Şimdi Ara

Geçmiş iyi de olsa kötü de olsa hüzünlendiriyor beni .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eski anılarım iyi de olsa kötü de olsa hüzünlendiriyor beni. İlginç oluyor içim . Çok mu duygusalım sizce ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynen bende de oyle hocam şafak sokerken bile duygulaniyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Şanssız Adam

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Angelo

Eski anılarım iyi de olsa kötü de olsa hüzünlendiriyor beni. İlginç oluyor içim . Çok mu duygusalım sizce ?

Cunku bilinc altinda iyibveya kotu olaylari senin karalarinla yonlendi gibisindrn durum olusuyo anilatibhatirlayoncada sanki sen sebep olmussun gibi uzuluyorsun

Almanca yazsaydın daha çok anlardım yemin ediyorum.
  • Ben de sadece bana oluyor saniyordum

Ozellikle ilkokul aklima gelince huzunleniyorum o zamanki arkadaslarim falan nedense hep beni duygulandirir.Iyi veya kotu hep ozlemle hatirlarim.

• Maalesef bende eski fotoğraflarıma kolay kolay el süremem....
  • Aynı durum bende de var.. Hatıra dolabım vardır benim. İçinde ilkokuldaki defterim, o zamanlar yazdığım şiirler,çizdiğim resimler falan durur. Lisede sevdiğim kızın resimlerinin bulunduğu CD, hala yazmakta olduğum günlüğüm, zamanında anneme veya babama kızdığımda onlara yazdığım notlar, çocukken yapmayı planladığım projeler, yine anneme yazdığım sevgi notları, ilkokulda benden hoşlanan bir kızın bana yazdığı mektup vb... Yaklaşık 3-4 ayda bir o dolabımı açar bakarım.. 6 ayda bir de günlüğümü baştan sona okurum.. Duygular,düşünceler nasıl da değişmiş diye düşünürüm kendi kendime.. Beklentilerimi ve şu anda bulunduğum durumu karşılaştırırım. Ve her seferinde de çok duygulanırım.
  • Ben de. Ablam evlendi iki hafta once. Ben ise hala ablamin universite yillarinda beraber oynadigimiz oyunlari, ilkokul aşklarimi vs. anlattigim zamanlari hic unutamam. Hep duygulanirim.

Not: Ablam 9 yas buyuk benden. 26 yasinda falan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YA ÇOK KOMİK DEĞİL Mİ :D
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sanki geçmişimle yaşıyor gibiyim ama her şey çok daha farklı
  • Al işte ağlamaya sebep
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLieNWare1

Ben de sadece bana oluyor saniyordum

Ozellikle ilkokul aklima gelince huzunleniyorum o zamanki arkadaslarim falan nedense hep beni duygulandirir.Iyi veya kotu hep ozlemle hatirlarim.

Ilkokul 5 e kadar hiçbişey hatırlamıyorum zaten.
    6. sınıftaykenki arkadaşlarımı hatırlıyorum da o kadar samimi değiliz ama şu anda .o zamanlar beraber serviste arkalara otururduk eğlenirdik gülerdik. Şakalasirdik. Belki çocukça şeylerdi ama hiç aklımdan çıkmaz o günler.

• bitek bana olur sanmıyordum haklıymışım
  • orta okul, lise, üniversite... hepsinde "lanet olsun bu ortama" demişimdir sıkça. ama geçip gidince sadece iyi anıları hatırlıyor insan. halbuki o kadar da iyi şeyler yaşamamışızdır belki de, özlem duyacak kadar.

geçin bu geçmişe özlemle bakmayı, geleceğe bakın. birkaç gündür bunu düşünüyorum, geçmişe özlemle bakmanın bir getirisi yok, gelecek için hazırlayın kendinizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

orta okul, lise, üniversite... hepsinde "lanet olsun bu ortama" demişimdir sıkça. ama geçip gidince sadece iyi anıları hatırlıyor insan. halbuki o kadar da iyi şeyler yaşamamışızdır belki de, özlem duyacak kadar.

geçin bu geçmişe özlemle bakmayı, geleceğe bakın. birkaç gündür bunu düşünüyorum, geçmişe özlemle bakmanın bir getirisi yok, gelecek için hazırlayın kendinizi.

