Şimdi Ara

Geçmişi kötü bir kızı ne yapardınız. (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
196
Cevap
0
Favori
35.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gecen yil a kadar hep diyordum temiz bi kizla evlenmek benimde hakkim. kizlik onemli olmasaydi allah bunu kizlara vermezdi falan diye dusunuyordum herkeste helal sut emmis kiz arar. aslinda buradaki asil onemli olan sey gecmisi kotu olan bir kizla evlendiginde insan etrafindaki insanlarin bakislarindan sozlerinden konusmalarindan etkilendigi icin bunu yapmak istemez cunku birgun arkdas cevrende bir konusma gecse agzini acipta konusmaya cesaretin olmaz boyle bir kizla evlenmeyi insan kendine yakistiramaz cunku delikanli adam kiz oglan kiz biriyle evlenir. ama bu ay kac kizla yattigini gogsunu gere gere anlatiriz. simdi benim basimada boyle bisey geldi hayatta yapmam dedigim seyler oldu ama simdi bunlardan biriside bu ve ben bunu bile bile yapiyorum yapicam. kizin birini sevdim zaten tanisma amacimizda evlenmekti aradan uzun bi sure gecti aramizda biseyler oldu sok gecirdim kucukken dustugunu kizligini kaybettigini soyledi inanmadim yalan soyluyorsun dedim okadar sordum okadar dovdum ki anlatamam. soylemedi anlatmadi. biraktim gittim aramadim sormadim ofkemi durduramadim kandirilmanin verdigi aciyla intikam almak istedim. anlat dedim oturduk konustuk. ilk soyledigi birakacagini biliyordum cunku oda birakip gitti dedi senin ne farkin varki sonucta erkeksin dedi. birini sevmis evlencektik herkes raziydi aileler falan herkez biliyormus. yattik dedi kiz olmadigimi ozman ogrendim dedi. evlenmeden niye yatmis diye dusunceksiniz kandirdi dedi guveniyordum evden bisey alip cikariz demis eve girince dokundu istedim seviyordum istiyordum guveniyordum oldu yaptik dedi. sevdigi erkek birakip gitmis bunun kiz olmadigini bilince donmemis beklemis gelir diye. kucukken dustugunde kan geldigini tuvaletini zor yaptigimi hatirliyorum nenemler dusunememis bisey olmaz daha kucuk duzelir demisler. neyse artik bunun kiz olmadigi kesinlesince bunu artik bosanmis cocuklu bir erkek alir diye dusunmusler. kardesinin sunnet dugununde bi akrabasi bunu begeniyor bunun numrasini falan bulup bu kiza ulasiyor bir kac konusma falan gorusuyorlar erkek evli erkegin karisi sinir hastasi bosanma falan olacak demis kizda olmaz falan demis. aradan zaman geciyor bu erkek bosanip geliyor bosandim evlenelim olurdu olmazdi derken surekli gorusuyorlar telefonlasiyorlar bakiyor erkegin niyeti ciddi hemde akraba olunca kandirmaz diye dusunuyor buda kiz degil tamam diyor evlenme kararini veriyorlar aradan zaman geciyor bunlar nisanlaniyorlar dugun seneye falan konuyorlar kiz ne dese erkek yapiyor kucukken dusmesine falan inaniyor kiz olmadini biliyor birakip gitmiyor falan derken kiz bunu seviyor dugune az kaliyor derken bunlar yatiyorlar kiz hamile oldugunu soyluyor dugunu yapamadik dugunu erteliyorlar sen bebegi aldir dugunden once boyle bisey duyulmasin falan gidip bebegi aldiriyorlar. dugun bugundu yarindi erteliyorlar cenaze oldu 2 ay sonra yapariz dugunu derken kiz yine hamile oldugunu soyluyor bu defa aldirmiycam dugunu yap diyor. erkek kaciyor 1 ay ortalarda gorunmuyor kiz nekadar aradiysam ulasamadim diyor. gidip bebegi aldiyor doktordan belki birdaha bebeginin olmuycaginida ogreniyor. bu olaylardan 2 ay sonra ben bu kizi taniyorum hosuma gidiyor evlenmek istedigimi evlenmek niyetiyle gorusuyoruz artik. ben evlenmekten bahsediyorken onda suskunluk oluyor sanki evlenmek istemiyor gibi ama evlenmekte istiyor. gozlerine baktigimda coksey anlatan bakislari var ama agzindan hic bisey cikmayan bir kiz. uzun sure gorusuyoruz geziyoruz egleniyoruz guluyoruz hersey guzel derken bi gun eve geldik. opusuyorduk operken dusundum ki evlenecegim kiz evime gelmis bunun olmamasi lazim dedim kendi kendime. ama dayanamiyor insan yattik ve o gun kiz sandigim kizin kiz olmadigini ogrendim. ilk basta yazdigim gibi sok gecirdim nasil olur dedim kucukken dustum dedi inanmadim biraktim gittim. 1ay aramadim dayanamadim intikam alcaktim ama oyalin gercek yuzu ne biliyormusunuz. kiz yasadiklarindan sonra beni kullanarak yasadiklarindan o erkeklerden intikam almak istemis sende onlar gibi birakacagini biliyordum dedi. evet biraktim gitttim hangi erkek buna dayanirdiki. ama geri dondum tuttum kizin elinden ne var ne yok arastirdim buldum sordum. dedimki kendi kendime madem yedin bu boku temizle birakmadim kizi nerdeyse 2 yil olcak hala beraberiz. simdi ona kendimden cok guveniyorum. bu kizi hamile birakip kacan o.cocugunu buldum gerekeni yaptim. sordum kiza kapanirmisin teseddure girermisin diye evet dedi kapandi iran a goruturdum orda meshet diye bi yer var ibadedini yapti artik 5 vakit namazini kiliyor. insallah mekkeyede goturcem. simdi sira geldi evlenmeye. insallah bu yakinlarda dugun yapacam. simdi arkadaslar ne dersiniz bilmem enayi salak aptal bu isler boyleymis kader derler kismet derler benimde kaderim belkide bu. kismetim belkide bu. simdi soruyorum kizlik zarina kafayi takanlara o zarin varligi icinizi rahatlatiyorsa rahat olun ama o zar yirtildiktan sonra...... arkdaslar guven herseyin basinda guven ve sadakat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrcopper

