Şimdi Ara

Geçmişi Kötü Bi Kızla Evlenmek. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
16.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benim evlenmem 30u bulur. 30 yaşında bakire kalmış birisinden de şüphe etmek lazım ben namuslu kız ararim, bakire olup olmaması önemli değil. namus benim için bekarette saklı değildir. namus insanın davranışlarındadır, karakterindedir. 1 karış etekle ona buna yavşayan her erkekle samimi olan ortalıkta bakire gezen o kadar çok kız var ki. yalan söylemesi yanlış lakin bu konuda dürüst olmakta zor. alın karşınıza güzel güzel konuşun. herşeyi anlatsın. seviyorsan devam edersin. ancak sen bakire olmadığı için değil veya yalan söylediği için değil; sevmediğin için ayrıl. çünkü yeteri kadar sevseydin bunları konuşmazdın.
  • kızmı yok dostum ya
  • sana yalan söyleyip sana değer vermeyene sende değer vermeyeceksin
  • Belki kiz cinsel yoldan cok buyuk ameliyat oldu. Olamazmi. Namus 2 bacak arasinda aranmaz ! Ama yalan ayri bi konu tabiki :D
  • Bekaret sorun değil ama yalancı biriyle evlenilmez.
    Geçmişinden şüphen olduğu biriyle asla hayatını birleştirmeyi düşünme.
  • Ben sana olacakları söyliyeyim en azından bana olanları, böyle bir durumda kaldım başta bakire olduğunu söyleyip sonra olmadığını anladığım bir kız arkadaşım oldu.Kendisinin bakire olmadığını söyleyince bilmiyordum zart zurt yalandan ağlamaya başladı e kız milleti ağlayınca bir şey yapamıyorsun birazda seviyorsun diyelim hiç bir şey yapamıyorsun hatta kabulleniyorsun o an için.Sonra gerek bekaret noksanlığının verdiği kafa kurcamaları gerek kandırılmanın verdiği rahatsızlık soğutmaya başlıyor seni.İşin kötüsü bu sefer sen soğudukça o ısınımaya başlıyor seni bırakmak istemiyor artık kendisiyle alakalı gerçeği öğrendiğin için.Ve en ufak bir olayı sonucu ayrılıyorsunuz o hayır olmaz yalvar yakar ama sen o kadar soğumuşsun ki tam tabir, şeyinde olmuyor ne aşk ne başka bir şey kalıyor zaten artık çünkü adamı yiyip bitiriyor o düşünceler kandırılmışlık hisleri...

Sonra başka bir kız arkadaşın oluyor ilişki başlıyor,yakınlaşıyorsunuz ilk sorun bakire misin oluyor cevabı önemli değil sen hep soruyorsun bu soruyu cevabı duymadan ona sormasan bile kendine soruyorsun bakire mi diye...
    Güvenle alakalı bir durum değil bu bence psikolojik...

• quote:

Orijinalden alıntı: rockbaba

arkadaşlar merhaba işin içinden çıkamadığım için yazıyorum buraya. hayatımda birisi var. Evlenmek istiyoruz. Kızla İlk Beraber olduğumuzda bakireyim diyip ağladı sızladı. ben ne yapıcam şimdi falan filan dedi. ama ben onun bakire olmadığını anlamıştım. biraz üzerine gittim. ilk başlarda kesinlikle kabul etmiyordu olmadığını ama sonra baskılarım sonucu itiraf etti. bi insanın yalan söyleyip söylemediğini az çok anlarım. ve başkası olmadı diye yemin yemin üzerine ama bakıyorum kesinlikle yalan söylediğini düşünüyorum. bir kaç mevzu daha oldu böyle bir kaç yerde daha yalanlarını yakaladım. Sizce ne yapmalıyım ? yada nasıl yaklaşmalıyım lütfen bana akıl verin. düşünemiyorum bişey.

Yalan atan kızdan korkacaksın kardeş...Bence o aşkı maziye göm...Sana ileride de yalan söyler bu kız...

• hayatın boyunca nasıl güveneceksin daha evlenmeden yalan söylüyo diyosun ?
  • Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş, evlen bitsin.
  • ben olsam bırakmazdım pompalamaya devam ederdim
  • DH ye bırak gitsin
  • ahah kıza takmıslar laaa :D:D yaaramazzzzzz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kibritçöpü

evlenmeden önce bana uğrasın

Yorumlara baktımda anlaşılan kimse bi derdini paylaşamicak bu forumda, paylaşmamalıda
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.