Şimdi Ara

Geek' in yeni Q serisi ADSL modemleri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
81
Cevap
0
Favori
10.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Merhabalar,

Modemlerimizin Flash yazılım kurtarma kiti sadece yetkili bayilerimize verilmektedir.

Saygılarımla

Ok saygılar
  • daha evvel datron mdem kulanıyorduk iki bilgisayarda . hic bi problem olmamısdı. 1 haftadır geek 4 port modem taktık ama modemi tanıtıgımız ilk bilgisayarda hic bi sorun yok. baglantısı sürekli var. fakat diger uzak olan pc de sürekli baglantı sorunu yasıyoruz. ( uzaklık 5 metre kadar)
    sag alt kösedeki AG baglantımı Devre dısı burakıp . yeniden ETKİNLEŞDİRİNCE baglantı geliyor. bazen bunu yapınca bile baglantı gelmiyor. ıp adreslerini elle vermeyi denedik yine olmadı. otomatik verdik yine olmadı.
    yardımcı olun arkadaslar ....

geek Q51

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetera -- 2 Ekim 2006; 0:44:42 >
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
    ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cetera

daha evvel datron mdem kulanıyorduk iki bilgisayarda . hic bi problem olmamısdı. 1 haftadır geek 4 port modem taktık ama modemi tanıtıgımız ilk bilgisayarda hic bi sorun yok. baglantısı sürekli var. fakat diger uzak olan pc de sürekli baglantı sorunu yasıyoruz. ( uzaklık 5 metre kadar)
    sag alt kösedeki AG baglantımı Devre dısı burakıp . yeniden ETKİNLEŞDİRİNCE baglantı geliyor. bazen bunu yapınca bile baglantı gelmiyor. ıp adreslerini elle vermeyi denedik yine olmadı. otomatik verdik yine olmadı.
    yardımcı olun arkadaslar ....

geek Q51

Merhabalar,

Web sayfamızın (www.geek.com.tr) Destek bölümünden "Soru Gönder" linkine tıklayıp bizimle irtibata geçerseniz, teknik arkadaşlarım sorunuz ile ilgili size yardımcı olacaklardır.

Saygılarımla

• KULLANIŞLI Bİ ALETE BENZİYOR AMA KULLANAN VAR MI?

45$+KDV

bi inceleyin derim,

http://forum.donanimhaber.com/m_9735709/tm.htm

reko nun benzer sorunu bendede oldu.garantim dolmuştu şiddetli yağmurdan sonra modem hiçbir şekilde çalışmadı.yani adaptoru taktığında hiç bir ışık yanmıyordu. aradım geek teknik servisi gönderin bakalım dediler.garantiden bahsetmedim
    neyse gönderdim.4 gün içinde geri geldi. cihazı onarmışlar ayrıca kargoyu bile ödemişler. fatura koymuşlar yanına ama bedeli 0 ytl

teşekkürler geek

edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starback -- 8 Ekim 2006; 20:59:14 >

• bu modem üzerinden apartmandaki tüm daireler internette. güçlü bi modem olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. çarşıdan ağ kablosunu alan evine internet çekti, modem kale gibi, banamısın demiyor.
  • Biri Türk Markası Demiş tam okumadım üst kısımları...

Amerika'da bayaa kullanılıyodu.. Türk Markası olması ilginç...

Bu arada bu modemi resimdeki ben 1.5 sene önce kullanmış sonra da değiştirmiştim.. Yeni bişey göremedim sanki eski haber gibi duruyor...

Biri Hortlatmış saten konuyu...

Diyorum modemler eski diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 28 Ekim 2006; 23:58:43 >

Şampiyon olmak mümkün, FENERBAHÇE olmak imkansız ...

PSN: RuNYa53

• geek q51 modemimi kablonete geçtiğim için satıyorum. ilgilenenler özel mesaj yoluyla iletişime geçebilir.
    256mb 128bit gigabyte geforce 6600
    200gb segate sata 80gb seagate pata
    40gb ZEN touch
  • Geek in PRO MAX UE4 model modemini uzun süredir sorunsuz olarak kullanıyorum. Bu modemi tercih etmemdeki ana neden iligili çok iyi teknik desteğe sahip olmasıydı. Şimdiye kadar buna ihtiyacım olmadı ama herhangi bir sorunda başvurabileceğin iyi bir teknik desteğin olması insanı rahatlatıyor.
    Geek zamnında çok iyi bir çıkış yapmıştı ama uzun süre sesizlik (Belkide hazırlık)dönemi yaşadı. Geek'le ilgili belkide en büyük eksiklik ürünlerine her yerden ulaşmadaki zorluktu gittiğiniz yerlerde piyada her zaman olab belli ürünlerin önünüze getirip pazarlanmasıydı.
    Geek için tek eleştirim kablosuz modellerinin estetik bir görünüme sahip olmamasıdır.