Geçmişinde esrar içmiş,içki vs şeyler yapmış.
    Onun bunun evine gitmiş takılmış.
    Ve biri tarafından kandırılıp 1 kere ....

Bu olduktan sonra herşeyden elini ayanı çekmiş.
    Ve karşısına biri çıkıp bunu düzeltmiş, herşeyden uzaklaştırmış.
    Şimdi kız bu çocuğu köpek gibi seviyor.
    Ama çocukta kızın geçmişini biliyor.

Kız hergün buna ağlıyo ''beni ne olur bırakma yalvarırım''
    çocuğun aklına kızın geçmişi geldikçe soğuyo kızdan

Çocukta arada bırakmak istiyor ama
    kız intihar ederim diyor. Kızda kendini bu çocuğa kakalama olayı yok.
    Sadece onunla olmasını istiyor. ''Beni aldat ama ne olur benimle kal''
    Çocuktada sevgi azda olsa var.

e:20 k:17

ne yapmalı

20 demek? iyiymiş.
  • konu nun başlığı aklımda kalmış. Eski olduğunu çıkarttım.
  • HEP O 1 KERELER YALANDIIRR

ASLA İNANMAYIN....

SİZE Bİ ANIMI ANLATIYIM

Geçen yaz bir tane 28 yaşında evlenmiş boşanmıs hatunla tanıstım 2 ay takıldık cok guzel ateşliydide.. anlayan anladı işte herturlu olaya geliyordu.
    ve benim arkadaslarımda yaptı ve yazlıktaki cogu adamada zaten ne var ne yok vermiş

sonra ben istanbula gittim buda istanbula taşınmıs dedim napıosn nişanlanmıs evlenicekmiş
    dedim nasıl kafaladın hıyarı

evlenmiş boşanmış hayatına giren 2. erkegimişşşş.....

artık fazlada söze gerek yok. ben hayatta salak yerine konmak istemem..
    kimse kimseye zorla esrar iç demez
    kimse kimseye zorla içki içiremez
    kimse kimseye zorla evindede kaldıramaz
    ve kimse kimseye inandı die ........... anladın...

sen düşünme.. bak dalgana al bi vodka evde için takılın madem açık kapı engeli yok sefanı sur
    sonra bu beni bırakmayacak dedigi andada bırak
  • quote:

Bu kadar b.ku yiyen bi kaşar sadece 1 Kereye mahsus yapmaz o işi..

