Şimdi Ara

Geely 1.3 Echo Comfort (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
0
Favori
57.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 3 Nisan 2009; 23:03:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

quote:

Orjinalden alıntı: extremeenvy

Şimdilik gaz tenekesi üretirler anca.Yaptıkları işler ortada.

İranlı icko samand bile bunlardan daha iyi.

Yalnız çinlilerin volvoyu alma gibi bi planları vardı bi ara.Ne oldu bilmiyorum.

Eğer alım gerçekleşirse belki biraz adam olurlar

Ya huyundan ya suyundan...

Volvo'yu Geely Chery gibi yapmasınlar da.

İsveçliler mi İsviçreliler mi ne yedirmeyiz Volvo'yu dediydi sanırım.

isveç.. evet ben de biliyorum
    gerçi paranın yüzü sıcak.. normalinden daha fazla para teklif ederlerse alabilirler
    scania nın otomobilleri gibi kaybolup gitmez umarım volvo

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kal_sau

Sevgili Ünal KORKMAZ ;

Bu arabayıda başka arabalara benzettin yaa helal olsun.Başka birşey demiyorum.Çinliler gün gelicek Mersedes kalitesinde araba bile yapsa yine benzeticek bir araba mutluka bulacaksanız.Ben nefesimi boşuna tükettiğimi farkına vardım.

Ne siz benim düşüncelerimi değiştirebileceksiniz nede ben sizin düşüncelerinizi.Siz Çin arabaları almayın hayatınızın hiç bir döneminde. belki ben ilerde alabilirim günün birinde.

Nasıl olsa can benim canım size ne ki.Nasıl ölmek istediğimede siz karar verecek değilsiniz sanırım.

Saygılarımla;
    Hoşçakalın.

Geely 1.3 Echo Comfort

Geely 1.3 Echo Comfort

Benzetirim tabi. Göz var izam var ya.

Madem düşünceler değişmeyecek neden zorluyosun peki? Hala insanların fikrini değiştirmeye çalışıyosun. Biz bildiğimizi yazıyoruz burda. Sen teknik verilerle resimlerke yok Çin'in bilmem şehriyle konuşuyosun. Arkadaşım banane Çin'in bilmem ne şehrinden. Çok mu tın bana o şehri. Bana arabası önemli. Bana ürettiği arabasının kalitesi önemli. 50 ile bile düz duvara çarptığında tavanın yarısına kadar karpuz gibi yarılmaması önemli. Tavan açılmayacak vurduğunda.

Çinliler gün gelsin Mercedes kalitesinde araba üretsin gider ben alırım. Konuyu acayip bi şekilde saptırdınız siz. Özgün tasarım yapsın amenna derim. Şu resime baktığınızda nerdeyse her araçtan bi esinti bulacaksınız. 10 yıl sonra adam akıllı çalma tasarım olmadan araba yapsın. Mercedes kalitesinde olsun arabası borç harç gider alırım o arabayı. Şu an Mercedes çakmasına gidipte para vermem. Şu an kalitesi 1990larda geziyor. 2019 yılında o yıla göre kalite yapsın amenna derim.

İşte sorunda burada otomobil yapma yada üretme konusunda hiçbirşey bilmiyorsun.Bir kere ben sizin arkadaşınız yada 40 yıllık dostunuz değilim.Ama konuşma stiliniz sanki sizinle yüzyüze konuşmuş gibiyiz.Pardon tanışıyormuyuz?

Hayatınızda hiç motorun yapım aşamasını yada çıplak bir motorun nasıl çalıştığını gördünüz mü? 12500 tonluk devasa presslerden çıkan sacları hayatınızda bir kere gördünüz mü? O şekil verilen sacların kaynak robotları ile nasıl birleştirildiğini hiç tanık oldunuz mu? Bir araba platformunun bilgisayara üzerinde kaç yılda tasarlanabildiğinden haberiniz var mı.

Bunları bilmeden nasıl çıkıp benim karşıma ahkam kesiliyorsunuz.Kendinize gelin lütfen.Otomobil yapım süreci hakkında en ufuk bir bilginiz yok.Ama 2 arabayı test ettiniz diye kendinizi uzman mı yada 40 yıllık muhendis mı zannediyorsunuz.Bırakın boş laflar üretmeyi.