Ürünleriniz ve hizmet kaliteniz için teşekkürler GEEK

Orjinalden alıntı: serrikoc

Geek için tek eleştirim kablosuz modellerinin estetik bir görünüme sahip olmamasıdır.

bide piyasaya çıksa...
  • geek yetkilileri bi açıklama yapsa artık şu yeni krypton serisi modemlerin ne zaman çıkacağı hakkında fena olmayacak..kasımın ortasına gelyoruz hala bi ses seda yok..eylüldeydi sanırım çok yakın zamanda çıkacak demişlerdi bu topikte ama henüz bi açıklama yok

Öncelikle Geek ailesi olarak ürünlerimize ilgi duyan değerli site sakinlerinden, yaşattığımız gecikmeden ötürü özür dileyerek başlıyor ve Geek Krypton serisi ADSL modemlerin üretim bandına girdiği müjdesini vererek devam ediyorum. 2005 yılı Ağustos ayından bu yana içerisine girmiş olduğumuz; Türkiye'de katma değere sahip teknoloji ürünü tasarımı ve üretimi sevdamız meyvelerini vermek üzeredir. Gururla söyleyebilirim ki; Krypton serisi ile kullanıcılarımız Dünya'da henüz HİÇ BİR üründe kullanılmamış bazı özellikler ile ilk defa tanışma önceliğine sahip olacaklardır. Daha detaylı bilgileri önümüzdeki günlerde web sayfamızdan öğrenebilirsiniz.

Saygılarımla
  • Bende geek promax Q51 marka modem kullanıyorum. Şansım genelde iyi gider ve bu modemi kullanmam da şans işi oldu. Modem almaya gittiğimde ZOOM, AİRTES, US ROBOTİCS gibi bir marka bir modem almayı düşünüyordum ama şans ite bu satıcıda sadece geek promax Q51 marka modem kalmıstı ve sonuncusuydu bende fazla tereddüt etmeden kısmet her işte bir hayır var diyerek aldım. Ve şansım sayesinde gene pişman olmayacağım birşey yaptım. daha sonralarda arkadaslarımda eşimde dostumda diğer marka modemleri gördükce geek i her acıdan başarısından dolayı tebrik ediyorum ve herkeze tavsiye ediyorum. kullanıcı arayüzüyle, performansıyla, teknik desteğiyle bence dört dörtlük bir modem kullanmayan bilemez kullanan bence vaz gecemez ama ZOOM olsun AİRTES olsun gerekse US ROBOTİCS olsun on basar bu modemlere. Bence modeme ihtiyacı olan varsa tereddüt etmeden alsın bence artık türk malının kalitesine güvenme zamanı geldi türk malınada şans verme zamanı geldi bu modemi kullandıktan sonra sizde aynı fikire kapılacaksınız bu modemi alamakla pişman olmayacağınız bişey yapacaksınız. dediğim gibi harika bir modem... benim görüşlerim bir geek marka modem kullanıcısı olarak böle diğer arkdaslarada yorumlarada saygım sonsuz saygılarla...

• Arkadaslar, Pro-Max UE4 kullanan arkadaslardan bilgi isteyecegim. Bende Zyxel 660HW var, daha once de 650 vardi. Hicbir sekilde de baska markayi secmiyorum zaten. Beni dinlemeyen bir arkadasim o zaman gidip bu modemi satin aldi. Modem simdiye kadar sorunsuz calisti , aslinda hala da oyle ama yeni DNS tanimlayamiyorum. TTNET'in DNS i yerine OpenDNS'e gecirmemiz gerekiyor modemi. Geek'in sitesine uye oldum ve aktivasyonun yapildigina dair 2. mail de geldi fakat hala site kullanici adina onay vermiyor. Simdi modemin web arabiriminden yeni DNS leri tanimliyorum. Kaydedip reboot ettiriyorum fakat yine de gidip ttnet uzerinden DNS aliyor. Telnet v.b. den erismeye calistim ama giris yapilmadi. Onceki postlarda da bir geek yetkilisi bey firmware lerin sadece servislere verildigini soylemis. Bu konuda ayni modemi kullanan arkadaslardan bilgi isteyecektim.

Not : zyxel i ftp uzerinden bile guncelleyebiliyorum. :D :D :p

site açık ama kullanılmıyor. SAçmalık ki firmware sadecde mail ile atılıyor filan.

Destek bölümünde soru gönder kısmı kaldırılmış da siteden.

Ömrü 3yılı geçtiği anda biten bir ürün müydü bu yani?

Ev telefonum 0'lara kapalı, evden başka bir yerden de arayacak değilim ya modem evde iken.

Orijinalden alıntı: sokomind

Ben bir firmware almak için şehirler arası telefon görüşmesi yapmak zorunda mıyım?

Destek bölümünde soru gönder kısmı kaldırılmış da siteden.

Ömrü 3yılı geçtiği anda biten bir ürün müydü bu yani?

Ev telefonum 0'lara kapalı, evden başka bir yerden de arayacak değilim ya modem evde iken.

O firma 3 sene önce battı diye hatırlıyorum.
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.