Şimdi Ara

geçiş sırasında yeni isim sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • otomatik olarak tr serverına aktardı ve yeni nick girmek zorunda kaldım. tekrar west serverına geçmeyi düşünüyorum eski nickimi kullanamayacak mıyım şimdi?

“Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu?Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı ve inanç beslediğin otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Apartmanından dışarı çık. Karşı cinsten biriyle tanış. Lüzumsuz alışverişi ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl. Bir kavga başlat. Yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın."
    Artık uyarıldın.
  • westte kullandığım ismi başkası kullanıyormuş türkiye sunucusunda. başka isim almak zorunda kaldım. destek bölümüne mesaja attım bakalım. hoş weste geçemiyorum geçtiğimde eski ismimi alamazsam tekrar oyunu silerim oynamam. şimdi onlar düşünsün
    When You Tear Out a Man's Tongue, You Aren't Proving Him a Liar, You're Only Telling the World That You Fear What He Might Say.
  • şuanki değiştirdiğin nickin stalker ise westte stalker nickli bir hesap aç tekrar nickini değiştirmeyi isteyecektir tekrar eski nickini yazarsın

Orijinalden alıntı: QuickPlay

şuanki değiştirdiğin nickin stalker ise westte stalker nickli bir hesap aç tekrar nickini değiştirmeyi isteyecektir tekrar eski nickini yazarsın

zaten sorunda orda estte açamıyorsunki zaten kullanımda diyor
  • Önce Türk serverında kendi nickimizle bir acc açıp daha sonra ana hesabımızı Türk serverına taşısak aynı nick name bu serverda bulunuyor diyerek ücretsiz değiştirme hakkı verir mi bilgisi olan var mı?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.