Şimdi Ara

Geely kullanıcıları platformu (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.209
Cevap
17
Favori
433.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Emgrand EC8. Geely nin suudi arabistan ve ingilterede satışa sunduğu modeli. 2014 yılından önce Türkiye de de satışa sunulması planlanıyormuş. Edinebildiğim bilgiler bu kadar. Sizin fikirleriniz nedir ve bilgileriniz...
    Belki daha önce görenleriniz vardır ama bilmeyenler için İşte karşınızda EC8:

• devam

• devam...

• devam...

• devam...

• devam...

• devam...

• son...

• quote:

Orijinalden alıntı: aykutgultekin

son...

Kalite artmaya devam ediyor.

• quote:

devam...

Sanırım bu araç 1.8 ve 2.0 motorlarla gelecek

• quote:

Emgrand EC8. Geely nin suudi arabistan ve ingilterede satışa sunduğu modeli. 2014 yılından önce Türkiye de de satışa sunulması planlanıyormuş. Edinebildiğim bilgiler bu kadar. Sizin fikirleriniz nedir ve bilgileriniz...
    Belki daha önce görenleriniz vardır ama bilmeyenler için İşte karşınızda EC8:

Jantlar sanki biraz kalite hissini düşürmüş ama genel anlamda kaliteli bir havası var.Türkiyede satılması için mutlaka dizel seçeneğininde olması gerekli iç mekan gayet hoş duruyor,bir önceki kasa Toyota Avensise benziyor sanki

• arkadan eski kasa audi a6 lara benziyor ama güzel bir arac
  • ön taraf insignia, arka taraf audi'den arak.

o kadar yatırım yapıyorsun tut 2 kişi özgün bi dizyn yaptır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkann86

ön taraf insignia, arka taraf audi'den arak.

Bilmeden konuşmaya devam ediyorsunuz bakıyorum... Bu araç Geelynin başkalarına para vermeden kendi arge tesislerinde üzerinde 2 yıl çalışarak ürettiği bir model, ve özellikle avrupa pazarına bu araçla giriş yapmak için hem tasarım, hem güvenlik, hem konfor, hem de malzeme kalitesi olarak en çok emek verdiği ve önemsediği model... Kaldı ki şu anda piyasaya çıkan yeni araçların tümünü bir birine benzetebilirsiniz. Örnek yeni elentranın ön tarafını da peugeot dan çaldığını, yada yeni rio nun accent blue dan çalıntı olduğunu söyleyebilecekmisiniz? Bu örnekler çoğaltılabilir. Bu forumu ilk açan kişi olarak bu güne kadar kimse ile polemiğe girmedim, sizinle de girmek istemem herkes kendi fikrini özgürce söyleyebilir fakat tasarımın araklandığı bir iddiadır ve bu iddanızı dayandıracak sağlam delilleriniz yokken, geely nin bu araçla ilgili yaptığı çalışmaları bilmiyorken böyle bir iddiada bulunmak, iftira atmak anlamına gelir ve özgür fikir beyanı olmaktan çıkar. Yani tasarımını beğenmedim güzel görünmüyor derseniz anlarım ve saygıyla karşılarım ama hırsızlıkla suçlarsanız, arakladığını iddia ederseniz bu yanlış olur...

• quote:

quote:

ön taraf insignia, arka taraf audi'den arak.

Bilmeden konuşmaya devam ediyorsunuz bakıyorum... Bu araç Geelynin başkalarına para vermeden kendi arge tesislerinde üzerinde 2 yıl çalışarak ürettiği bir model, ve özellikle avrupa pazarına bu araçla giriş yapmak için hem tasarım, hem güvenlik, hem konfor, hem de malzeme kalitesi olarak en çok emek verdiği ve önemsediği model... Kaldı ki şu anda piyasaya çıkan yeni araçların tümünü bir birine benzetebilirsiniz. Örnek yeni elentranın ön tarafını da peugeot dan çaldığını, yada yeni rio nun accent blue dan çalıntı olduğunu söyleyebilecekmisiniz? Bu örnekler çoğaltılabilir. Bu forumu ilk açan kişi olarak bu güne kadar kimse ile polemiğe girmedim, sizinle de girmek istemem herkes kendi fikrini özgürce söyleyebilir fakat tasarımın araklandığı bir iddiadır ve bu iddanızı dayandıracak sağlam delilleriniz yokken, geely nin bu araçla ilgili yaptığı çalışmaları bilmiyorken böyle bir iddiada bulunmak, iftira atmak anlamına gelir ve özgür fikir beyanı olmaktan çıkar. Yani tasarımını beğenmedim güzel görünmüyor derseniz anlarım ve saygıyla karşılarım ama hırsızlıkla suçlarsanız, arakladığını iddia ederseniz bu yanlış olur...

göz var nizam var. aynı ec7 nin arkasının mercedesten arak olduğu gibi bu model de sağdan soldan arak. sanki tasarım araklamak geely'nin hiç yapmadığı bi şeymiş gibi savunmanız garip...

