adaletin...
  • sigortacılar bu işlemleri ne kadar ücret karşılığında yürütüyorlar,bilginiz var mı
  • quote:

sigortacılar bu işlemleri ne kadar ücret karşılığında yürütüyorlar,bilginiz var mı

Sigortacılardan kastınız Trafik Müşavirliği hizmeti ise burada yani Trabzon'da 30 TL'ye hallediyorlarmış servisten aldığım bilgilere göre ama tabiiki diğer illerde farklılık arz edebilecektir.
  • merhabalar..pymmemo sanırım takipçileri kastetti..sigortacılar bu işlere bakıyormu bilmiyorum..sayın uyaksoy verdiğiniz bilgiler için bende şahsım adına teşekkür ederim..belki bir gün benimde işime yarar..
  • arkadaşlar,yaklaşık bir ay aradan sora benim kızın arabasını (dacıa sandero stepvay)çalıştırdım. biraz gezeyim dedim,araç kendini yağlasın diye..benim arabadan (ec7)inince dizel sesi hakikaten insanı rahatsız ediyor..yaşar isminde bir arkadaşımın 3 silindir 2006 dizel volswagen polosu var oda aynı sesi yapıyor.. traktör gibi.. dizelinde yakıt konusunda avantajını düşününce erhalde ses konusu rafa kalkıyor..
  • çalıştığım şirketin personel servisini kendi aracıyla(volswagen krafter)yapan bir arkadaş vardı..bizdeki işi tamamen bırakarak büyük bir hiper marketin personel ve müşteri servisini yapmaya başladı..uzun süredir görüşemiyorduk..bu gün tesadüf etti..yanında da hava alanı personel servisi yapan arkadaşı vardı..biz arkadaşla selamlaşınca hemen lafa daldı sende iyi cesaret varmış bravvo bu arabayı(ec7) nasıl aldın yavv dedi..bende hayırdır kardeş dedim bu araba hakkında bildiğin kötü birşeymi var, yada kullandın da kötü bir anınmı var dedim..yooo dedi hakkında iyi şeyler söylemiyolarda dedi..eee yani ben şimdi hakkında iyi şeyler söylenen araba almadım diye suçlumuyum dedim..yok yav olurmu diyo..hani yani parçası, servisi falan yani yarın sorun olur elinde kalır diye şeyettimde diyo..uzun lafın kısası araç hakkında(ec7) bayağı muhabbetten vede incelemeden sonra nerdeyse yarın bende alacağım diyecekti..yaşasın geely konforunu bizlere ucuza sunanlar...

• geely'in özellikle fc ve emgrand modelleri hakkında kötü yorum yapanların bu markanın piyasaya girmesini istemeyenler ve albea,dacia,clio,accent gibi araçları kullananların kendi araçlarının fc ve emgrand kadar donnanımlı ve konforlu olmadığını bildiklerinden kaynaklanıyor...şu bir gerçekki fc ve emgrand 35.000 tl'ye kadar satılan bütün araçlarla kapışır ve her alanda lider çıkar bu kadar iddialı konuşuyorum.geçen kapının önünde iki kişi aracıma bakıyordu biri sordu ya bu ne diye biri de şu çin malları varya ondan diyor.adamlar baktı ve kendi araçları olan tofaş-doğan'a binip gittiler.sorsan ki sen bu doğana ne kadar istiyon diye 10 ila 12 bin tl arasında bir fiyat söyleyeceğinden kesinlikle eminim.o 15 yaşındaki 10 ila 12 bin tl arası isteyeceği tofaş doğana binsin.ben 25 bin tl ye kaliteyi çok ve çok ucuza aldım ve çok mutluyum.bu arada geçenlerde bir tanıdığım emgrand'a karar vermiş bütün evrakları tamamlayıp işi bitirmek üzereyken bir arkadaşı "bunlar çin malı" lafına bakaraktan son anda caymış ve kendisi 27 bin tl'ye dacia logan almış sonra benim aracıma baktı ki nerdeyse ağlayacak,yüzü bile kızardı.logan fc'nin yanında arabamı sizce:-))))))))))

• quote:

sigortacılar bu işlemleri ne kadar ücret karşılığında yürütüyorlar,bilginiz var mı

yani benim pek vaktim olmuyor,olsa bile beni 2 gün uğraştıracaklarını biliyorum.o yüzden sigortacıların veya trafik müşavirlerinin(hangisi ise)bu işlemleri yürüttükleri kanaatindeyim o yüzden sormuştum fiyatında ise 40 ila 100 arası değişir diyenler var...
  • vay arkadaş ne geelymiş. her gören hayran kalıyor, her gören alacak oluyor. hani yoldan geçen adam burup bi hayran kalmadan edemiyor. bu memlekttte mersedes bu kadar sevilmedi

hele bi oturun soluklanın ya şu arabaya ağır övme modundan bi çıkın. her iki yorumdan biri araba şöyle iyi böyle çok iyi görenler mest oldu, gören biri o kadar beğendi ki kalp krizi geçirdi, birisi merso ml'le takas teklif etti o da arabama mı deyip reddettim vs vs...

unutmayın ki bu arabalar daha çok yeni. araçlar bi yaşlansın 2-3 yıllık olsun 100.000kmnin üstüne çıksın.

bu memlekette satılan çin motorları kağış kapış satıldı kaliteyi ucuza veriyoruz diye bi ittiler millete şimdi motor sanayileri motor hurdalığına döndü. kendimde var ordan biliyorum.

ha bu arada,

cool stories bros

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkann86 -- 12 Nisan 2012; 7:44:06 >

• @ volkann86

Madem sevmiyorsun güzel arkadaşım neden bu konuda yazma yada okuma gereği duyuyorsun ? Sevmeyebilirsin hiç kimsenin buna itirazı olmaz ama gelipte şurda milletin aldığı araçlara çamur atmanızı da doğru bulmuyorum.İlgimi çekmeyen sevmediğim bir konuda neden gidip yorum yapayım, doğru söylemişler parasına göre gayet kaliteli bir Opel Vw Audi v.s değil ama o paraya piyasada satılan bir çok araçtan daha fazlasını sunuyor ne göklere çıkarıyorum nede yerin dibine sokuyorum hayır olması gereken neyse onu söylemeye çalışıyorum.Artık şu bayağı laflardan kurtulalım o alınmaz binilmez haksızlık etmeyelim milletin ekonomik durumunu veya yaşantısını bilmeden yada herkesin zevkini bilmeden böyle basit yorumlardan kaçınalım lütfen.

Forumda dikkatimi çeken baba parasıyla alınmış tonlarca araç var gidin onlara yorum yapın herkes burda otomobil uzmanı olmuş hasbel kader altlarına verilmiş bir araba burda gelip ahkam kesiyor.Şunu biliyorumki kendim en azından baba parası falan değil aldıklarımız alınteri sizde gelipte böyle yorumlar yaparak tu kaka ederek kimseyi üzmeyin.Yaşadığınız olumsuzlukları varsa yazın tecrübelerinizi bu bizim içinde iyi olur ama üstü kapalı yorumlar yapmayın.

Saygılar.

• Adamlar Euro Ncap'tan 4 yıldız aldılar yine yaranamadılar arkadaş
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.