Delik Deşik olmuştur o artik.. Bu kadar zikkimdan sonra her yeri temiz, namuslu olsa neye yarar yaa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 23 Kasım 2010; 2:50:38 >
  • quote:

ne yapmalı

böyle bi bayan olabilir mi dünyada acaba merak ettim
  • Ben mi çok New York mantığıyla düşünüyorum bilmiyorum ama ben birlikte olacağım hatta evleneceğim bayanın cinsel tecrübesi olmasını isterim.
    Özellikle evlilikte cinsel tecrübesi olmayan, ufacık tefecik şeyleri yapmaktan çekinen, sevişmeyi bilmeyen biriyle ömür geçiremem.
    Farkındaysanız biten evliliklerin bir çoğunun altında cinsel sorunlar ağırlıkta. Her ne kadar şiddetli geçimsizlik olarak adlandırılsa da...
    Sanırım kimse kendini tatmin etmeyi beceremeyen bir erkek veya bir kadınla bir ömür geçirmek istemez. Bu nedenle evlilik öncesi deneyimlere karşı değilim.
    Hem daha önce ben bişeyler yaşadığıma göre karşımdakinin de yaşamış olma hakkı var diye düşünüyorum.

Tabi görüşlerinize, dini inançlarınıza saygılıyım ama benim düşüncem böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doobly

Ben mi çok New York mantığıyla düşünüyorum bilmiyorum ama ben birlikte olacağım hatta evleneceğim bayanın cinsel tecrübesi olmasını isterim.
    Özellikle evlilikte cinsel tecrübesi olmayan, ufacık tefecik şeyleri yapmaktan çekinen, sevişmeyi bilmeyen biriyle ömür geçiremem.
    Farkındaysanız biten evliliklerin bir çoğunun altında cinsel sorunlar ağırlıkta. Her ne kadar şiddetli geçimsizlik olarak adlandırılsa da...
    Sanırım kimse kendini tatmin etmeyi beceremeyen bir erkek veya bir kadınla bir ömür geçirmek istemez. Bu nedenle evlilik öncesi deneyimlere karşı değilim.
    Hem daha önce ben bişeyler yaşadığıma göre karşımdakinin de yaşamış olma hakkı var diye düşünüyorum.

Forumda böyle söyleyenler için klişe bir laf var.
  • quote:

Ben mi çok New York mantığıyla düşünüyorum bilmiyorum ama ben birlikte olacağım hatta evleneceğim bayanın cinsel tecrübesi olmasını isterim.

o tecrübeyi seninle edinse daha mantıklı değil mi
    bir kaç defa tecrübe yasamış bir bayandan fazla bir şey bekleme ama illa ki tecrübesini konuştursun
    diyorsan anca kaşarlanmış bir hatun bunu becerebilir.ondan da artık ya cacık yapılır ya da naylon fatura
  • Ben de cinsel tecrübesi olan bir bayanla evlenmek istiyorum. 3 - 4 sevgilim bakireydi ve ilkleri benimle yaşadılar. Ama o kadar kasıyorlar ki anlatamam. Yok onu yapamam bunu yapamam. Oral seks yaptırılmazmış sevgiliye. Bunu diyen gördüm 2 gün önce ama yaptı 1 saat ısrarın ardından. Anlayacağınız kasmadan düzgün seks yapacak , tecrübesi olan bir bayanla evlenmek daha iyidir zannımca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

Ben de cinsel tecrübesi olan bir bayanla evlenmek istiyorum. 3 - 4 sevgilim bakireydi ve ilkleri benimle yaşadılar. Ama o kadar kasıyorlar ki anlatamam. Yok onu yapamam bunu yapamam. Oral seks yaptırılmazmış sevgiliye. Bunu diyen gördüm 2 gün önce ama yaptı 1 saat ısrarın ardından. Anlayacağınız kasmadan düzgün seks yapacak , tecrübesi olan bir bayanla evlenmek daha iyidir zannımca.

dostum bakire kız tabiki kasacak.cuk diye kucagına atlayacak değil ya.evlendikten bir süre sonra bunlar aşılır.zamanla o da öğrenir bir çok şeyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: STasdemir

quote:

Ben de cinsel tecrübesi olan bir bayanla evlenmek istiyorum. 3 - 4 sevgilim bakireydi ve ilkleri benimle yaşadılar. Ama o kadar kasıyorlar ki anlatamam. Yok onu yapamam bunu yapamam. Oral seks yaptırılmazmış sevgiliye. Bunu diyen gördüm 2 gün önce ama yaptı 1 saat ısrarın ardından. Anlayacağınız kasmadan düzgün seks yapacak , tecrübesi olan bir bayanla evlenmek daha iyidir zannımca.

dostum bakire kız tabiki kasacak.cuk diye kucagına atlayacak değil ya.evlendikten bir süre sonra bunlar aşılır.zamanla o da öğrenir bir çok şeyi.

