Şimdi Ara

Geçmişte psikolojik ilaçlar kullanan birisi pilot olabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir ara temizlik takıntım olduğundan anafril ve meresa ilaçları kullandım ama temizlik takıntım geçtiğinden artık kullanmıyorum sizce bu pilot olmama engel midir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sizcesi bizcesi yok hocam. pilot olmak için havacılık sağlığı bölümü olan hastanelerden heyet raporu almanız gerekir. bunların listesine ve telefon numarasına rahatlıkla internetten ulaşabilirsiniz. onları arayıp sorunuz. ne chatgpt ne forum üyeleri size sağlıklı bilgi verebilir çünkü her sene sağlık maddeleri değişir.

Hocam maalesef thynin sitesine baktım psikojik tanısı olan thyde işe giremiyor.Ama diğer havayolu şirketlerinde öyle bir şart göremedim.

• doğrudur ve yaşınız müsaitse sunexpress, pegasus gibi kurumlar eğitim dahil programlar açıklıyorlar. ben de bir ara baya araştırmıştım kafaya koyup oradan biliyorum. eğitimin parası 10 yıl içinde maaştan kesintiler halinde ödeniyor. kendiniz özel bir kurumdan eğitim almak isterseniz malum 120.000 - 140.000 euro lar havada uçuşuyor. ben şu an 30 u aştım ama arada hala bakıyorum ilanlarda 30 yaş sınırı var mı diye :)

Orijinalden alıntı: zhantkan

doğrudur ve yaşınız müsaitse sunexpress, pegasus gibi kurumlar eğitim dahil programlar açıklıyorlar. ben de bir ara baya araştırmıştım kafaya koyup oradan biliyorum. eğitimin parası 10 yıl içinde maaştan kesintiler halinde ödeniyor. kendiniz özel bir kurumdan eğitim almak isterseniz malum 120.000 - 140.000 euro lar havada uçuşuyor. ben şu an 30 u aştım ama arada hala bakıyorum ilanlarda 30 yaş sınırı var mı diye :)

Hocam ben parayı basıp kursa gidip atpl lisansı alacağım ama malum sağlık durumu yüzünden bekliyorum e nabızda ilaç aldığım gözüküyor oraya bakarlarsa beni almazlar

Çocukluktan beri en büyük hayalim pilot olmaktı şu durumu öğrendiğimden beri moralim çok bozuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roberto De Zerbi -- 7 Ocak 2025; 18:11:30 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.