• Ne alakası var? Ck modelinin ön tarafı için dediğiniz doğru olsada benzerlik işi çok abartılıyor. Bugün karşılaştırsan bir çok marka model birbirine çok benziyor zaten. Hatta bazı markalar ortak fabrikada üretim yapıyor bastıkları logo farklı. Yani dünyada bu işi tek geely yapmıyor. Ayrıca insigniaya neresi benziyor. Bence alakası yok. Alaka kurmak için insignia çağrışım mı yapıyor. Eski kasa a6 stoplarıda öyle değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: bm34

Ne alakası var? Ck modelinin ön tarafı için dediğiniz doğru olsada benzerlik işi çok abartılıyor. Bugün karşılaştırsan bir çok marka model birbirine çok benziyor zaten. Hatta bazı markalar ortak fabrikada üretim yapıyor bastıkları logo farklı. Yani dünyada bu işi tek geely yapmıyor. Ayrıca insigniaya neresi benziyor. Bence alakası yok. Alaka kurmak için insignia çağrışım mı yapıyor. Eski kasa a6 stoplarıda öyle değil

ck nın önü ec7 nin arkası. ayrıca audiye nasıl benzemiyor yapmayın Allah aşkına stobun arka tarafını birazcık kıvırınca dizayn mı yapılmış oluyor? bagajın çizgileri, ortadaki parlak çıtanın yeri, plakalığın kıvrımları bile bire bir KOPYA

ayrıca bahsettiğiniz aynı olup da amblemleri değişik olan araçlar aynı fabrikaları kullanan ve aralarında ar-ge ortaklığı olan araçlar. geely nin mercedes'le, audi'yle ne bileyim opel'le ne gibi bi ortaklığı var?

bi geely familia'nın önü son kasa vectra nın önünün kopyası değil mi? geely echo nun arkası B kasa opel değil mi? bu kadar marka fanatikliği yapmayın. özellikle de kendine özgü dizayn yapmaktan kaçının piyasa da tutmuş arabaların bire bir çakmasını yapan bir markaya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkann86 -- 3 Mart 2012; 16:09:04 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bm34

Ne alakası var? Ck modelinin ön tarafı için dediğiniz doğru olsada benzerlik işi çok abartılıyor. Bugün karşılaştırsan bir çok marka model birbirine çok benziyor zaten. Hatta bazı markalar ortak fabrikada üretim yapıyor bastıkları logo farklı. Yani dünyada bu işi tek geely yapmıyor. Ayrıca insigniaya neresi benziyor. Bence alakası yok. Alaka kurmak için insignia çağrışım mı yapıyor. Eski kasa a6 stoplarıda öyle değil

ck nın önü ec7 nin arkası. ayrıca audiye nasıl benzemiyor yapmayın Allah aşkına stobun arka tarafını birazcık kıvırınca dizayn mı yapılmış oluyor? bagajın çizgileri, ortadaki parlak çıtanın yeri, plakalığın kıvrımları bile bire bir KOPYA

ayrıca bahsettiğiniz aynı olup da amblemleri değişik olan araçlar aynı fabrikaları kullanan ve aralarında ar-ge ortaklığı olan araçlar. geely nin mercedes'le, audi'yle ne bileyim opel'le ne gibi bi ortaklığı var?

bi geely familia'nın önü son kasa vectra nın önünün kopyası değil mi? geely echo nun arkası B kasa opel değil mi? bu kadar marka fanatikliği yapmayın. özellikle de kendine özgü dizayn yapmaktan kaçının piyasa da tutmuş arabaların bire bir çakmasını yapan bir markaya...

Eski kasa audi 6 diyince ben bu kasayı anlarım ve görüldüğü üzere ben benzerlik kuramadım. Sizin verdiğiniz kasada öyle benzemiyor neticede. Ben fanatik değilim. Benim her zaman favorim audidir. Ama aracım geely Fc dir. Ck modeli için dediklerine katılırım. Bu model belkide diğer modelleride başka markalara benzetmede çok rol oynuyor.

• Seninle polemiğe girecek değilim, senin bakış açınla bakarsak, firma logolarını (yani senin ön yargını) kapatabilsek, buraya öyle resimler koyarım ki, hangisi hangisinden ARAK lamış, hangisi hangisinden ÇALMIŞ, sen bile şaşırırsın... Günümüzde modern otomobil çizgisi moda gibi, her sene yeni çizgiler moda oluyor ve aşağı yukarı tüm firmalar aynı çizgileri kullanıyor, kianın yeni kasalarına bak, sonra hyundai in yeni kasalarına bak, sonra focusun yeni kasalarına bak, eğer hala yorulmadıysan chevrolet in yeni kasalarına bak, hepsinde birbirlerinden ARAK lanmış çizgiler, görüntüler göreceksin tabiiiiiiiii ön yargı ile yaklaşmak kolay olan yol sen bilirsin.....
    Ön yargıları parçalamak, atomu parçalamaktan zordur(Albert Einstein)
  • doğru haklısınız.

geely'nin ck modelinin ön tarafı taa 2000 yılında üretilen mercedes c kasadan,

familia'nın önü 2006 üretilen vectra c2 den,

echo'nun arkası taa 1996'da üretimine başlanan vectra B den

ec7 nin arka stopları 2006 da üretilmiş merso s kasadan,

bu ec8 in arkası 2005 audi'den "esinlenilmiş" diyelim.

evet, hepsi gayet güncel ve halen "moda" olan çizgilere sahipler.

ck ve merso;

familia ve vectra c2;

eco ve vectra b;

ec7 nin arkasını ve merso s klas'ı koymama gerek yok herhalde.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.