Birşey bilseniz gam yemeyiceğimde en ufak bir birşey bilmiyorsunuz.Sonra atıp tutuyorsun yok Çin arabaları boyle , şöyle.

• ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 3 Nisan 2009; 23:02:10 >
  • quote:

quote:

Yalnız çinlilerin volvoyu alma gibi bi planları vardı bi ara.Ne oldu bilmiyorum.

Volvo'yu hangi ülkenin ürettiğini bilemeyecek kadar cahillere laf ANLATAMAMAKTAN yoruldum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: enginu

quote:

quote:

gerçi paranın yüzü sıcak.. normalinden daha fazla para teklif ederlerse alabilirler

scania hiç otomobil ürettimi ya

• quote:

Orjinalden alıntı: enginu

quote:

quote:

Otomobil sektörü ve tarihi ile o kadar bilgili ve kültürlüsünüz ki.Scania gibi ticari araç üreten bir firmandan otomobil üretmeyi başardınız.

Kendinizle gurur duymalısınız.Eşsiz bilginiz dolup taşıyor.

Siz mi bana ders verecekseniz?

• quote:

İsveç.

Soğuk isveç çeliği çinlilerin tenine bi değsin hele, bak nasıl sihirli değnek dokunmuş gibi adama dönüyorlar.

Gerçi olayın akıbetini bilmiyorum ama...
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 3 Nisan 2009; 22:59:47 >
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 3 Nisan 2009; 22:56:57 >
  • quote:

quote:

İşte sorunda burada otomobil yapma yada üretme konusunda hiçbirşey bilmiyorsun.Bir kere ben sizin arkadaşınız yada 40 yıllık dostunuz değilim.Ama konuşma stiliniz sanki sizinle yüzyüze konuşmuş gibiyiz.Pardon tanışıyormuyuz?

Hayatınızda hiç motorun yapım aşamasını yada çıplak bir motorun nasıl çalıştığını gördünüz mü? 12500 tonluk devasa presslerden çıkan sacları hayatınızda bir kere gördünüz mü? O şekil verilen sacların kaynak robotları ile nasıl birleştirildiğini hiç tanık oldunuz mu? Bir araba platformunun bilgisayara üzerinde kaç yılda tasarlanabildiğinden haberiniz var mı.

Bunları bilmeden nasıl çıkıp benim karşıma ahkam kesiliyorsunuz.Kendinize gelin lütfen.Otomobil yapım süreci hakkında en ufuk bir bilginiz yok.Ama 2 arabayı test ettiniz diye kendinizi uzman mı yada 40 yıllık muhendis mı zannediyorsunuz.Bırakın boş laflar üretmeyi.

Birşey bilseniz gam yemeyiceğimde en ufak bir birşey bilmiyorsunuz.Sonra atıp tutuyorsun yok Çin arabaları boyle , şöyle.

İyiki tanışmıyoruz.
    Ben bilmem evet araba nasıl üretilir nasıl çalışır pres makinalarını bilmem. Bilirim dediğimi de hatırlamıyorum. Yine siz attınız bu lafı da ortaya. Çinli araba ile motorun çalışmasını yapım aşamasının ne alakası var arkadaşım. Sallama lütfen. Kullanılan malzemeye gel sen. İsterse dünyanın en iyi işçiliğini kullan. Kağıttan araba yapıyorsan ne kadar kaliteli olabilir söyle.

Banane o robotlardan motorun yapım aşamasından kaynak robotlarından. Kendi testlerini yayınlayıp rezil olmasını biliyorlar.

Peki ben bunları bilmiyosam siz beni aşağılama cesaretini nerden buluyosunuz? Otomotiv yapım sürecinde neler yapıldığı konusunda bilgimiz var. Yapılan emekleri görüyoruz.

Siz çok şey biliyosunuz o yüzden konuyu saptırıyorsunuz.

Şu an dandik olduğunu herkes kabul etti ama siz koskoca mühendis (!) tükürdüğünü yalamamak için direniyosunuz. Bravo!

