Geçmediğimiz köprüden ücret, Kullanmadığımız karttan vergi alıyorlar!!

-
-
Genel sağlık sigortasını da unutmayalım. Almadığın hizmetten haraç kesiliyor. 60 günden fazla borç birikmişse hem devlet hastaneleri artık hizmet vermiyor, hem de borç ve faizi birikmeye devam ediyor. Alamadığın hizmetin haracını ödüyorsun yani.
Ayrıca gss haracını ödesen bile, hastanede muayene için ayrıca ücret ödüyorsun (300tl), yapılan her işlem için ayrıca ücret ödüyorsun, ilaç için ayrıca ücret ödüyorsun. Ama suriyeli isen ne gss haracı var ne muayene ücreti, ne de ilaç ücreti. Her şey beleş. Kendi ülkende, mültecilerden daha kötü şartlarda yaşamak zorunda bırakılıyorsun. Yaparsa Ak Parti yapar
-
Adamlar çalışıyı yaavvvv
Soğan ekmek yeriz diyerek atıp tutnak kolaydı
2025 de görecez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 14 Ekim 2024; 12:8:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alışmış kudurmuştan beterdir lafı geliyor aklıma.
22 yıldır alıştılar tabi milletin parasını kendi paralarıymış gibi çar çur etmeye.
Ekosistem çökünce korktular "ay bizim konfor alanımız" diye....
-
Deli Dumrul gibi susuz derenin üzerine kurdukları köprüden geçenden 5 akçe, geçmeyenden 10 akçe alacaklar yakında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 14 Ekim 2024; 12:38:4 > -
Ülkenin batısı dışında yol kullanmıyorum.
O zaman benim vergilerimle doğuya yol yapılmasın abi yea.
Kafa bu. Tebrikler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ekonomi de öyle bir içinden geçtiler ki.. Dışardan yardım olmadan toparlayamazlar.
Bunu 10 senedir söylüyoruz böyle ekonomi yönetilmez, bu projeler bir işe yaramayacak, bir şey üretmiyor dedik.
Ülkeyi belediye gibi yönettiler.
-
ekonomi yönetiminde alınan her hatalı kararın bilinçli yapıldığını düşünüyorum. bu kadar çok hata yapılması tesadüf yada beceriksizlik olamaz.
kişisel görüşüm, pasif devlet ve pasif toplum oluşturmak için ellerinden geleni yapıyorlar.
-
Yukarıda yoldan bahseden arkadaşa itafen yazıyorum. O zaman evine Suriyeli al besle. 4 milyar dolar harcanmış ya oradan kalanı kendine harçlık yaparsın :)
-
bunların yüzünden navigasyonu köprü ve otoyolları kullanma olarak işaretledim. ama yakında alternatif yolları havaya uçurup zorunlu geçeceksiniz derler bunlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kars 'a yapılan otoyoldan da geçmiyoruz, Ardahan'a döşenen kanalizasyonu da kullanmıyoruz, Van 'a yapılan köprüden de geçmiyoruz diye Van'a köprü yapımına da karşı çıkın da millet olarak hep birlikte bir kez daha görelim ne olduğunuzu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 19 Ekim 2024; 22:41:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X