Haklısın hocam en iyisi öyle yapmak da mesela bir şarkı dinliyorum o zamanlar dinlediğim bir şarkı oluyor hemen hatırlıyorum o günleri. Of çok fena oldum şimdi

• Dünyada iki tür insan vardır. Biri geçmişini diğeri ise geleceğini inşa etmeye çalışsır. Bense bu ikisi arasında sıkışmış gibiyim. Sonuçta hangisini yapsam pişmanlık peşimi bırakmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi David Attenborough -- 19 Kasım 2012; 7:12:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zxyxyz

Aynı durum bende de var.. Hatıra dolabım vardır benim. İçinde ilkokuldaki defterim, o zamanlar yazdığım şiirler,çizdiğim resimler falan durur. Lisede sevdiğim kızın resimlerinin bulunduğu CD, hala yazmakta olduğum günlüğüm, zamanında anneme veya babama kızdığımda onlara yazdığım notlar, çocukken yapmayı planladığım projeler, yine anneme yazdığım sevgi notları, ilkokulda benden hoşlanan bir kızın bana yazdığı mektup vb... Yaklaşık 3-4 ayda bir o dolabımı açar bakarım.. 6 ayda bir de günlüğümü baştan sona okurum.. Duygular,düşünceler nasıl da değişmiş diye düşünürüm kendi kendime.. Beklentilerimi ve şu anda bulunduğum durumu karşılaştırırım. Ve her seferinde de çok duygulanırım.

Benim öyle bi dolabım olsa hüngür hüngür ağlardım herhalde.

• quote:

quote:

orta okul, lise, üniversite... hepsinde "lanet olsun bu ortama" demişimdir sıkça. ama geçip gidince sadece iyi anıları hatırlıyor insan. halbuki o kadar da iyi şeyler yaşamamışızdır belki de, özlem duyacak kadar.

Haklısın hocam en iyisi öyle yapmak da mesela bir şarkı dinliyorum o zamanlar dinlediğim bir şarkı oluyor hemen hatırlıyorum o günleri. Of çok fena oldum şimdi

ben 2005'ten yeni şarkı dinlemem, 3-5 tane, takip ettiğim grupların yeni şarkılarıdır anca. dinlediğim tüm şarkılar, özellikle 2000 öncesidir. bu, bana bugünün de dünden farklı olmadığını hissettiriyor.

• Oğlum yapmayın lan
  • quote:

quote:

quote:

ben 2005'ten yeni şarkı dinlemem, 3-5 tane, takip ettiğim grupların yeni şarkılarıdır anca. dinlediğim tüm şarkılar, özellikle 2000 öncesidir. bu, bana bugünün de dünden farklı olmadığını hissettiriyor.

Artık 8gb lık mp3 ümü tamamen silmenin vakti geldi sanırım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aLieNWare1

Ben de sadece bana oluyor saniyordum

Ilkokul 5 e kadar hiçbişey hatırlamıyorum zaten.
    6. sınıftaykenki arkadaşlarımı hatırlıyorum da o kadar samimi değiliz ama şu anda .o zamanlar beraber serviste arkalara otururduk eğlenirdik gülerdik. Şakalasirdik. Belki çocukça şeylerdi ama hiç aklımdan çıkmaz o günler.

İlkokul derken ortaokulu da kattım zaten.

Birlikte küçük olsak bile iyi gezmiştik zamanında.Bir de kaliteli insanlardı.Hala konuşuyorum konuşurken aldığım zevk de paha biçilemez.Her ne kadar bazılarıyla uzakta olsak da.

Bazılarıya da samimi değilim o da var insanlar çok değişiyor tahmin edilemez bir şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Edvardo -- 19 Kasım 2012; 18:21:24 >

• alın beyler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.