2 yıllık bir ilişkim vardı. Bir kızın tecrübeli bir erkek kadar iyi sevişmesi için epey süre geçmesi gerekiyor. Bu beni sıkıyor arkadaş. Bu süreç beni boğuyor. Kısacası tecrübe istiyorum ben.
  • quote:

quote:

quote:

2 yıllık bir ilişkim vardı. Bir kızın tecrübeli bir erkek kadar iyi sevişmesi için epey süre geçmesi gerekiyor. Bu beni sıkıyor arkadaş. Bu süreç beni boğuyor. Kısacası tecrübe istiyorum ben.

düşüncene ve beklentilere saygı duyuyorum.ben farklı düşünüyorum
  • quote:

quote:

quote:

Forumda Fantezili Dakikalar
  • quote:

ne yapmalı

Abi dedin ya kız düzelmiş.Çocuda seviyorsa neden olmasın ? Kız dürüst birine benziyo şu anlattığına göre O kötü bi olay yaşanmış diye kızın illa ki hayatımı bitecek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayberk.

kıza destek oluyorum ayagina takil keyfine bak sıkıldığın zamanda yol verirsin uzatmaya gerek yok bence. :)

Kızı kandırıp şey yapanda senin gibi bir.....
  • Konu amacından sapmış,evlilikten girilmiş,cinsel fantezilerden çıkılmış.

Konuyu açan arkadaşın yazdıklarına bakın,yorumlara bakın.Bu arkadaş ''Bu kız ile evlenip,evimin kadını yapacağım.'' dememiş.Bahsi geçen kız da''Benimle evlen,beni al.''diye bir söylemde bulunmamış.
    Kötü şeyler yaşamış.Belki bir anlık hata ile,belki kullandığı maddelerin etkisiyle kendisinden geçip,bir beraberlik yaşamış.Ve bunu olabildiğince dürüst olarak olarak konuyu açan arkadaşa anlatmış.
    İçerisinde bulunduğu durum,gerçekten bir bayan için oldukça zor bir durum.Yaşanmadan bilinmez.Herkesin yada en azından bilenlerin kötü gözle baktığı bir kız,hayatındaki çoğu şeyi zaten kaybetmiştir.Bu tür insanlar için intihar çok uzak değil,aksine çok yakındır.Bir de güvendiği son insan da,kızı terk etme gibi bir davranış gösterirse kız iyice umudunu kaybeder.
    Blöf,kandırıyor gibi kelimeleri sarf etmek kolaydır ancak mazisi çok temiz olmasa da yaşamak herkesin hakkıdır ve ölümün geri dönüşü olmaz.

Kız zaten yaşadıklarının etkisiyle şokta.Elini tutan son elin de,bırakmasını istemiyor.Toparlanmak istiyor.Elbet toparlanacaktır.
    Bunu şöyle de düşünebilirsiniz,zor durumda,paraya sıkışmış bir insan yada şirket.Borç veren kişiler tarafından tekrar toparlanıyor.Bir şekilde borcunu öder ve borç veren kişiyi asla unutmaz,minnettar olur.

Uzaktan atıp-tutması her zaman kolaydır.Başa gelmeden bilinmez.Umarım büyük konuşanlar laflarını yemek zorunda kalmaz.
    @ozgtuning 'in yaşadıkları umarım büyük konuşanlara örnek olur.

Ki namus,sadece bacak arasında olan bir kavram değildir.Çoğunuzun kız kardeşi yada ablası vardır.Biraz empati kurun.
    ''Mani vermeyin,döner dolaşır sizi bulur.'' lafını da unutmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ©hessmaste®

quote:

Umarım ilişkiye girdiğim bir kadınla evlenirsin ve birlikte modernce karının performansı üzerine bir entellektüel bir tartışma içine gireriz, ne dersin?

Tartışmaya bende katılmak istiyorum.
  • Aynı durumu bir arkadaşım yaşadı, geçmişi beni ilgilendirmez dedi ve evlendiler.

Sonuç: Boşandılar ve ortada bir çocuk bıraktılar.
  • quote:

Bu durumun daha ilerisi aşaması da, evlendikten sonra eşlerin istedikleriyle özgür seks yaşaması ve birbirlerinin özel/cinsel hayatına karışmama durumu ya da swinger ilişki oluyor. Bu konular hakkında ne düşünüyorsun?

"O kadar da değil" dersen, senin yeterince açık olmadığını düşünen bir eşle karşılaşma olasılığın var. Biraz kastığını düşünebilir. O yüzden düşünceni merak ettim.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.