Şimdi Ara

GEÇMİŞİ ÇOK ÖZLÜYORUM YAŞLANMAK İSTEMİYORUM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
4.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizede oluyor mu böyle? Eski günlerinizi özlediğiniz zamanlar. Mesela okula giderken hep okula gitmekten şikayet ederdim bitsede kurtulsam derdim. Okul bitti Dersaneye başladım ilk 1 ay okuldaki günlerimi özledim.Dersane bitti işim düştüğü için tekrar okuluma gittiğimde çok duygulandım tenefüs zili çaldı gençler koşa koşa aşşağıya indi bir zamanlar bende bu merdivenlerden böyle inerdim deyip iç geçirdim. Hatta hocamın biri hala ordaymış o beni tanıyınca bi acayip oldum. Şimdi dersanenin önünden geçiyorum oradaki hatıralarım aklıma geliyor. Sonra askere gittim sivil yaşantımı özledim şimdi askerlik biteli 1 yıl oldu ama özlemem dediğim askerliği bile özlüyorum resmen nöbete giderdik arkadaşlarla şakalaşırdık . Düşünüyorumda 89 luyum la 22 yaşındayım daha dün 20 yaşındaydım . Bi bakcam 25 yaşındayım bi bakcam 30 yaşlancam artık gençlik gidecek. Aslında ölmek değilde yaşlanmak beni çok korkutuyor zaman niye bu kadar hızlı geçiyorsun ?

• Tabiki her dönemin tadı başkadır ilkokulda farklı lisede farklı askerde farklı üniversitede farklı. Önemli olan her zamanın tadını iyi çıkarabilmek. Gidip istediğin yeri gezebilirsin istediğin yemeği yersin ama tekrardan ilkokula ,liseye gitme şansın yok.
  • Sorumluluklar artınca büyümek istemiyor insan .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neonight

Sizede oluyor mu böyle? Eski günlerinizi özlediğiniz zamanlar. Mesela okula giderken hep okula gitmekten şikayet ederdim bitsede kurtulsam derdim. Okul bitti Dersaneye başladım ilk 1 ay okuldaki günlerimi özledim.Dersane bitti işim düştüğü için tekrar okuluma gittiğimde çok duygulandım tenefüs zili çaldı gençler koşa koşa aşşağıya indi bir zamanlar bende bu merdivenlerden böyle inerdim deyip iç geçirdim. Hatta hocamın biri hala ordaymış o beni tanıyınca bi acayip oldum. Şimdi dersanenin önünden geçiyorum oradaki hatıralarım aklıma geliyor. Sonra askere gittim sivil yaşantımı özledim şimdi askerlik biteli 1 yıl oldu ama özlemem dediğim askerliği bile özlüyorum resmen nöbete giderdik arkadaşlarla şakalaşırdık . Düşünüyorumda 89 luyum la 22 yaşındayım daha dün 20 yaşındaydım . Bi bakcam 25 yaşındayım bi bakcam 30 yaşlancam artık gençlik gidecek. Aslında ölmek değilde yaşlanmak beni çok korkutuyor zaman niye bu kadar hızlı geçiyorsun ?

Bu yazdıklarına aynen katılıyorum çok haklısın

• aha ben :)
  • lisedeyim sürekli şıkayet ediyorum. ama bu günleri çok arayacağım çook..
  • duygulandım

(cidden)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arcatera

Tabiki her dönemin tadı başkadır ilkokulda farklı lisede farklı askerde farklı üniversitede farklı. Önemli olan her zamanın tadını iyi çıkarabilmek. Gidip istediğin yeri gezebilirsin istediğin yemeği yersin ama tekrardan ilkokula ,liseye gitme şansın yok.

Evet malesef bunu biliyorum ve buda beni çok üzüyor. Siz siz olun yaşadığınız günlerin kıymetini bilin o günler geri gelmiyor.
  • Yazdıklarına kesinlikle katılıyorum aynıları bana da oluyor. Mesela yarın işe başlıyorum ve sanki eski sosyal hayatıma bir daha geri dönemeyecekmişim gibi hissediyorum.
  • Kesinlikle Bu durum banada çok çok oluyor.Daha büyük bile değilim ama zaman hiç geçmesin istiyorum hep lisede kalayım , 16 yaşında. Biliyorum çünkü gelecekte çok özleyeceğim bu yılları.
  • valla hep derslerdi 18 ile 25 yas arasi yasanmamis gibidir su gibi gecer diye 22 e yaklastim hakikaten oyleymis
  • Yaş 26 oldu (aslında 28 oldu da kabullenmiyorum ) eski insanlara da, eski günlere de hep özlem duyarım.
  • Lisede az mı eğlenirdik ah aahh
  • bunlar bırcok kısıde olur.
  • Sanırım bu aralar bu dertten çok kişi muzdarip... bir de bana sor hocam. Zamanla değişen; düşünceler, davranışlar, hareketler, çevreler, dostlar, yollar... Hepsi bana sıkıntı veriyo açıkcası. 5-6 yaşındayken arkadaşımla apartmanın bahçesini yakıp evde babamdan 1 saat fırça yediğim günleri özlüyorum. İlkokulda aşık olduğum 2 yıl konuşamadığım kızı özlüyorum. Ortaokulda yediğim sopaları özlüyorum. Lisede hocaların "temmuz konuyu dağıtma" demesini... Geçen zamanın her bir saniyesini özlüyorum...
  • Liseli olmak ayrıcalıktır :)
  • Bende ilk okul ve ortaokul yıllarını çok özlüyorum. Sorumluluk yok hayat toz pembe. Hayat makaradan ibaret sanıyorinsan. Şimdi 29 yaşındayım 2 kızım var çok sükür mutluyum ama gençlik bir bayka güzel.
  • önceden yaşımı büyütürdüm şimdi yaş 22 soranlara 20 diyorum sanırım bendede bu yaş problemi oluştu gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Propranolol

lisedeyim sürekli şıkayet ediyorum. ama bu günleri çok arayacağım çook..

5 yıl geçmiş.Üniversite 4. Sınıfım. Evet o günleri çok özlüyorum
  • Bir an önce emekli yaşım gelince emekli olucam daha işe girmeden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.