Şimdi Ara

GEÇMEYEN KALPTE BASKI VE NEFES DARLIGI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 1 aydır şu sorunu yaşıyorum yatay pozisyonda iken sürekli nefessiz kalıyorum ve kalbimde sürekli bir baskı hissediyorum ve sanki kalbim duruyomuş gibi oluyor şiddetli bir şekilde öksürerek kendime gelmeye çalışıyorum uyku halinde ise sürekli sıçramayla yataktan kalıyorum bazen böle sert bir şeklide tekleme duyuyorum çok hafif bir agrıyla karışık her 2 saatte bir tekrarlıyor bu panik yapmamaya çalışıyorum çünkü yaptıgım an kalp atışım tavan yapıyor yıllar önce bana panik atak teşhisi konmuştu ozmanlar daha kötüydüm sanırsam hatırlamıyorum ama hiç ilaç filen kullanmadım bi şeklide kaybolup gitti acaba şuan gerimi geldi tamamen unutmuşum nasıl bir şey oldugunu bu belirtiler panik atakta ortaya çıkıyormuydu arkadaşlar günlük yaşantımda bir sorun yok ama nedense uyku halinde yada uykuya geçtigim sırada bu sorun ortya çıkıyor 1 aydır adam akıllı uyku uyumadım babamıda ani kalp durması sonucu kaybettigimden açıkcası şuan çok korkumuş durumdayım ve sürekli kalbimi düşünüyorum o tek atımlık vuruş kalbimin duruyomuş gibi olması vs sanki kardiyooji adam akıllı dikkate almadı beni ama eko ma baktı sanırsam bir sorun olsaydı orda görürdü diye düşnüyorum; ARKADAŞLAR LÜTFEN CEVAP ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melo4554 -- 3 Şubat 2015; 9:39:42 >

• Hocam bende de olmuştu geçen sene mart aylarında soluma yatınca kalbimin üzerinde baskı hissediyodum 1 hafta sonra geçmişti doktor soğuklardan dolayı demişti ama benim kalbim delik bi de o var ama kalp ağrısıyla alakalı olabileceğini sanmıyorum.

Ve kardeşim seni çok iyi anlıyorum var ya o ağrıyı çok çektim.

Not: hocam yazının sonunu okumadım panik atak felan yazmışsın ben direk kalpsel bi ağrı sanmışım kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Notorious -- 3 Şubat 2015; 9:27:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle geçmiş olsun, bende doğuştan kalp hastasıyım kalbimde delik vardı ve damarlarımda tıkanıklık vardı Allaha şükür 2 kez ameliyat geçirdim ve kısmen düzeldi bu senin bahsettiğin olay bana da oluyo halini çok iyi anlıyorum , sana önerilerim göğsüne gelen en ufak esinti rüzgarı kesmen hiç bir şekilde ince kıyafetlerle dolaşma , ama şöyle saçma bi olay var mesal yürüken olmuyor yani vucut hareket halindeyken kesinlikle denk gelmedi ama otruruken yada uyurken en ufak soğuk hissetmem o acının denk gelmesi bir oluyor , bu benim başıma denk gelenleri kendine baz alarak bişeyler çıkartmaya çalışırsan belki acıların diner, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana tekrardan geçmiş olsun
  • arkadaşlar durumu şimdi tam olarak özetledim bişraz uzun oldu ama cvplarınız için tşkler hepinize çok geçmiş olsun yaşadıklarımdan çok beynimin içindeki düşünce beni daha çok yoruyo açıkcası sanırsam farklı bir doktora daha çıkıp derdimi anlatıcam oda bişe yok derse artık kfamdan bir şekilde atıcam belirtilersde zamanla geçer inş
  • hayır panik atak oldugunu bilsem zaten daha öncede yaşadıgımdan ötürü fazla dert etmiycem ama dedeigim gibi panik atagın ne oldugunu bile unutmuş durumdayımm şuan o yüzden kalbimde bir sorun var şüphesi sürekli aklımda dolaşıp duruyor
  • Başka bir doktora görün panik atakla ben bağdaştıramadım.Başka bir hastanede başka doktorlara muayene olmanda fayda var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.