Neyse sayın mühendis bey. Aşağılamanız için teşekkür ediyorum ayrıca.

Rica ederim Sayın Unal KORKMAZ.

Hakkettiğiniz cevapları yazmak zorunda kaldığım için çok üzgünüm ama otomobil yapım sürecini bilmeyen birisi herhangi bir arabanın ''GÜVENLİKSİZ'' yada ''GÜVENLİ'' olduğuna nasıl karar verme yetisini kendinde bulabilir bunu anlamış değilim.

Size Geely' nin ilk virajda devrileceğini söylediğinizi ispatlamınızı istemiştim.Fakat hala ispatlayamadınız.

Size benden öneri lütfen ispatını yapamadınığınız yada yapamacağınız konular üzerinde kesin konuşmayın.Şu an ispatlayamadığınız bir konuyu uzatma gayretleri içersindesiniz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Volvo'yu hangi ülkenin ürettiğini bilemeyecek kadar cahillere laf ANLATAMAMAKTAN yoruldum.

Sıktın ama sen ya. Valla sıktın sen. Ne kadar ekmek o kadar köfte birader. Çin'de parayı bastırırsın arkadaş kaliteli olacak bu araba dersin o kadar. Kullanılacak malzemeyi ayarlarsın montajını yaptırırsın. Ama tamamen Çin sermayesi ile dandik araç yaparsan o Çin malı olur. Diğer Çin montajı olur. Burnunun dikine gitmekten vazgeç birader.

Scania otomobil üretmedi. Saab kimindi pardon?

saab&scania aynı firma isveçli üreticiler

• Alakası yok.

Saab ile Scania uzun yıllar önce aynı firma idi. Fakat saab GM'a satılıp,% 100 Amerikan sermayeli bir şirket olmuştur.Scania'ya ise Volkswagen grubu sahiptir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kal_sau -- 3 Nisan 2009; 22:55:35 >
  • ....

Aşağılamalarından dolayı kal_sau arkadaşa teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 3 Nisan 2009; 23:01:38 >
  • ÇÇÇ'lara beyinlerini kaptirmislar için alternatif forumlar öneriyorum, FDH onlarin yüksek seviyesine uygun degil çünkü.

ÇÇÇ hayranlarina naçizane tavsiyem: http://www.chinacarforums.com/about.html
    Surada da ÇÇÇ resmi geçidi var: http://www.chinacarforums.com/chinese_car_manufacturers.html

Gidin, sizleri orada seref üyesi yapsinlar. Bak ne yazmislar:

ChinaCarForums.com is a website dedicated to owners and enthusiasts of Chinese automobiles from all over the world other than Asia including North America and the Middle East. We invite you to browse around and see all the information that is available to you at this site. Also with it's growing success, we are constantly adding new features, and additions to our forums. We thank all ChinaCarForums.com staff, including all of our dedicated members.

We are growing daily into a larger community and if you would like to contribute any articles, pictures or links that are related to China Manufactured Autos, please contact us and we will be happy to post them.

General Contact email : ChinaCarForums@gmail.com

.
    .
    .
    Bu arada YT'deki çarpisma videolarini özellikle derlemekten hoslaniyorum. Böyle bir derlemeyi VW alt forumu için de yapmistim, dileyen arayip bulabilir.

[1] Crash Test Chinese Car - Euro NCAP - Brilliance car crash (ADAC TESTI, VIDEO FRANSIZCA) ::

[2] 1. videonun uzun versiyonu, full Fransizca

[3] Lexus GS 300 (2006) - Fiat Siena (2006) - Eksik Kiraz Amulet - Brilliance BS6 (2007) Test Kiyaslamasi (Brilliance testi ADAC'in)

[4] Chinese Auto Crash Test Compilation (Mozart'in Türk Marsi esliginde, son test ADAC'in yaptigi SUV çarpisma testi)

[5] 2007 model Brilliance BS6'nin ADAC testi - AutoBILD.de sunumu

[6] 2009 model Brilliance BS4'ün ADAC testi - Isviçre'den Infotechtcs.ch sunumu

[7] 2008 model Eksik Kiraz QQ6'nin 56km/h'de yapilan CHINA NEW CAR ASSESSMENT PROGRAM (C-NCAP) testi

.
    .
    .

65 km/h yerine 50-55 km/h'de çarpisma testlerini yapan Çinli enstitünün ismi bile EURO NCAP'tan arak. Bir su Çinli YT üyesi kadar dürüst ve açiksözlü olamadiniz gitti:

rainbow0924 (3 days ago)

i'm a chinese and i know chinese companies make shitty cars.

but so what?

the thing is these automakers just started making cars and what do you expect from them?

well at leaset they offer a really low price.

if you don't think it's safe.just don't buy one. it's up to you.

still, because these cars are cheap, those big brands like toyota will be forced to offer cheaper cars to compete. which makes everybody happy.

Meali:
    Ben Çinliyim ve biliyorum ki Çinli sirketler uyduruk araba yapiyorlar. Ne olmus uyduruksa? Bu araba üreticileri daha yeni araba yapmaya basladilar, ne bekliyordunuz ki onlardan? Hiç olmazsa gerçekten ucuz fiyata satiyorlar. Güvenli olmadigini düsünüyorsaniz almazsiniz, olur biter. Size kalmis. Gene de, bu arabalar ucuz olduklari için, Toyota gibi büyük markalar da rekabet amaciyla piyasaya ucuz arabalar vermeye zorlanacaklar, bu da herkesi mutlu edecek.

• quote:

....

Ben sizi aşağılamadım.Sanırım burda da sinsi bir oyun içersindesiniz.İnsanların önünde kendinizi mağdur duruma sokup , sanırım benim bir şekilde cezalandırılmamı ister gibi bir haliniz var.

Bilgisizseniz benim yapabilceğim hiçbir şey yok.Kendinizi geliştirin.Ve ispatlayamadığınız konular hakkında kesin hükümler vermeyin.Önyargılarınızı bir kenara atın.
  • 3.video'da chery amulet 64km hızda noldu öyle ya:S
  • quote:

quote:

....

Ben sizi aşağılamadım.Sanırım burda da sinsi bir oyun içersindesiniz.İnsanların önünde kendinizi mağdur duruma sokup , sanırım benim bir şekilde cezalandırılmamı ister gibi bir haliniz var.

Bilgisizseniz benim yapabilceğim hiçbir şey yok.Kendinizi geliştirin.Ve ispatlayamadığınız konular hakkında kesin hükümler vermeyin.Önyargılarınızı bir kenara atın.

Tabi ben burda egomu tatmin ediyorum.

Lütfen rica ediyorum forum dahilinde veya dışında adımı anmayınız, alıntı yapmayınız, cevap vermeyiniz.

İyi geceler size.

• ÇÇÇ konusunda yeterince pozitif katki yaptim. ÇÇÇ'lar için canini vermeye hazir olanlara Çin Komünist Partisi Yüksek Liyakat Nisani elbet bir gün takilir, hiç üzülmesinler, sabirla beklesinler. Beklerken yukaridaki doyumsuz videolari seyredebilirler.

O tarihe kadar elbette eksik kiraz da, beyaz jöle de ve hatta diger tüm ÇÇÇ üreticileri de, aynen Hyundai ve Kia gibi kendilerini gelistirecekler, Adobe Photoshop ögrenecekler ve 1,4 milyarlik ucuz isgücü yerine (100 milyon tane multimilyoner varmis ya, onlari hesaptan düstüm) yaraticiliklarini önplana çikarip evvela göze hitap eden amblemler, sonra açik fikirli beyinlere hitap eden ÖZGÜN binek arabalarini tasarlayacaklardir. ÇÇÇ hayranlarinin alacagi liyakat madalyasi konusunda karamsarim, ancak öbür konuda en ufak bir süphem dahi yok.

Iyi forumlar, iyi geceler. - LP

• quote:

Orjinalden alıntı: Anectodhe
    3.video'da chery amulet 64km hızda noldu öyle ya:S

Shangay usulu karidesli ve soya soslu omlet oldu.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.